Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszłam sobie tak przypadkiem... a siedziałam prawie godzinę tak sobie podczytując niezwykle fascynującej lektury...o przygodach słodziaka Bazyla.....trzymajcie się zdrowo i żadnych skarpet i kotów...

Posted

Jasza napisał(a):
Na tym trzecim zdjęciu, to wygląda jakby tego konga połknął ;-)

...jak się ma takie fafulce :eviltong::eviltong::eviltong:....to można trochę poczarować...
bo to faktycznie tak było:evil_lol:...kong został połknięty...tylko zdjęcia źle poukładane...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Bestia z listy ras agresywnych ;).

Widać wyraźnie jak puszcza złowieszczego zezuja w moja stronę :evil_lol:.

Kupiłam sobie dziś kubeczek.

W końcu kiedyś musi być, do cholery, lepiej!

Posted

[quote name='halbina']ojej, bestia pożarła Maciaszka!...Na szczęście nie do końca ;). Jestem, żyję, tylko w pracy ostatnio kołomyja i nie mam zbytnio czasu, a jak siadam w domu, w nocy, na dogo, to tylko, żeby najpilniejsze wątki obaczyć. Ale teraz i zaraz wrzucę fotki :).

[quote name='Alicja']kubeczek Masz REWELACYJNY :cool2:Też mię się podoba :).

Białas kubeczka wyczekujący :loveu:.

I w końcu.... :multi: :multi: :multi: ... moment przekazania :).

:loveu::loveu::loveu:

Posted

halbina napisał(a):
tak, u nas na dodatek konkurencja do kubeczka...

Alicja napisał(a):
po prostu , za małe kubeczki ;)

to też, ale mam przecież dwa psy (że o tymczasach nie wspomnę), a kubeczek jeden najczęściej...

Posted

rufusowa napisał(a):
spodziewałam się mokrej plamy w miejscu gdzie spoczywały fafluńce a tu ni ma? :)
;) Białas ślini się raczej tylko, gdy ma pysk podniesiony. Choć odrobinę, ale podniesiony :). Na leżąco rzadko mu się zdarza.

Uwaga! Następne zdjęcia to będą...... sceny łóżkowe!
Bądźcie cierpliwi.
Pojawią się już niebawem.

Posted

Gdzieś mi się zagubiło jedno kubeczkowe zdjęcie.
Oto i ono:

A teraz pora przejść do spraw znacznie poważniejszych, dla dorosłych ;).
Uwaga! Będą sceny łóżkowe.
Żeby potem nie było, że nie ostrzegałam ;).

Posted

Człowiek się przebudzi, rękę podniesie, coby się przeciągnąć, a taka biała bestia już gotowa, żeby rękę co go karmi odgryźć...:evil_lol: Zobaczcie tylko to spojrzenie... :evil_lol:

Tu już poskromiony, ale jego spojrzenie jeszcze wiele mówi... :evil_lol:

Błagalne spojrzenie w kierunku fotografa: "Idź sobie...." :evil_lol:

Maleńki mój kochany :loveu:.

Posted

To się białasek "rozwala"...

Gdy brat wyjechał na delegację i Gaja była ze mną to też oczywiście do łóżka mi się wpakowała, choć normalnie ma zakaz i śpi na swojej kanapie.

Po nocy byłam jak połamana szprotka, bo Gajusia centymetr po centymetrze zdobywała moje łóżko...

Posted

Maciaszku - zdjęcia łóżkowe prześliczne i przecudowne!:loveu::loveu::loveu:
Pięknie wyglądacie w żółciach, słonecznie i ...no, bombowo po prostu.:happy1::happy1::happy1:

Posted

Jaszo, dziękujemy :).

Soboz, najczęściej to białas się tak nie rozwala, tylko grzecznie śpi w nogach. Co prawda w nocy, rozprostowując kości kładzie się coraz bardziej w poprzek, a ja coraz bardziej z nogami pod brodą, ale jakoś dajemy radę ;).

Reszta zdjęć jutro :).