Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ojjjj Bodziku, niech ten telefon zadzwoni:(
A może złożyłybyśmy się po grosiku na wyróżnienie ogłoszenia?:oops: Jak nawet 20 osób wpłaci po złotówce to już będzie....

Posted

[quote name='paula_t']Ojjjj Bodziku, niech ten telefon zadzwoni:(
A może złożyłybyśmy się po grosiku na wyróżnienie ogłoszenia?:oops: Jak nawet 20 osób wpłaci po złotówce to już będzie....[/QUOTE]
Paula ja jestem jak najbardziej za;
a jeśli chodzi o Bonda, to tłucze się On w mojej głowie jak Yoda i ta babunia co pojechała do radys:(

Posted

[quote name='asiuniab']Paula ja jestem jak najbardziej za;
a jeśli chodzi o Bonda, to tłucze się On w mojej głowie jak Yoda i ta babunia co pojechała do radys:([/QUOTE]

No to jest nas już dwie ;)
Ojjj Asiu, mi też te wszystkie psiaki non stop chodzą po głowie, ale chyba albo bym skończyła jako zbieraczka albo musiałabym w totka wygrać :(

Posted

[quote name='paula_t']No to jest nas już dwie ;)
Ojjj Asiu, mi też te wszystkie psiaki non stop chodzą po głowie, ale chyba albo bym skończyła jako zbieraczka albo musiałabym w totka wygrać :([/QUOTE]
hahahah ja mam to samo, zawsze marzę, że jak wygram to będę mogła pomagać i pomagać, ale wygrane do mnie nie chcą spływać

Posted

[quote name='Ingrid44']Poprosze o nr konta gdzie wyslac pieniazki na wyroznienie ogloszen .[/QUOTE]
tylko ja nie wiem, czy Bond ma już jakiegoś skarbnika? jeśli tak to ja też poproszę;

Posted

[quote name='paula_t']Chyba musimy poczekać na Bjutę, bo tylko Ona może wyróżnić ogłoszenie, zw na to, że to na Jej maila poszły linki do aktywacji:)[/QUOTE]

Rozumiem, w takim razie poczekamy :)

Posted

[quote name='Ingrid44']Jak nie znajdzie domku to Kikou obiecala ze go wezmie przed Zima. Podziekowania dla Kikou:loveu:[/QUOTE]

U Kikou mialby wspaniale:lol:

Pozwolilam sobie zajrzec do Dziadziunia:loveu:Serce peka..jak strasznie sie posunal:-(

Posted

[quote name='pikola']U Kikou mialby wspaniale:lol:

Pozwolilam sobie zajrzec do Dziadziunia:loveu:Serce peka..jak strasznie sie posunal:-([/QUOTE]

Ja mam nadzieję, że uda się dziadziusiowi coś znaleźć szybciej, bo bidok już tyle lat w tym schronie siedzi:(

Posted

[quote name='paula_t']Ja mam nadzieję, że uda się dziadziusiowi coś znaleźć szybciej, bo bidok już tyle lat w tym schronie siedzi:([/QUOTE]
właśnie, o wiele za długo:(

Posted

Udalo mi sie zalogowac!!! Pewnie zaraz mnie wywali. Mam szanse na domowy tymczas u Artemidy. Za 250 zl + weta. Warunki domowe. Tylko musial by sie dogadac z mala szescio kilowa zolza, przed ktora moja 20 kg Siena zwiewa gdzie pieprz rosnie. Ale Siena jest wyjatkowym tchorzem. Mysle ze sa szanse, bo Bond nie jest taka ciapa... Artemida bedzie 26 sieprnia w schronisku, to mozemy sprobowac przedstawic sobie te dwa psy. Gdyby sie udalo, to Bond mialby szanse dozyc na kanapie w mieszkanku, ktore jest minute od skraju lasu. Moze by sie udalo... Bylyby tez czeste relacje i dobre, domowe zdjecia do ogloszen. Artemida to da dziewczyna ze zdjęć z Bondem. Ona myslala o Bondzie od dawna, ale teraz dopiero ma szanse go wziac, bo sie usamodzielnila. Co myslicie?

