__Lara Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Narazie ma 1 obserwatora i ponad 2000 wejść. Quote
agata51 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Ludziu, do jasnej cholery, wszedłeś, zobaczyłeś i co, nie zakochałeś się? Niech cię szlag! Quote
Macho Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Po co ktoś obserwuje, skoro się nie odzywa... robi niepotrzebne nadzieje... .:( Quote
Martusia7 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jest nadzieja. Pojawiam się tutaj czasami i czasami umieszczam Kobrę w dziale "przygarnę psa" Ostatnio została ona zauważona, nie do końca odpowiada wymaganiom, ale zostałam poproszona o napisanie o niej więcej info. Nie sądzę bym było odpowiedznią osobą do ich udzielania. Najlepiej jak cioteczka Macho napisze o niej wszystko, ze szczegółami przybliży jej ciężką historię. Proszę wejdźcie na ten wątek http://www.dogomania.pl/threads/178542-Dom-dla-czarnej-suni-w-typie-Hovawarta-flat-coated-Gliwice Trzymam kciuki :) Quote
Macho Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Już idę, już idę :) zaraz wszystko opiszę :) Quote
Macho Posted January 27, 2010 Author Posted January 27, 2010 Widzę, że Olalola już napisała :) "kandydatura" Kobry już przesłana, mam nadzieję, że zostanie wybrana właśnie ona.... :) Martusia7 bardzo dziękuję, że pomyślałaś o Kobruni :) Quote
__Lara Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Odnowiłam jej wczoraj allegro z pieniążków, które przesłała agata51 ;) Quote
agata51 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Kobra, żeby w końcu ten jeden, jedyny domek cię pokochał! Quote
Macho Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Był dzisiaj telefon! :) Nie chcę się przedwcześnie cieszyć, bo nie wiadomo czy wypali, ale........ :) :) :) Quote
__Lara Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 [quote name='Macho']Był dzisiaj telefon! :) Nie chcę się przedwcześnie cieszyć, bo nie wiadomo czy wypali, ale........ :) :) :)[/QUOTE] Nareszcie!!! :) trzymam kciuki!! Quote
Macho Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Dziewczyny... dziś znów był telefon ;) Nawet ten sam numer ;) Pani jutro przyjedzie zapoznać się z Kobrą i zobaczymy zobaczymy.... :) Quote
__Lara Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 [quote name='Macho']Dziewczyny... dziś znów był telefon ;) Nawet ten sam numer ;) Pani jutro przyjedzie zapoznać się z Kobrą i zobaczymy zobaczymy.... :)[/QUOTE] No to jeszcze mocniej trzymam kciuki!!! :D Quote
Macho Posted January 29, 2010 Author Posted January 29, 2010 Mam taką wielką nadzieję... Oby, Kruszynko, oby... Quote
Macho Posted January 30, 2010 Author Posted January 30, 2010 Jeszcze nic... Pani przyjechała, wyszła na krótki spacer, bo Kobra chciała wracać... teraz wszystko wszyscy muszą przedyskutować, przemyśleć i Pani obiecała, niezależnie od odpowiedzi, dać znać o podjętej decyzji... Mam tak wielką nadzieję... Martusiu7- chciałam Ci bardzo podziękować! :loveu: Mimo tego, że nie ma jeszcze decyzji to już chcę Ci podziękować za to, że umieściłaś Kobrę na odpowiednim wątku... Chociaż raz mogłam odebrać telefon w sprawie Kobruni i chociaż raz mogłam się z tego powodu pobeczeć... Wyłam jak małe dziecko z nadzieją, że się uda i z radości, że w końcu ktoś zwrócił na nią uwagę.... Dziękuję! Quote
__Lara Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Ojejku!!! Ja też bardzo mocno życzę jej domu i już żadnej aukcji allegro! Quote
agata51 Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 [quote name='__Lara']Ojejku!!! Ja też bardzo mocno życzę jej domu i już żadnej aukcji allegro![/QUOTE] I ja też bym chciała!!! Quote
Macho Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 Niestety... Pani jednak zdecydowała się na większego i młodszego psa.... Jest mi strasznie przykro, ale też wiedziałam, że są w miarę małe szanse.... Jednak bardzo się cieszę, że ktoś się nią w końcu zainteresował... może to będzie przełom w życiu Kobry i teraz będę częściej odbierała telefon w jej sprawie... Quote
__Lara Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='Macho']Niestety... Pani jednak zdecydowała się na większego i młodszego psa.... Jest mi strasznie przykro, ale też wiedziałam, że są w miarę małe szanse.... Jednak bardzo się cieszę, że ktoś się nią w końcu zainteresował... może to będzie przełom w życiu Kobry i teraz będę częściej odbierała telefon w jej sprawie...[/QUOTE] O nie :( a myślałam, że się uda :( Quote
Recommended Posts