Jump to content
Dogomania

[CK]Kobra- piękna i... samotna :( Ile jeszcze będzie czekać?! 7 lat to za mało? :(

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Macho napisał(a):

A co do hopania... niby bez sensu, ale co innego pisać, żeby wątek nie spadał skoro nic się szczególnego u Kobruni nie dzieje.... ?

Zgadzam się z Tobą... Myślałam już nad tym, ale o czym pisać, to nie mam pojęcia :) Gdyby jeszcze jakieś "domki" dzwoniły, albo cuś, a tu cichutko...

• 3 weeks later...
Posted

Mam pytanie z działu trudne - czy ktoś wie jakie ona ma ogłoszenia??? :roll: nie jestem w stanie przekopac sie przez ten watek-na razie. Jak będę musiała to to zrobię, ale może ktos wie:cool3::cool3::cool3:

Posted

Gonia13 napisał(a):
Mam pytanie z działu trudne - czy ktoś wie jakie ona ma ogłoszenia??? :roll: nie jestem w stanie przekopac sie przez ten watek-na razie. Jak będę musiała to to zrobię, ale może ktos wie:cool3::cool3::cool3:

Po pierwsze: dział powinien zmieć nazwę na MEGA Trudny ;)

A po 2: gdzieś ma.... ale gdzieś.... :roll::roll:

A tak zupełnie na poważnie to napiszę do "Źródła" i postaram się dowiedzieć gdzie Kobra "wisi" ;)

Posted

Macho napisał(a):
Kobra ma ogłoszenia na: adopcje.org, e-zwierzak.pl, alegratka.pl i chyba na allegro :)

Dzięki!!! bo dotarłam do10 str i byłam już załamana. Jutro na "świeży umysł" coś dorobię bo mam czas:evil_lol:. Poszukam tekstu.:roll:

Posted

w górę !!
czy ktoś się orientuje, czy Koberka u mnie miała ogłoszenie na adopcje.org ? bo wydaje mi się ze tak, ale ani w wycofanych, ani wygasłych, ani aktualnych jej nie mam.. ostatnio porządki robiłam, ale nie przypominam sobie żebym Kobrunie wywalała.. a nie jestem pewna czy toja tam jej robiłam i nie wie czy robić xD