Fela Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Coś już wiem, to powiem. Wczoraj do domu pojechała Mika - mniejsza panna Teresińska. Poza tym, że straszna z niej parówa (pani Maria przesadziła z jedzeniem chyba), to super dziewczyna. To mail od Krysi - u jej znajomych Mika znalazła dom. „właśnie dzwoniłam do Kasi, Mika-Mija jest cudowna wspaniała kochana mądra itd. Nie dała im spać do 3 w nocy, bo ciągle właziła im do łóżka, ale byli twardzi zgodnie z tym, co im mówiłam, że albo pozwalają spać ze sobą od początku, albo wcale. Jak zostaje sama, jest spokojnie, nie piszczy, nie wyje, nie wariuje. Kupiła ich sobie po całości” Quote
gdgt Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ciekawa jestem, skąd Mika wiedziała do czego służy łóżko??? drugą suczkę ogłosiłam w gazetach, czekam na telefony... Quote
Fela Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Wiedziała, ponieważ wychowana została przez ludzi w domu. To domowy pies. Quote
Ewusek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 mam nadzieje, ze wzystko sie ułoży i nie wróci do hotelu :-) Quote
Fela Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 napisałam wszak, że jej państwo twierdzą, że jest najpiękniejsza, najmądrzejsza i najkochańsza... Quote
Ewusek Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 ja wiem... ale czasami oddaja wlasnie tego najpiekniejszego, najkochanszego... Quote
Fela Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Tak się składa, że to znajomi. I chyba odpowiedzialni ludzie :razz: Quote
gdgt Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Właśnie miałam telefon w sprawie drugiej suni, dzwoniła młoda dziewczyna 25 lat spod W-wy. Ma 50 metrów mieszkania, tereny do wybiegiwania, sunia zostawałaby 4 godziny dziennie sama w domu. Poza tym dziewczyna często jeździ na wieś do rodziców chłopaka, więc gdyby coś się działo - np. musiałaby wyjechać sama - tam by zostawiała sunię. Ale generalnie na wakacje chce jeździć tylko z psem... Umówione jesteśmy tak, że zdzwonimy się w czwartek, żeby potwierdzić jej gotowość. Jeśli wszystko będzie ok, pojedziemy po sunię w piątek. Czy ktoś mógłby pojechać z nami? Justyna? Czy ktoś mógłby zadzwonić do teresina i uprzedzić, że prawdopodobnie w piątek przyjedziemy po sunię? Quote
gdgt Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 p.s. czy ktoś w ogóle wie, gdzie teresin jest? Quote
gdgt Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 jestem, taka podniecona, że wreszcie po roku sunia znajdzie domek, a tu mi nikt nie odpisuje. Czy wiadomo coś o chodzeniu na smyczy i niszczeniu mieszkania? Ta dziewczyna miała już owczarowate psy, więc ciągnięciem smyczy się nie przyjmuje, ale warto coś niecoś wiedzieć zawczasu... Quote
beam6 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Ja jestem, ale to marna pociecha bo: 1. nie wiem gdzie jest Teresin 2. nie wiem nic o suczce Spróbuj mailem do Kingi - nie mam jej na Dogo. Ja zrobię co mogę tzn trzymam kciuki za Domek :0 A tak a'propos gdzie dziewczyna wypatrzyła Niunię ? Quote
gdgt Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 beam6 napisał(a): A tak a'propos gdzie dziewczyna wypatrzyła Niunię ? w ofercie :razz: Quote
beam6 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Suuuuper - właśnie mam zamiar zainwestować 5 złotych w ogłoszenie ze zdjęciem Antosia :) Quote
gdgt Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 będzie to wielka pomoc, bo ja się chyba przeliczyłam z moimi możliwościami. Generalnie ustalenia są takie: w czwartek dzwoni do mnie ta dziewczyna i potwierdza, że chce adoptować sunię. Potem dzwoni do niej Kinga jeszcze ją wybadać. A potem połączę was ze sobą i sie jakoś umówicie. Quote
gdgt Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 dziewczyna nie zadzwoniła, zadzwonię do niej jutro. Quote
Fela Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 KingaW, zmień tytuł, Mikusia ma już dom i jest najukochańszym psem na świecie. Kto może zaktualizowac ogłoszenia? Jak ktos kiedyś powiedział, dom sam się nie znajdzie... Quote
Recommended Posts