Ana_Zbyska Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 A Koberka została dzisiaj ostrzyżona ( a raczej ogolona), żeby Jej tak gorąco latem nie było..Ponoć wygląda dobrze he he Przed chwilą się dowiedziałam, że była Pani w schronisku, która się profesjonalnie zajmuje się strzyżeniem psów. Jutro Ją dopiero zobaczę, więc zdam relacje i może jakieś fotki będą. ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted June 22, 2008 Posted June 22, 2008 Kobera pokazuje się tu: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1430245_do_serca_przytul_kobre.html Quote
Martusia7 Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Witam jako nowa ciotka odwiedzająca:cool3: Wczoraj i dzisiaj przeczytałam cały wątek (ciężko było, ale dałam radę) Biedna Kobrusia, tak długo czeka. Czy ma może ogłoszenia w jakiś gazetach (jeśli było gdzieś wcześniej pisane, a nie zauważyłam to przepraszam)? Quote
Ana_Zbyska Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Proszę Państwa, proszę PAństwa:lol: Oto KOBRA :D Fotki takie mizerne, ale Kobrusia mocno boi się aparatu. Quote
Macho Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Martusia7- witamy i zapraszamy do odwiedzin ;) Kobra nie miała żadnych ogłoszeń w gazetach...:oops: Jak będzie czas, to w przyszłym tygodniu wykąpię mojego Janioła ;) Quote
Martusia7 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Nigdy tego nie robiłam,ale jak znajdę czas to się postaram. tymczasem hop. P.S A jaki numer podać? Quote
Ana_Zbyska Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ja też właśnie nie wiem jak to się robi.. Numer proszę podać 602 318 518 Quote
Martusia7 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Jakie wydanie gazety mam wybrać? Tylko nie ogólnopolskie, bo tam jest 20 zł za linię. Treść ogłoszenia [FONT=Verdana]Oddam w dobre [/FONT][FONT=Times New Roman]ręce niewielką, czarną, śliczną, mądrą, siedmiole[/FONT][FONT=Times New Roman]tnią suczkę. Obecnie przeb[/FONT][FONT=Times New Roman]y[/FONT][FONT=Times New Roman]wa ona w az[/FONT][FONT=Times New Roman]y[/FONT][FONT=Times New Roman]lu Cich[/FONT][FONT=Times New Roman]y[/FONT][FONT=Times New Roman] Ką[/FONT][FONT=Times New Roman]t w Tarnowskich Górach. [/FONT] [FONT=Times New Roman]Kontakt: tel. kom. 602 318 518[/FONT] [FONT=Times New Roman]Możecie trochę pozmieniać, ale żeby nie było za długie.Naprawdę chciałabym pomóc,ale z kasą u mnie krucho.[/FONT] [FONT=Times New Roman]P.S Proszę o sz[FONT=Verdana][SIZE=2][FONT='Times New Roman']y[/FONT][/FONT]bką odpowiedź, bo ju[FONT=Verdana][FONT='Times New Roman']t[/FONT][/FONT]ro rano chciałab[FONT=Verdana][FONT='Times New Roman']y[/FONT][/FONT]m zapłacić[/FONT] Quote
Macho Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Terść dobra jak na ogłoszenie, ale Kobrunia ma 8 lat ;) można dodać, że szczepiona i wysterylizowana :) Dzięki! :) A na wydaniach to ja się nie znam... :oops: Quote
Martusia7 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Martunia-musi,jeśli to nie pomoże to już chyba nic Dopisałam to co mówiła Macho. Myślałam, że Kobra ma 7 lat, w pierwszym poście jest napisane, że 6, a był on pisany rok temu. Ogłoszenie ukaże się w wydaniu Katowicko-Bielskim 8.07 (pierwszy wolny termin) przez 1 dzień. Jeśli chcecie dłużej to trzeba zrobić bazarek. Koszt 1 dnia 35.14 zł Ana_Zbyska-co tak oficjalnie:razz: Quote
Macho Posted July 10, 2008 Author Posted July 10, 2008 Kobusia dziś się zakrztusiła... uratował ją masaż gardzieła ;) Quote
Pusiakowa Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Na jakich stronkach Kobra jest pooglaszana? Quote
Martunia Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 [quote name='Macho']Kobra ma ogloszenie na Adopcje.org : http://www.adopcje.org/adopcja5565.html Na pierwszej stronie wątku tylko jedno ogłoszenie jest napisane. Quote
Macho Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Koberka dziś miała mega długi wybieg ;) co chwilę coś mi przeszkadzało w zamknięciu jej do kojca :eviltong: Quote
Moniek193 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 hahah no moze to i dobrze pobiegala se dziewuszka:loveu::multi: Quote
Macho Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 Chyba chciałaś powiedzieć, że się poprzytulała :eviltong: :oops: Quote
Recommended Posts