rufusowa Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 chyba większość psów przytyła podczas tej srogiej zimy :) u nas bardzo szybko chudną na acanie bezzbożowej...moze i ja powinnam się na nią przestawić? :lol: Bazyl był kąpany, czy obeschło i się skruszyło? :p Quote
maciaszek Posted May 6, 2010 Author Posted May 6, 2010 [quote name='rufusowa']Bazyl był kąpany, czy obeschło i się skruszyło? :p[/QUOTE]Wytarło się w narzutę w samochodzie i w pani spodnie ;). Quote
Aarionne Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Mój białasek to nawet brzuchem po błocie zamiata. Ach, nie ma to jak świeże wiosenne błotko :) Quote
rufusowa Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 [quote name='maciaszek']Wytarło się w narzutę w samochodzie i w pani spodnie ;).[/QUOTE] :roflt::roflt: Quote
maciaszek Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Aarione, ale Ty przynajmniej swojego białaska możesz po spacerze do wanny wstawić i szybkie opłukanie zrobić. U nas nie ma tak lekko ;). [quote name='rufusowa']:roflt::roflt:[/QUOTE] Naszej pralce nie było tak do śmiechu, gdy prać to błocko musiała ;). Dobrze, że nie musiałam szorować tego ręcznie... ;) Quote
maciaszek Posted May 7, 2010 Author Posted May 7, 2010 Białas zapadnięty pod wersalkę zapatrzony na.... .... no właśnie, na co? Jakieś propozycje? Quote
maciaszek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 Jak na razie żadna z Was nie zgadła ;). Dam Wam jeszcze chwilę... Quote
maciaszek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 __Lara napisał(a):hmmmmmmm..... na telewizor? :diabloti::shake: :shake: :shake: Quote
maciaszek Posted May 10, 2010 Author Posted May 10, 2010 No do[quote name='__Lara']:PROXY5: jakaś podpowiedź? :diabloti:No dobra... nie będę Was męczyć ;). Pisząc o drzwiach kuchennych byłyście, poniekąd, blisko, bo to coś z jedzeniem związanego :evil_lol:. Quote
Tengusia Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 no zeby tak Bazylka meczyc i tak daleko mu kubeczek stawiac nie ladnie :mad: Quote
maciaszek Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Pusty, bo uprzednio opróżniony wielkim argentyńskim jęzorem :evil_lol:. Dlatego, że pusty to białas tak spokojnie leży ;). Pełny tudzież niepełny, ale do wylizania, atakuje od razu :evil_lol:. Rozpracowywanie kości. Na łóżku pani :mad: :mad:. Quote
maciaszek Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 Zamyślony :loveu:. Zasypiający ;). A w końcu padnięty. Quote
rufusowa Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 ależ to był tęskny wzrok! :evil_lol: mój Rufus identycznie patrzy na wszelkie pojemniczki po śmietance, twarożku czy kefirku...oczywiście za sprawą mojej mamusi, bo pancia mu takich sraczkogennych jedzonek nie daje :mad: A łóżeczko Twoje zapewne pięknie pachniało po memłaniu kosteczki, co? :diabloti: Quote
Recommended Posts