Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiuniab']a widzisz, tego nie wiedziałyśmy, wiem że Murka próbowała w kilka miejsc się dobić, ale bała się jechać i ewentualnie pocałować klamkę, więc chciała mieć pewność, bo to jednak jakby się nie udało na darmo w obie strony 300 km by zrobiła:( ale w poniedziałek Yoda powinien być już u Niej na miejscu;[/QUOTE]

Podam Ci Asiu jutro nr telefonu komórkowego do Pana Krzysia, albo poproszę weterynarzy o przywiezienie psiaka do lecznicy to spokojniej go odbierzecie o jakiejkolwiek godzinie, bez umawiania się na konkretną godzinę. Tylko napisz jaką opcję wolicie.

• Replies 907
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mestudio']Podam Ci Asiu jutro nr telefonu komórkowego do Pana Krzysia, albo poproszę weterynarzy o przywiezienie psiaka do lecznicy to spokojniej go odbierzecie o jakiejkolwiek godzinie, bez umawiania się na konkretną godzinę. Tylko napisz jaką opcję wolicie.[/QUOTE]
dziękuję, to muszę jutro Murkę zapytać, o której Jej TZ owi będzie lepiej; ale myślę, że opcja odebrania Go z lecznicy będzie lepsza;

Posted

buziaki od MM, dziękujemy [CENTER][COLOR=#3E3E3E]:angel:[/COLOR][COLOR=#3E3E3E]:angel:[/COLOR][COLOR=#3E3E3E]:angel:

kochane a jak się zmienia tytuł???[/COLOR][/CENTER]

Posted

[quote name='cancer43']Buziaczki dla Yody

[IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmg4D-9hqP7f6IzhfPmmROrAxmeKTqYMBz9YeLAg9OUy9bNSvyzg[/IMG][/QUOTE]

Myślę, że cudowna Bardotka też by naszego Yodę wycałowała...

Posted

[quote name='zozola77']edytuj pierwszy post..a potem kliknij opcje zaawansowane i dopiero wtedy bedxiesz mogłą zmienic tytuł

ja innego sposobu nie znam[/QUOTE]
zaraz spróbuję:)
[quote name='Figunia']Myślę, że cudowna Bardotka też by naszego Yodę wycałowała...[/QUOTE]
ostatnio widziałam zestawienie onetu "ona piękna, a On bogaty" my tu musimy znaleźć "Ona piękna i bogata, a On Yoda:)"
[quote name='ewa gonzales']Odwiedzam i sciskam za wszystko :buzi::modla::thumbs::thumbs:cudny Ty niezwykly Yoduniu[/QUOTE]
prawda, że jest niezwykły:)
[quote name='margoth137']buziak dla Yodzinki:loveu:[/QUOTE]
i my całuski przesyłamy
[quote name='Malgoska']witam się z Yodalkiem[/QUOTE]
ja też się dziś w ten niemiłosierny upał witam z Yodziną:)

Posted

zapomniałam się zapytać, na fb, ktoś pyta o możliwość zrobienia przelewu z zagranicy, czy ktoś ma możliwość udostępnić konto, ponieważ jeśli jak podam swoje "takie normalne", to ok 100 zł banki i polski i zagraniczny pobiorą prowizji, a to mija się z celem?? Pomocy, pomocy;

Posted

Pani walczy o psa w Irlandii
zaglądnijcie straszna historia

moze ktoś podpisze petycje

[URL]http://www.causes.com/actions/1757193-w-obronie-polki-i-jej-psa-lamanie-praw-czlowieka-i-dyskryminacja[/URL]

Posted

[quote name='Malgoska']Pani walczy o psa w Irlandii
zaglądnijcie straszna historia

moze ktoś podpisze petycje

[URL]http://www.causes.com/actions/1757193-w-obronie-polki-i-jej-psa-lamanie-praw-czlowieka-i-dyskryminacja[/URL][/QUOTE]

to prawda, ja już wczoraj podpisałam, a sytuacja jak z procesu kafki:(

Posted

[quote name='asiuniab']zapomniałam się zapytać, na fb, ktoś pyta o możliwość zrobienia przelewu z zagranicy, czy ktoś ma możliwość udostępnić konto, ponieważ jeśli jak podam swoje "takie normalne", to ok 100 zł banki i polski i zagraniczny pobiorą prowizji, a to mija się z celem?? Pomocy, pomocy;[/QUOTE]
musisz znaleźć kgoś z pay-palem

Posted

[quote name='asiuniab']zapomniałam się zapytać, na fb, ktoś pyta o możliwość zrobienia przelewu z zagranicy, czy ktoś ma możliwość udostępnić konto, ponieważ jeśli jak podam swoje "takie normalne", to ok 100 zł banki i polski i zagraniczny pobiorą prowizji, a to mija się z celem?? Pomocy, pomocy;[/QUOTE]

Malawaszka ma paypala.Napisz do niej.Pomoze napewno.

Posted

[quote name='zozola77']edytuj pierwszy post..a potem kliknij opcje zaawansowane i dopiero wtedy bedxiesz mogłą zmienic tytuł

ja innego sposobu nie znam[/QUOTE]
ha dziękuję, udało się:)
[quote name='cancer43']musisz znaleźć kgoś z pay-palem[/QUOTE]

i to szybko muszę znaleźć
[quote name='cancer43']Bardotka to zaśpiwała dla naszej pięknoty...

[IMG]http://userserve-ak.last.fm/serve/500/4400/Brigitte+Bardot.jpg[/IMG][/QUOTE]
tak myślę, co bym mogła dać, żeby tak wyglądać???
[quote name='beataczl']zapisuje psinke..jak to mowia kazda potwora znajdzie swego amatora;)
dla mnie osobiscie, nie ma brzydkich psow :)[/QUOTE]
no to, tak jak dla mnie, nie ma brzydkich psów. Amen.

[quote name='pikola']Malawaszka ma paypala.Napisz do niej.Pomoze napewno.[/QUOTE]
już do Niej piszę, dziękuję za cynka:)

Posted

[quote name='zozola77']zdolniacha z Ciebie ;)

a Yoda juz niedługo będzie bezpieczny..[/QUOTE]
no w tych czasach to człowiek musi się do śmierci uczyć, dziękuję za instrukcję

ufff, na to czekam, aż Yodzina będzie bezpieczna:)