kluska1991 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Konkurs na logo trwa nadal, czy już tylko wybór najlepszego z najlepszych? :lol: Super że fundacja już istnieje :multi: Pozdrawiamy serdecznie Formicę i bardzo ją wspieramy, bo na pewno ma masę roboty - niekoniecznie tej fajnej :roll:. Jesteśmy z Tobą cioteczko! :cool3: Quote
halbina Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 było kilka projektów, ale i uwagi... że konieczne są poprawki... :roll: Quote
Anashar Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 [quote name='halbina']Fundacja zatwierdzona, walczymy o stronę internetową i logo wciąż... a cioteczka Formica ostatnio "unika" dogomanii... zajęta bardzo... :roll:[/QUOTE] Ja kiedyś proponowałem Formicy wykonanie nieodpłatnie strony ;) Moje prace można zobaczyć tutaj: [url]http://anashar.pl/index.php?id=portfolio[/url] Quote
barkot Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 wlasnie trafilam na watek - podoba mi sie pomysl bede tu zagladac i mysle ze czasem moge wspomoc finansowo jestem z Krakowa, do Zabrza niedaleko, Slask mi bliski;) Quote
egradska Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 halo, halo, halo co nowego w sprawie fundacji?:cool3: Quote
Formica Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Witajcie . Sprawa wygląda tak. fundacja jest zarejestrowana tylko wciaż biegam po urzedach. Logo jest , osobaktóra zajmie się stroną też. Przepraszam, ale bardzo rzadko bywam na forum teraz. Jakby co to uderzajcie do Halbinki a ona mnie w łeb walnie jak zawsze i każe wejsc na dogo bym się wypowiedziała. Jak trochę ogarnę całośc i w końcu uda nam się zebrać i uzgodnić konkrety działąń wszystko opiszę :) na razie proszę o cierpliowść Quote
halbina Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 no... nic dodać... nic ująć... :evil_lol: Quote
rebellia Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 To znaczy, że dobrze jest! :) W razie czego będziemy Halbinę maltretować :P Quote
halbina Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Pani Prezes prosiła, żeby przekazać wszystkim zainteresowanym, iż zebranie chętnych do działalności w naszej fundacji... na rzecz potrzebujących zwierzaków... odbędzie się w sobotę, o godz. 17.30 w centrum Zabrza... gdzie konkretnie?... damy jeszcze znać... trwa poszukiwanie odpowiedniego lokalu... Quote
wanda szostek Posted December 12, 2007 Posted December 12, 2007 Podnoszę, aby wszyscy doczytali. Quote
halbina Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 [CENTER][COLOR=red][B]zebranie chętnych do działalności w naszej fundacji... [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]na rzecz potrzebujących zwierzaków... [/B][/COLOR] [COLOR=red][B]odbędzie się w sobotę, czyli jutro o godz. 17.30[/B][/COLOR] [SIZE=5][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]Zebranie będzie w "Kaktusie"[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]Zabrze, ul. Narutowicza 4, [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=red]to jest obok Szczęść Boże[/COLOR][/SIZE] [URL="http://mapa.pf.pl/kaktus-śląskie+Zabrze-_index.html"][SIZE=3][COLOR=red]http://mapa.pf.pl/kaktus-śląskie+Zabrze-_index.html[/COLOR][/SIZE][/URL] [SIZE=5][COLOR=red]nie wiem czy na linku bedzie widoczne, wpiszcie w wyszukiwarkę nazwę ulicy[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] Quote
rebellia Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Podrzucę do góry, sama mam za daleko ;), ale trzymam kciuki za pojawienie się cennych i mądrych wolontariuszy! Quote
BoUnTy Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 Aaaa tutaj echooo, codziennie na wątek zaglądam w poszukiwaniu newsów, a tutaj psikus, nikt nic nie piszee ;) Quote
halbina Posted January 1, 2008 Posted January 1, 2008 a no bo było spotkanie, ale raczej "w sosie własnym"... ustaliliśmy to i owo... i na razie wdrażamy... :roll: Quote
Mysia_ Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 yhm.... :roll: No to czekamy na jakies wieści ;) Quote
dona20 Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 Dopiero teraz trafiłlam na wątek.Pomysł strasznie mi się podoba. Chętnie wam pomogę w oglaszaniu psiaków,zakladaniu im wątków itp..:) Quote
halbina Posted January 2, 2008 Posted January 2, 2008 [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=291831610[/URL] mamy pierwsze allegro fundacyjne... Quote
Mysia_ Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Super, Allegro Kamy ;) Tzrymam bardzo mocno kciuki :cool3: Quote
Formica Posted January 3, 2008 Author Posted January 3, 2008 [CENTER][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#000000]Dane fundacji:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#000000]Fundacja Pomocy Zwierzętom Bezdomnym „Szara Przystań” z siedzibą w Zabrzu,[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#000000]502311695, [email][email protected][/email][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#000000]KRS : 0000288303, NIP: 648-264-54-76[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=4][COLOR=#000000][B]IV od. PKO BP SA w Zabrzu [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [B][/B][CENTER][B][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=3][COLOR=#004d1f]27 1020 2401 0000 0202 0240 5868[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Times New Roman][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B] [SIZE=4]Fundacja poszukuje [U]wolontariuszy[/U], którzy chcieliby pełnić funkcję domu tymczasowego dla psów lub kotów. Osoby zainteresowane tą lub jakąkolwiek inną formą pomocy prosimy o kontakt : [/SIZE][EMAIL="[email protected]"][B][U][FONT=Times New Roman, Times, serif][SIZE=4][COLOR=#004d00][email protected][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B][/EMAIL] lub na gg lub pw :) Na razie działalność fundacji opiera się tym na czym opierała się dotychczas działalność poszczególnych jej członków. Przede wszystkim brakuje nam domków tymczasowych, bo środki dzięki ludziom dobrej woli spływają powoli na konto. Do końca stycznia spórbujemy powalczyć w urzędzie miasta i zobaczymy.[/CENTER] Quote
Kam Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 świetnie, że udało się przejść przez tą całą papierkową drogę Quote
madzia828 Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 dawno tutaj nie zaglądałam a tu takie zmiany super ze zaczynacie działać trzymam kciuki zeby wszystko dobrze poszło;) w miare swoich możliwości postaram się pomagać na tyle ile moge czy to ogłoszenia psiaków czy wsparcie finansowe;) Quote
Marlena:) Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja mogę zaoferować narazie ogłoszenia,pomoc graficzną (banerki, videoclipy itp.) opiekę nad wątkami,zakładanie również :) .... No nie wiem..jak coś jestem do dyspozycji. Quote
rebellia Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Formica, jakbyś przypadkiem przydreptała na dogo, to wiedz, że ścigam Cię na gg :) Quote
Recommended Posts