Jump to content
Dogomania

[CK]Kobra- piękna i... samotna :( Ile jeszcze będzie czekać?! 7 lat to za mało? :(

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jest nadzieja.

Pojawiam się tutaj czasami i czasami umieszczam Kobrę w dziale "przygarnę psa"
Ostatnio została ona zauważona, nie do końca odpowiada wymaganiom, ale zostałam poproszona o napisanie o niej więcej info. Nie sądzę bym było odpowiedznią osobą do ich udzielania. Najlepiej jak cioteczka Macho napisze o niej wszystko, ze szczegółami przybliży jej ciężką historię.
Proszę wejdźcie na ten wątek
http://www.dogomania.pl/threads/178542-Dom-dla-czarnej-suni-w-typie-Hovawarta-flat-coated-Gliwice

Trzymam kciuki :)

Posted

Widzę, że Olalola już napisała :)
"kandydatura" Kobry już przesłana, mam nadzieję, że zostanie wybrana właśnie ona.... :)

Martusia7 bardzo dziękuję, że pomyślałaś o Kobruni :)

Posted

[quote name='Macho']Był dzisiaj telefon! :)

Nie chcę się przedwcześnie cieszyć, bo nie wiadomo czy wypali, ale........ :) :) :)[/QUOTE]

Nareszcie!!! :) trzymam kciuki!!

Posted

[quote name='Macho']Dziewczyny...
dziś znów był telefon ;) Nawet ten sam numer ;)

Pani jutro przyjedzie zapoznać się z Kobrą i zobaczymy zobaczymy.... :)[/QUOTE]

No to jeszcze mocniej trzymam kciuki!!! :D

Posted

Jeszcze nic...
Pani przyjechała, wyszła na krótki spacer, bo Kobra chciała wracać... teraz wszystko wszyscy muszą przedyskutować, przemyśleć i Pani obiecała, niezależnie od odpowiedzi, dać znać o podjętej decyzji...

Mam tak wielką nadzieję...

Martusiu7- chciałam Ci bardzo podziękować! :loveu: Mimo tego, że nie ma jeszcze decyzji to już chcę Ci podziękować za to, że umieściłaś Kobrę na odpowiednim wątku...
Chociaż raz mogłam odebrać telefon w sprawie Kobruni i chociaż raz mogłam się z tego powodu pobeczeć... Wyłam jak małe dziecko z nadzieją, że się uda i z radości, że w końcu ktoś zwrócił na nią uwagę.... Dziękuję!

Posted

Niestety...
Pani jednak zdecydowała się na większego i młodszego psa....
Jest mi strasznie przykro, ale też wiedziałam, że są w miarę małe szanse....

Jednak bardzo się cieszę, że ktoś się nią w końcu zainteresował... może to będzie przełom w życiu Kobry i teraz będę częściej odbierała telefon w jej sprawie...

Posted

[quote name='Macho']Niestety...
Pani jednak zdecydowała się na większego i młodszego psa....
Jest mi strasznie przykro, ale też wiedziałam, że są w miarę małe szanse....

Jednak bardzo się cieszę, że ktoś się nią w końcu zainteresował... może to będzie przełom w życiu Kobry i teraz będę częściej odbierała telefon w jej sprawie...[/QUOTE]

O nie :( a myślałam, że się uda :(