Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

choc jestem z warszawy...to baaardzo daleko jeszcze przez jakis czas i pomoc moge tylko pomyslem

prosze spiszcie z Mapy Pomocy dogo z warszawy...link w kmjoim podpisie

/sa juz cztery niezalezne posty dot Mazowieckiego roznych dzielnic i okolic warszawy/ i wystosujcie apel, by pomoc Iwonce

moze nawet wysylajac PW lub gg z linkiem do Dianki i Fidelka....by ludzie przypomnieli sobie lub poznali romenke

Kontakty do warszawiakow w drugiej czesci pierwszego postu mapy pomocy dogo

najlepiej spisac w woli, , bemowa...poprosic takze ronja, by porozsylala tym, ktorzy najblizej mieszkaja

ale moze i z innych dzielnic sie znajda osoby gotower odwiedzic romenke

czy wiadomo jak dlugo bedzie hospitalizowana?

w ostatecznosci zalozenie watku w Innych o pomoc w odwiedzinach romenki...lecz te rzadziej czyutane
sadze, ze apel do warszawiakow poprzez Mape powinien przyniesc szybszy efekt

i pozdrowcie ode mnie Romenke, to do tych , ktorzy pojda...trzymam mocno kciuki

jeszcze jedno..poproscie moda o zmiane tytulu tak w diance jak i tutaj..skrocic i dodac..Romenka w szpitalu,wizyty potrzebne..czy cos w tym rodzaju..no i WARSZAWA...

Posted

jutro rano przekaze zdjecia Fidelka Iwonie na tablice adopcyjną do sklepiku Juz wielokrotnie Wam pisalam ze Iwona ma wyjątkowe szczescie do znajdywania super domkow....:loveu: ( niektore z Was Cioteczki same doswiadczyly tego szukajac dla swoich podopiecznych domkow )

• 2 weeks later...
Posted

Poker właśnie Państwo z Łomży nie zabrali Fidelka ale widocznie tak mialo być bo o to mam nowe wieści od Moko z nowego domku :loveu:

"[...]na razie relacjonuję pierwszą dobę pobytu Fidela w nowym domu: Otóż spodobał sie BARDZO i to (o dziwo!) na kolana zgarnęła go p. Basia!!!To pełen,stuprocentowy sukces-skoro ona nie tylko go zaakceptowała, ale i zachwyciła się nim to znaczy ,że mu włos z głowy nie spadnie a w misce codziennie będzie indyczek i wołowinka .Dzwoniłam rano wszyscy (tzn tata ,p.Basia i 13letni kuzyn Bartek który spędza tam wakacje)byli z pieskiem na spacerze.No musieli całej Warce pokazać to cudo!pani Basia nawet ubrała sie pod kolor!Kompletny odjazd! Powariowali na punkcie tego kudłacza;-):evil_lol::multi:.Tata w kuchni przykleił .....JADŁoSPIS!!!!na cały tydzień! będzie sprawdzał co i w jakiej postaci Fidel lubi najbardziej!!!(jest technologiem żywienia wiec nie zdziwiłabym sie jakby sie okazało ,ze Fidel jada lepiej niz tata-tak czeęto było z Guciem!)
No rozpieszcza tego psiaka do obrzydliwości! Musze tam jechać i trzymać rękę na pulsie zanim im wlezie na głowę!"

Posted

modliszka84 napisał(a):
ile Fidelek moze miec lat?

Modliszko wybacz mi proszę że nie odpisywałam :oops: Przepraszam naprawdę :oops: a co do Fideka to on ma ok 3 latek ;)

• 2 weeks later...