Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Konkurs na logo trwa nadal, czy już tylko wybór najlepszego z najlepszych? :lol:
Super że fundacja już istnieje :multi:
Pozdrawiamy serdecznie Formicę i bardzo ją wspieramy, bo na pewno ma masę roboty - niekoniecznie tej fajnej :roll:. Jesteśmy z Tobą cioteczko! :cool3:

• Replies 303
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']Fundacja zatwierdzona, walczymy o stronę internetową i logo wciąż... a cioteczka Formica ostatnio "unika" dogomanii... zajęta bardzo... :roll:[/QUOTE]

Ja kiedyś proponowałem Formicy wykonanie nieodpłatnie strony ;) Moje prace można zobaczyć tutaj: [url]http://anashar.pl/index.php?id=portfolio[/url]

Posted

wlasnie trafilam na watek - podoba mi sie pomysl

bede tu zagladac i mysle ze czasem moge wspomoc finansowo
jestem z Krakowa, do Zabrza niedaleko, Slask mi bliski;)

• 4 weeks later...
Posted

Witajcie . Sprawa wygląda tak. fundacja jest zarejestrowana tylko wciaż biegam po urzedach. Logo jest , osobaktóra zajmie się stroną też. Przepraszam, ale bardzo rzadko bywam na forum teraz. Jakby co to uderzajcie do Halbinki a ona mnie w łeb walnie jak zawsze i każe wejsc na dogo bym się wypowiedziała.
Jak trochę ogarnę całośc i w końcu uda nam się zebrać i uzgodnić konkrety działąń wszystko opiszę :)
na razie proszę o cierpliowść

• 2 weeks later...
Posted

Pani Prezes prosiła, żeby przekazać wszystkim zainteresowanym, iż zebranie chętnych do działalności w naszej fundacji... na rzecz potrzebujących zwierzaków... odbędzie się w sobotę, o godz. 17.30 w centrum Zabrza... gdzie konkretnie?... damy jeszcze znać... trwa poszukiwanie odpowiedniego lokalu...

Posted

[CENTER][COLOR=red][B]zebranie chętnych do działalności w naszej fundacji... [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]na rzecz potrzebujących zwierzaków... [/B][/COLOR]
[COLOR=red][B]odbędzie się w sobotę, czyli jutro o godz. 17.30[/B][/COLOR]
[SIZE=5][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Zebranie będzie w "Kaktusie"[/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]Zabrze, ul. Narutowicza 4, [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=red]to jest obok Szczęść Boże[/COLOR][/SIZE]
[URL="http://mapa.pf.pl/kaktus-śląskie+Zabrze-_index.html"][SIZE=3][COLOR=red]http://mapa.pf.pl/kaktus-śląskie+Zabrze-_index.html[/COLOR][/SIZE][/URL]
[SIZE=5][COLOR=red]nie wiem czy na linku bedzie widoczne, wpiszcie w wyszukiwarkę nazwę ulicy[/COLOR][/SIZE] [/CENTER]

• 3 weeks later...
Posted

[CENTER][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#000000]Dane fundacji:[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#000000]Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym „Szara Przystań” z siedzibą w Zabrzu,[/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#000000]502311695, [email][email protected][/email][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#000000]KRS : 0000288303, NIP: 648-264-54-76[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=4][COLOR=#000000][B]IV od. PKO BP SA w Zabrzu [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
[B][/B][CENTER][B][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#004d1f]27 1020 2401 0000 0202 0240 5868[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B]
[SIZE=4]Fundacja poszukuje [U]wolontariuszy[/U], którzy chcieliby pełnić funkcję domu tymczasowego dla psów lub kotów. Osoby zainteresowane tą lub jakąkolwiek inną formą pomocy prosimy o kontakt : [/SIZE][EMAIL="[email protected]"][B][U][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=4][COLOR=#004d00][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B][/EMAIL]

lub na gg lub pw :)

Na razie działalność fundacji opiera się tym na czym opierała się dotychczas działalność poszczególnych jej członków. Przede wszystkim brakuje nam domków tymczasowych, bo środki dzięki ludziom dobrej woli spływają powoli na konto.

Do końca stycznia spórbujemy powalczyć w urzędzie miasta i zobaczymy.[/CENTER]

Posted

dawno tutaj nie zaglądałam a tu takie zmiany super ze zaczynacie działać trzymam kciuki zeby wszystko dobrze poszło;) w miare swoich możliwości postaram się pomagać na tyle ile moge czy to ogłoszenia psiaków czy wsparcie finansowe;)