BIANKA1 Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Podniosę . Może znajdzie się ktoś z Warszawy kto pomoże :oops: Quote
Poker Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Warszawiacy!!! pomożecie? pomożemy,to do roboty :lol:,bo ja z Wrocławia :placz: Quote
pixie Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 choc jestem z warszawy...to baaardzo daleko jeszcze przez jakis czas i pomoc moge tylko pomyslem prosze spiszcie z Mapy Pomocy dogo z warszawy...link w kmjoim podpisie /sa juz cztery niezalezne posty dot Mazowieckiego roznych dzielnic i okolic warszawy/ i wystosujcie apel, by pomoc Iwonce moze nawet wysylajac PW lub gg z linkiem do Dianki i Fidelka....by ludzie przypomnieli sobie lub poznali romenke Kontakty do warszawiakow w drugiej czesci pierwszego postu mapy pomocy dogo najlepiej spisac w woli, , bemowa...poprosic takze ronja, by porozsylala tym, ktorzy najblizej mieszkaja ale moze i z innych dzielnic sie znajda osoby gotower odwiedzic romenke czy wiadomo jak dlugo bedzie hospitalizowana? w ostatecznosci zalozenie watku w Innych o pomoc w odwiedzinach romenki...lecz te rzadziej czyutane sadze, ze apel do warszawiakow poprzez Mape powinien przyniesc szybszy efekt i pozdrowcie ode mnie Romenke, to do tych , ktorzy pojda...trzymam mocno kciuki jeszcze jedno..poproscie moda o zmiane tytulu tak w diance jak i tutaj..skrocic i dodac..Romenka w szpitalu,wizyty potrzebne..czy cos w tym rodzaju..no i WARSZAWA... Quote
paros Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Założyłam Romence wątek, w jednym miejscu można wszystko uzgadniać :roll: W-wa, dogomaniaczka w szpitalu.... Quote
hankag Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 jutro rano przekaze zdjecia Fidelka Iwonie na tablice adopcyjną do sklepiku Juz wielokrotnie Wam pisalam ze Iwona ma wyjątkowe szczescie do znajdywania super domkow....:loveu: ( niektore z Was Cioteczki same doswiadczyly tego szukajac dla swoich podopiecznych domkow ) Quote
Poker Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 a państwo z łomży nie zabrali go? :crazyeye::crazyeye: Quote
romenka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 Poker właśnie Państwo z Łomży nie zabrali Fidelka ale widocznie tak mialo być bo o to mam nowe wieści od Moko z nowego domku :loveu: "[...]na razie relacjonuję pierwszą dobę pobytu Fidela w nowym domu: Otóż spodobał sie BARDZO i to (o dziwo!) na kolana zgarnęła go p. Basia!!!To pełen,stuprocentowy sukces-skoro ona nie tylko go zaakceptowała, ale i zachwyciła się nim to znaczy ,że mu włos z głowy nie spadnie a w misce codziennie będzie indyczek i wołowinka .Dzwoniłam rano wszyscy (tzn tata ,p.Basia i 13letni kuzyn Bartek który spędza tam wakacje)byli z pieskiem na spacerze.No musieli całej Warce pokazać to cudo!pani Basia nawet ubrała sie pod kolor!Kompletny odjazd! Powariowali na punkcie tego kudłacza;-):evil_lol::multi:.Tata w kuchni przykleił .....JADŁoSPIS!!!!na cały tydzień! będzie sprawdzał co i w jakiej postaci Fidel lubi najbardziej!!!(jest technologiem żywienia wiec nie zdziwiłabym sie jakby sie okazało ,ze Fidel jada lepiej niz tata-tak czeęto było z Guciem!) No rozpieszcza tego psiaka do obrzydliwości! Musze tam jechać i trzymać rękę na pulsie zanim im wlezie na głowę!" Quote
romenka Posted June 26, 2007 Author Posted June 26, 2007 modliszka84 napisał(a):ile Fidelek moze miec lat? Modliszko wybacz mi proszę że nie odpisywałam :oops: Przepraszam naprawdę :oops: a co do Fideka to on ma ok 3 latek ;) Quote
modliszka84 Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Oj Romenko masz wazniejsze sprawy teraz ;) A Fidelek i tak juz w domku :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts