mestudio Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='asiuniab']a widzisz, tego nie wiedziałyśmy, wiem że Murka próbowała w kilka miejsc się dobić, ale bała się jechać i ewentualnie pocałować klamkę, więc chciała mieć pewność, bo to jednak jakby się nie udało na darmo w obie strony 300 km by zrobiła:( ale w poniedziałek Yoda powinien być już u Niej na miejscu;[/QUOTE] Podam Ci Asiu jutro nr telefonu komórkowego do Pana Krzysia, albo poproszę weterynarzy o przywiezienie psiaka do lecznicy to spokojniej go odbierzecie o jakiejkolwiek godzinie, bez umawiania się na konkretną godzinę. Tylko napisz jaką opcję wolicie. Quote
asiuniab Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 [quote name='mestudio']Podam Ci Asiu jutro nr telefonu komórkowego do Pana Krzysia, albo poproszę weterynarzy o przywiezienie psiaka do lecznicy to spokojniej go odbierzecie o jakiejkolwiek godzinie, bez umawiania się na konkretną godzinę. Tylko napisz jaką opcję wolicie.[/QUOTE] dziękuję, to muszę jutro Murkę zapytać, o której Jej TZ owi będzie lepiej; ale myślę, że opcja odebrania Go z lecznicy będzie lepsza; Quote
cancer43 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Buziaczki dla Yody [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmg4D-9hqP7f6IzhfPmmROrAxmeKTqYMBz9YeLAg9OUy9bNSvyzg[/IMG] Quote
asiuniab Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 buziaki od MM, dziękujemy [CENTER][COLOR=#3E3E3E]:angel:[/COLOR][COLOR=#3E3E3E]:angel:[/COLOR][COLOR=#3E3E3E]:angel: kochane a jak się zmienia tytuł???[/COLOR][/CENTER] Quote
zozola77 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 edytuj pierwszy post..a potem kliknij opcje zaawansowane i dopiero wtedy bedxiesz mogłą zmienic tytuł ja innego sposobu nie znam Quote
Figunia Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='cancer43']Buziaczki dla Yody [IMG]https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRmg4D-9hqP7f6IzhfPmmROrAxmeKTqYMBz9YeLAg9OUy9bNSvyzg[/IMG][/QUOTE] Myślę, że cudowna Bardotka też by naszego Yodę wycałowała... Quote
Nadziejka Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Odwiedzam i sciskam za wszystko :buzi::modla::thumbs::thumbs:cudny Ty niezwykly Yoduniu Quote
asiuniab Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='zozola77']edytuj pierwszy post..a potem kliknij opcje zaawansowane i dopiero wtedy bedxiesz mogłą zmienic tytuł ja innego sposobu nie znam[/QUOTE] zaraz spróbuję:) [quote name='Figunia']Myślę, że cudowna Bardotka też by naszego Yodę wycałowała...[/QUOTE] ostatnio widziałam zestawienie onetu "ona piękna, a On bogaty" my tu musimy znaleźć "Ona piękna i bogata, a On Yoda:)" [quote name='ewa gonzales']Odwiedzam i sciskam za wszystko :buzi::modla::thumbs::thumbs:cudny Ty niezwykly Yoduniu[/QUOTE] prawda, że jest niezwykły:) [quote name='margoth137']buziak dla Yodzinki:loveu:[/QUOTE] i my całuski przesyłamy [quote name='Malgoska']witam się z Yodalkiem[/QUOTE] ja też się dziś w ten niemiłosierny upał witam z Yodziną:) Quote
asiuniab Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 zapomniałam się zapytać, na fb, ktoś pyta o możliwość zrobienia przelewu z zagranicy, czy ktoś ma możliwość udostępnić konto, ponieważ jeśli jak podam swoje "takie normalne", to ok 100 zł banki i polski i zagraniczny pobiorą prowizji, a to mija się z celem?? Pomocy, pomocy; Quote
Malgoska Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Pani walczy o psa w Irlandii zaglądnijcie straszna historia moze ktoś podpisze petycje [URL]http://www.causes.com/actions/1757193-w-obronie-polki-i-jej-psa-lamanie-praw-czlowieka-i-dyskryminacja[/URL] Quote
asiuniab Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='Malgoska']Pani walczy o psa w Irlandii zaglądnijcie straszna historia moze ktoś podpisze petycje [URL]http://www.causes.com/actions/1757193-w-obronie-polki-i-jej-psa-lamanie-praw-czlowieka-i-dyskryminacja[/URL][/QUOTE] to prawda, ja już wczoraj podpisałam, a sytuacja jak z procesu kafki:( Quote
Malgoska Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='asiuniab']to prawda, ja już wczoraj podpisałam, a sytuacja jak z procesu kafki:([/QUOTE] coś okropnego Quote
cancer43 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='asiuniab']zapomniałam się zapytać, na fb, ktoś pyta o możliwość zrobienia przelewu z zagranicy, czy ktoś ma możliwość udostępnić konto, ponieważ jeśli jak podam swoje "takie normalne", to ok 100 zł banki i polski i zagraniczny pobiorą prowizji, a to mija się z celem?? Pomocy, pomocy;[/QUOTE] musisz znaleźć kgoś z pay-palem Quote
cancer43 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Bardotka to zaśpiwała dla naszej pięknoty... [IMG]http://userserve-ak.last.fm/serve/500/4400/Brigitte+Bardot.jpg[/IMG] Quote
beataczl Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 zapisuje psinke..jak to mowia kazda potwora znajdzie swego amatora;) dla mnie osobiscie, nie ma brzydkich psow :) Quote
pikola Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 [quote name='asiuniab']zapomniałam się zapytać, na fb, ktoś pyta o możliwość zrobienia przelewu z zagranicy, czy ktoś ma możliwość udostępnić konto, ponieważ jeśli jak podam swoje "takie normalne", to ok 100 zł banki i polski i zagraniczny pobiorą prowizji, a to mija się z celem?? Pomocy, pomocy;[/QUOTE] Malawaszka ma paypala.Napisz do niej.Pomoze napewno. Quote
asiuniab Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='zozola77']edytuj pierwszy post..a potem kliknij opcje zaawansowane i dopiero wtedy bedxiesz mogłą zmienic tytuł ja innego sposobu nie znam[/QUOTE] ha dziękuję, udało się:) [quote name='cancer43']musisz znaleźć kgoś z pay-palem[/QUOTE] i to szybko muszę znaleźć [quote name='cancer43']Bardotka to zaśpiwała dla naszej pięknoty... [IMG]http://userserve-ak.last.fm/serve/500/4400/Brigitte+Bardot.jpg[/IMG][/QUOTE] tak myślę, co bym mogła dać, żeby tak wyglądać??? [quote name='beataczl']zapisuje psinke..jak to mowia kazda potwora znajdzie swego amatora;) dla mnie osobiscie, nie ma brzydkich psow :)[/QUOTE] no to, tak jak dla mnie, nie ma brzydkich psów. Amen. [quote name='pikola']Malawaszka ma paypala.Napisz do niej.Pomoze napewno.[/QUOTE] już do Niej piszę, dziękuję za cynka:) Quote
zozola77 Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 zdolniacha z Ciebie ;) a Yoda juz niedługo będzie bezpieczny.. Quote
asiuniab Posted July 27, 2013 Author Posted July 27, 2013 [quote name='zozola77']zdolniacha z Ciebie ;) a Yoda juz niedługo będzie bezpieczny..[/QUOTE] no w tych czasach to człowiek musi się do śmierci uczyć, dziękuję za instrukcję ufff, na to czekam, aż Yodzina będzie bezpieczna:) Quote
Kama202 Posted July 28, 2013 Posted July 28, 2013 Zapraszamy wszystkich na Yodzinowy bazarek (w mojej sygnaturce). Quote
Recommended Posts