Posted

Jeszcze zapomnialam napisac, ze ten mail w ogloszeniach jest na Mysie, nie na mnie. Ja teraz mam takie kopoty z netem, ze nie mialoby to sensu, ale Mysia jest na biezaca. Weszlam teraz na tablice (ma wyrozniona do 17 sierpnia). 7 osob odslonilo telefon, ale nikt nie zadzwonil...

Posted (edited)

[quote name='Bjuta']Udalo mi sie zalogowac!!! Pewnie zaraz mnie wywali. Mam szanse na domowy tymczas u Artemidy. Za 250 zl + weta. Warunki domowe. Tylko musial by sie dogadac z mala szescio kilowa zolza, przed ktora moja 20 kg Siena zwiewa gdzie pieprz rosnie. Ale Siena jest wyjatkowym tchorzem. Mysle ze sa szanse, bo Bond nie jest taka ciapa... Artemida bedzie 26 sieprnia w schronisku, to mozemy sprobowac przedstawic sobie te dwa psy. Gdyby sie udalo, to Bond mialby szanse dozyc na kanapie w mieszkanku, ktore jest minute od skraju lasu. Moze by sie udalo... Bylyby tez czeste relacje i dobre, domowe zdjecia do ogloszen. Artemida to da dziewczyna ze zdjęć z Bondem. Ona myslala o Bondzie od dawna, ale teraz dopiero ma szanse go wziac, bo sie usamodzielnila. Co myslicie?[/QUOTE]

myślę, że to wspaniała wiadomość i szansa dla psineczka:
- jest już gotowa nić więzi emocjonalnej,
- blisko, nie potrzeba transportu,
- w domu jest tylko drugi psiak (u nas rąk brakuje żeby każdego pokiziać tyle ile potrzebuje i ile by pragnął)

trzymam kciuki żeby dogadał się z nową psią koleżanką
ja dołożę 10,- deklaracji stałej

Edited by kikou
Posted

Bjuta, byłoby wspaniale, gdyby Bond mógł opuścić schronisko. Boję się tylko o deklaracje. U Liderka się udało, zdarzył się jakiś cud i w baaardzo krótkim czasie znalazł się komplet deklaracji, ale wszyscy zadeklarowani po uszy i teraz większość deklaracji udaje się zebrać na fb....Trzeba próbować.

Posted

Prosiłam Artemidę i Naklejkę, żeby go na FB jakoś zareklamowały. Może jakoś się uda. Nie da się ukryć, że ten tymczas może się ciągnąć. Liderek jest znacznie bardziej adopcyjny, a sama najlepiej wiesz ile ma ogłoszeń, robionych hojnie przez Ciebie :) No i u mnie ta wyróżniona tablica (wyróżnienie akurat się skończyło), ale jak wrócę to mu wznowię. Myślę, że dla Bonda, jedynym wyjściem ze schroniska jest tymczas. On już raczej zimy nie przeżyje.

Posted

[quote name='Bjuta']Prosiłam Artemidę i Naklejkę, żeby go na FB jakoś zareklamowały. Może jakoś się uda. Nie da się ukryć, że ten tymczas może się ciągnąć. Liderek jest znacznie bardziej adopcyjny, a sama najlepiej wiesz ile ma ogłoszeń, robionych hojnie przez Ciebie :) No i u mnie ta wyróżniona tablica (wyróżnienie akurat się skończyło), ale jak wrócę to mu wznowię. Myślę, że dla Bonda, jedynym wyjściem ze schroniska jest tymczas. On już raczej zimy nie przeżyje.[/QUOTE]
no to trzeba się zorganizować i wybłagać o deklaracje, On nie może nie przeżyć zimy:(