Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zadzownił dzisiaj do mnie P. Maciek z zaprzyjaźnionej lecznicy na Tatarkiewicza (W-wa, Gocław). Do P. Jacka (drugiego zaprzyjaźnionego Weta) zadzownił jakiś dziad z Marek pod W-wą, że chce, żeby mu uśpić 3 psy....(!!! - tego dziadygę bym uśpiła!!!)3 psy okazały się młodymi ON-kowatymi suczkami, sięgającymi w kłębie do kolana. Sunieczki są u P. Jacka na tymczasie. Trzeba będzie je wysterylizować (ze zrozumiałych względów możemy liczyć na sterylki 'po kosztach'), no i szukać domków. Fotki mam przesłane MMS-em, ale nic, absolutnie nic, na nich nie widać, więc trzeba będzie się pofatygować do doktora Jacka osobiście i popstrykać.

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie powinnam na forum, bo jakby co to dowód by był, ale czy nie uważacie, że my, miłośnicy zwierząt, powinniśmy jakieś bojówki założyć i skrytobójczo mordy obijać komu trzeba....

Posted

A ja dzisiaj usłyszałam w radio, że w przejściu podziemnym pod metrem Centrum sprzedają mięso z psów. 2 zł za kg. Czy to jest legalne w Polsce? Wczoraj protestowała tam VIVA! W jakim durnym kraju żyję? Czy niedługo będą psie ubojnie? Jessssuuuuu.....

Posted

Ech...
A ja dzisiaj usłyszałam w radio, że w przejściu podziemnym przy metrze Centrum sprzedają psie mięso!!!! 2zł za kg!!!! Jesssssuuuu.....
Czy to jest legalne? W jakim my kraju żyjemy?

Posted

""Świeże psie mięso w cenie - 2 zł za kilogram"Nie można dzielić zwierząt na te do kochania i te do jedzenia - apelowali członkowie stowarzyszenia Empatia i organizacji Viva, którzy zainaugurowali Tydzień Wegetarianizmu. Podczas happeningu młodzi ekolodzy w centrum Warszawy oferowali "świeże psie mięso w promocyjnej cenie - 2 zł za kilogram"."

więcej...

Posted

Serio? Dasz radę zrobić sesję bidulkom? Dzieki wielkie......Kostku, to ja wezmę tel. od tego p. Jacka, żebyście się jakoś umówili... Bo tak jak suczki mają tylko jedną niewyraźną wspólną fotkę, to ich szanse na adopcję są znikome...

Posted

nie ma sprawy;) tylko ja bym mogla tak pewnie wieczorkiem dopiero i chyba najlepiej piatek albo niedziela ale jak juz bedziesz miala nr to sie z p.Jackiem umowie