Macho Posted February 6, 2009 Author Posted February 6, 2009 Wielkie dzięki za allegro! :loveu: A co do adopcje.org nie mam pojęcia... :roll: Quote
Szamanka Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 Szanowne użytkowniczki, ostatnich kilka godzin spędziłam na moderowaniu tego wątku. Pousuwałam pond 1300 !!! hopków(potem już straciłam rachubę )...:shake: Powiem tak... jeśli ten pies jeszcze nie znalazł domu, to w dużej mierze "dzięki" wam.. Klepiąc przez kilka lat "hop".."hop".."hop" nie wiele zdziałałyście. Nie wydaje wam się, że taka metoda nie jest skuteczna? SETKI stron hopania skutecznie odstraszyłoby każdego zainteresowanego. Wątek długaśny, treści... nie wiele.. Szkoda. Zastanowiło mnie to, że ilekroć ktoś wspomniał o robieniu ogłoszeń - jedyną odpowiedzią było "ja nie umiem..hop"... "ja nie mam czasu...hop".. Dla chcącego nic trudnego.. Cały czas który marnujecie na bezsensowne hopanie mogłyście spożytkować chociażby na naukę robienia ogłoszeń. Przemyślcie to, co napisałam. Wiem, że chcecie jak najlepiej dla Kobry, ale droga którą obrałyście - nie jest dobra. Mam nadzieję, że weźmiecie sobie to do serca. Szamanka Quote
Avaloth Posted February 6, 2009 Posted February 6, 2009 dobrze że Majaczka ma taką wspaniałą majaczą pamięć :D odrabiasz za mnie :eviltong: zrobiłam ogłoszenie, czeka na akceptację :) chciałam nie raz pousuwać moje hopki ale się nie da.. a czasem pohopać trzeba, bo Kobra spada na dno.. jest opcja usuwania postów ? Quote
Avaloth Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 chciałam założyć ogłoszenie, ale już jest: http://www.adopcje.org/adopcja5565.html jak założę konto an innym portalu to na pewno wrzucę Koberkę, ale na razie chcę skończyć ogłaszanie na tym.. Quote
Avaloth Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 biedactwo :shake: z iloma ona jest psami w kojcu ? ma przynajmniej budę dla siebie ? Quote
Macho Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Isia & Chester']biedactwo :shake: z iloma ona jest psami w kojcu ? ma przynajmniej budę dla siebie ? Oczywiście, że ma :) u nas każdy psiak ma swoją budę :) Jest w kojcu z jednym kolegą- Czarkiem :) Quote
Avaloth Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Macho może masz jakieś zdjęcia ? albo jakieś nowe wieści ? Quote
Macho Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Czeka, czeka... Napiszę jeszcze, że Kobra dostała ostatnio nową budę :) :) ogólnie ma wysprzątany i odnowiony kojec :) Quote
Macho Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 U Kobrusi nic nowego... Dziś sobie troszkę pobiegała :) Ogólnie to po staremu... :( Quote
agata51 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Macho, a może zaproś na wątek Brysio i poproś ją o zrobienie ogłoszeń. Jest w tym rewelacyjna. I raczej wybierzcie te spacerkowe zdjęcia z 1 strony (albo nowe), bo te z dotychczasowych ogłoszeń jakieś smutne są i nie oddają całej urody Kobry. To piękna sunia, powinna już dawno być w domu. Ogłoszenia robią też: Marinka, Isadora7, Ola_la, Daga&Maks, dorcass, terra. Spróbuj. Quote
Macho Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 Dzięki za podpowiedź :) Na pewno skorzystam ;) wiem, że Kobra miała już gdzieś ogłoszenia, ale trudno mi teraz powiedzieć gdzie dokładnie... Quote
maarit Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Pamiętam że jej robiłam ale wygasły pewnie. Nie miałam czasu odnowić. eoferty będą aktualne ale może lepiej z nowym tekstem zrobić od nowa... W końcu dużo się u niej chyba zmieniło... Quote
maarit Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Wrzućcie nowy tekst to może coś poodnawiam... na weekendzie... Quote
Macho Posted June 28, 2009 Author Posted June 28, 2009 Kobra ma 2 nowych lokatorów ;) Furtka, która odzielała kojec Kobry i kojec obok się otwarła i teraz są wszyscy razem ;) Quote
Avaloth Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Piękny. Ale co robić ? Ogłoszenia mała ma, może nie na wszystkich portalach, ale kilka jest. Tu co prawda dużo ludzi nie ma ale czy to pomoże ? My adoptować suni nie możemy, a ona pierwszej młodości już nie jest a niestety ludzie takich psów nie chcą. Podobnie jak z Depim- cudo, ale starsze i się marnuje. Jakbym mogła to bym ich obydwoje i jeszcze coś wzięła.. Ale nadziei tracić nie można. Macho, a jakieś zdjęcie udałoby Ci się wyskrobać ? Quote
agata51 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 A tekst gotowy? Gonia13 obiecała ogłoszenia. Ze zdjęć na 1 stronie coś się wybierze. Quote
Macho Posted July 17, 2009 Author Posted July 17, 2009 Kurcze, dziewczyny :( nie bardzo mam czas... :( zdjęć nowych nie mam... i jeśli będą to postaram się zrobić i wrzucić, ale dopiero jak wrócę ze zlotu... :( Tekst... u Kobry nic nowego się nie dzieje... nie wiem co mogłabym nowego wymyślić... Kobra w sumie ma ładne zdjęcia na stronie azylu Stowarzyszenie Przyjaciół Bezpańskich Zwierząt \"Cichy Kąt\" Może tekst też ten, tylko troszkę skrócony? Dziękuję za zainteresowanie Kobrą :oops: Quote
Izabela124. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Pozwoliłam sobie wkleić tutaj te zdjęcia ,,,, Quote
Izabela124. Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Tekst na stronie jest taki: Kobra to średniej wielkości (45 cm), piękna, długowłosa suczka urodzona w 2001 roku. W schronisku przebywa od 7 lipca 2002 roku. Została znaleziona błąkająca się w centrum Tarnowskich Gór. Kobra ma wspaniałą, czarną, lśniącą sierść i mądre, ciemne oczka. Suczka była już dwukrotnie adoptowana jednak za każdym razem wracała z powrotem. Za pierwszym razem była nieposłuszna i nie chciała chodzić na smyczy, przy drugiej adopcji uciekła spod bloku, tuż po adopcji. Kobra jest jednym z trudniejszych psów ale na pewno cierpliwy i wymagający właściciel byłby w stanie sobie z nią poradzić. W schronisku Kobra jest bardzo grzecznym, łagodnym czworonogiem. Nie wykazuje żadnej agresji w stosunku do ludzi. Lubi chodzić na spacery a także jeździć na ogródek do jednej z wolontariuszek. Dobrze dogaduje się z innymi psami, choć czasem lubi któregoś „pognębić”. Kobra nadaje się raczej do domku, gdzie miałaby odpowiedni wybieg i gdzie byłby z nią ktoś, kto mógłby poświęcić jej dość dużo czasu. Ma silny instynkt terytorialny, dlatego dobrze mogłaby pełnić role stróża. Suczka jest wysterylizowana i zaszczepiona. Potrafi chodzić na smyczy. Wirtualnie Kobrą opiekuje się Pani Blanka A. ze Zbrosławic Quote
agata51 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Wyróżnię alegratkę. Komu wysłać kod? I poproście Gonia13 o więcej ogłoszeń. Quote
Sally (od Koanka) Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 Kto chce pomóc Kobruni i innym podopiecznym Cichego Kąta to zaparaszam na: Wielki bazar na CK!!!! :p Letnie i nie tylko ubranka dla dziewczynki na bidy z CK - Wielki bazar do 5 sierpnia Osoby to kupowania, podrzucania, zachwycania się pilnie potrzebne!!! :eviltong: Quote
Martusia7 Posted July 24, 2009 Posted July 24, 2009 agata51 napisał(a):Wyróżnię alegratkę. Komu wysłać kod? I poproście Gonia13 o więcej ogłoszeń. Jakbyś mogła to do mnie Quote
Recommended Posts