Jump to content
Dogomania

[CK]Kobra- piękna i... samotna :( Ile jeszcze będzie czekać?! 7 lat to za mało? :(

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A Koberka została dzisiaj ostrzyżona ( a raczej ogolona), żeby Jej tak gorąco latem nie było..Ponoć wygląda dobrze he he

Przed chwilą się dowiedziałam, że była Pani w schronisku, która się profesjonalnie zajmuje się strzyżeniem psów.

Jutro Ją dopiero zobaczę, więc zdam relacje i może jakieś fotki będą.
;)

Posted

Witam jako nowa ciotka odwiedzająca:cool3:
Wczoraj i dzisiaj przeczytałam cały wątek (ciężko było, ale dałam radę)
Biedna Kobrusia, tak długo czeka.
Czy ma może ogłoszenia w jakiś gazetach (jeśli było gdzieś wcześniej pisane, a nie zauważyłam to przepraszam)?

Posted

Martusia7- witamy i zapraszamy do odwiedzin ;)
Kobra nie miała żadnych ogłoszeń w gazetach...:oops:

Jak będzie czas, to w przyszłym tygodniu wykąpię mojego Janioła ;)

Posted

Jakie wydanie gazety mam wybrać? Tylko nie ogólnopolskie, bo tam jest 20 zł za linię.

Treść ogłoszenia
[FONT=Verdana]Oddam w dobre [/FONT][FONT=Times New Roman]ręce niewielką, czarną, śliczną, mądrą, siedmiole[/FONT][FONT=Times New Roman]tnią suczkę. Obecnie przeb[/FONT][FONT=Times New Roman]y[/FONT][FONT=Times New Roman]wa ona w az[/FONT][FONT=Times New Roman]y[/FONT][FONT=Times New Roman]lu Cich[/FONT][FONT=Times New Roman]y[/FONT][FONT=Times New Roman] Ką[/FONT][FONT=Times New Roman]t w Tarnowskich Górach. [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt: tel. kom. 602 318 518[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Możecie trochę pozmieniać, ale żeby nie było za długie.Naprawdę chciałabym pomóc,ale z kasą u mnie krucho.[/FONT]

[FONT=Times New Roman]P.S Proszę o sz[FONT=Verdana][SIZE=2][FONT='Times New Roman']y[/FONT][/FONT]bką odpowiedź, bo ju[FONT=Verdana][FONT='Times New Roman']t[/FONT][/FONT]ro rano chciałab[FONT=Verdana][FONT='Times New Roman']y[/FONT][/FONT]m zapłacić[/FONT]

Posted

Terść dobra jak na ogłoszenie, ale Kobrunia ma 8 lat ;) można dodać, że szczepiona i wysterylizowana :)

Dzięki! :)

A na wydaniach to ja się nie znam... :oops:

Posted

Martunia-musi,jeśli to nie pomoże to już chyba nic

Dopisałam to co mówiła Macho.
Myślałam, że Kobra ma 7 lat, w pierwszym poście jest napisane, że 6, a był on pisany rok temu.
Ogłoszenie ukaże się w wydaniu Katowicko-Bielskim 8.07 (pierwszy wolny termin) przez 1 dzień. Jeśli chcecie dłużej to trzeba zrobić bazarek. Koszt 1 dnia 35.14 zł

Ana_Zbyska-co tak oficjalnie:razz: