Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ab-agnieszka napisał(a):
A ja myslalam ze to kot :oops:

Aga koty nie tupią ... no chyba ze wieczorem człowiek popije to rano nawet kicia tupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj głośno tupie :eviltong:

Posted

fioneczka napisał(a):
a ja myślałam że jak tupie to ma kolce :evil_lol:

no bo przecież jak tupie to ma ... nie ???
Wszystko się zgadza :), tylko ja nigdzie nie napisałam, że on tupał :eviltong:, a jeno, że dreptał ;).

Ab-agnieszko, przy kocie powierzchowne zapoznanie, obwąchanie pudełka i wciągnięcie zapachu ofiary przez otwory w kartonie, na pewno nie zakończyło by "powitania"...

Posted

fioneczka napisał(a):
Aga koty nie tupią ... no chyba ze wieczorem człowiek popije to rano nawet kicia tupie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj głośno tupie :eviltong:

Swieta racja. Ale kicia moich sasiadow bardzo czesto rano tupie przechadzajac sie po dachu zeby Chico i Biala ja uslyszeli i darli kopary w nieboglosy.Taka zlosliwa bestia:evil_lol:

Posted

[quote name='maciaszek']Wszystko się zgadza :), tylko ja nigdzie nie napisałam, że on tupał :eviltong:, a jeno, że dreptał ;).
quote]

no bo tuptanie to takie dreptanie :eviltong: się ciotka czepiasz :evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
Noo myslalam ze jakis szczurek czy cos:evil_lol:

a ja to w ogole sie zakręciłam teraz :lol:

jedno jest pewne - Maciaszkowa, to lubi nam robić niespodzianki :loveu:

Posted

rufusowa napisał(a):
jedno jest pewne - Maciaszkowa, to lubi nam robić niespodzianki :loveu:
A lubię, lubię :). I mam następną.
Niespodziankę-ostrzeżenie! :diabloti:
Gdyby ktoś z Was wybierał się do Katowic, niechaj zaniecha tej wyprawy albo wybierze inne miasto. U nas bowiem grasują dzikie, krwiożercze bestie. Są ich tysiące, a może nawet miliony :roll:. Pojawiają się wieczorami, całymi tabunami. Ich celem są sklepikarze (oblepiają neony i wystawy sklepowe, uniemożliwiając oglądanie wystawionych towarów) oraz szarzy obywatele, na których polują... Nawet wielki, ogromny, straszny biały pies się ich wystraszył :evil_lol:. Podchodził do nich z wielką rezerwą, na ugiętych nogach, a kiedy zwarta grupa bestii się poruszyła, odskoczył z przerażeniem. Niestety nie zdążyłam tego ująć na zdjęciu, bo aparat miałam an samym dnie plecaka, ale dalszą część spotkania 3 stopnia obfociłam. Oglądnijcie zatem! Ku przestrodze!

Ponowne podejście, po pierwszej ucieczce...

Przyglądanie się z bezpiecznej odległości... I sygnał uspokajający w postaci oblizywania ;).

Zdziwienie.... ;)

I w końcu obszczekanie wroga, na którym nie zrobiło to najmniejszego wrażenia!

Posted

A tutaj zbliżenie na krwiożercze, mordercze, straszne bestie, przed którymi tak Was ostrzegam!

Nie żartuję! Ich naprawdę były miliony.... Oblepiły wszystkie szyby i neony na głównej ulicy Katowic. I bzyczały, bzyczały, bzyczały... Nawet nie chcę pomyśleć co by się działo, gdyby tak oderwały się od tych szyb i przystąpiły do ataku.... :roll: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

rufusowa napisał(a):
o matko! tam u WAS to jakis armagedon :crazyeye:
:evil_lol:
Sama byłam w szoku. W życiu czegoś takiego nie widziałam :crazyeye:. Mówię Wam, świat się kończy... :evil_lol:

pszczoły?
osy?
KOMARY !!!!!!!!

Posted

zobacz jak Cię wyręcza :loveu::loveu:

a ja byłam w piatek w Katowicach :p przejazdem :lol:
i postałam sobie na autostradzie....i jeszcze za to zapłaciłam :roll: