zebrazebra Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 I ja z ciekawością pytam, co u pięknego :) Quote
Murka Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 Na fotki musicie trochę poczekać, bo ostatnie urządzenie zdolne do robienia fotek padło (tel. TZa) i teraz muszę sobie sprawić nową cyfrówkę, albo nowy tel. z aparatem... Mam nadzieję, że to kwestia paru dni. Poza tym wszystko ok. Już nawet koopki Jodzinki przestały tak "słodko" wonieć :) Quote
Pani Profesor Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 ja wracam do mieszkania jutro i zabieram się za research tej biżuterii, którą podeślę do stworzenia bazarku,więc pewnie jakoś w przyszłym tygodniu będzie! Trochę fantów mam nadzieję się przyda:D niech Yodusia ktoś pomizia po krzywej mordce ode mnie :loveu: Quote
asiuniab Posted August 29, 2013 Author Posted August 29, 2013 [quote name='Malgoska']Odwiedzam malucha[/QUOTE] [quote name='pikola']I ja zagladam po nowe wiesci:lol:[/QUOTE] [quote name='zebrazebra']I ja z ciekawością pytam, co u pięknego :)[/QUOTE] [quote name='Murka']Na fotki musicie trochę poczekać, bo ostatnie urządzenie zdolne do robienia fotek padło (tel. TZa) i teraz muszę sobie sprawić nową cyfrówkę, albo nowy tel. z aparatem... Mam nadzieję, że to kwestia paru dni. Poza tym wszystko ok. Już nawet koopki Jodzinki przestały tak "słodko" wonieć :)[/QUOTE] [quote name='Martika@Aischa']odwiedzam naszego Yodzinka ;)[/QUOTE] [quote name='anica']I ja witam ciepło :)[/QUOTE] [quote name='Gusiaczek']Cześć Belmondo :)[/QUOTE] [quote name='Pani Profesor']ja wracam do mieszkania jutro i zabieram się za research tej biżuterii, którą podeślę do stworzenia bazarku,więc pewnie jakoś w przyszłym tygodniu będzie! Trochę fantów mam nadzieję się przyda:D niech Yodusia ktoś pomizia po krzywej mordce ode mnie :loveu:[/QUOTE] ciotunie, jak dobrze Was widzieć u Yodziny, gdyby taki psiak wiedział ile osób się o Niego troszczy, a On sobie myśli, że tylko Mureczka się Nim opiekuje:) Mureczko, musimy się uzbroić w cierpliwość, a na foty będziemy niezmiennie czekać; Pani Profesor kochana bardzo dziękujemy spokojnie zrób remanent:) a po tej mordeczce też bym chciała tego "przystojniaka" pomiziać:) Quote
Pani Profesor Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 Czemu go jeszcze nikt nie zechciał? Ja gdybym go złapała 3 m-ce temu, to byłby mój, bo chciałam wziąć rekordzistę w "nietypowej urodzie" :D no i mój okazał się jednak bardzo typowym psem w porównaniu do Yody :D myślałam, że jest więcej amatorów 'oryginalności' :cool3: a przepraszam, może się powtarzam, ale ile ten przystojniak ma lat? To staruszek? Quote
Murka Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 A ja rozliczenie zrobię, bo przyszedł czas (30 dni pobytu Jodzinki u nas minęło!): [B]Wpłaty:[/B] +175 zł asiuniab +401,50 zł asiuniab +47 zł asiuniab [B]Razem: +623,50 zł[/B] [B]Koszty:[/B] -360 zł hotelowanie -155 zł transport z Kozienic -7,50 zł odrobaczenie -6 zł Fiprex -29 zł szczepienie na wirusówki wraz z dojazdem weta -23 zł analiza kału [B]Razem: -580,50 zł[/B] +623,50 zł - 580,50 zł = +43 zł [COLOR=#ff0000][B]Stan konta na 27 sierpień wynosi +43 zł.[/B][/COLOR] Quote
paula_t Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 [quote name='Pani Profesor']Czemu go jeszcze nikt nie zechciał? Ja gdybym go złapała 3 m-ce temu, to byłby mój, bo chciałam wziąć rekordzistę w "nietypowej urodzie" :D no i mój okazał się jednak bardzo typowym psem w porównaniu do Yody :D myślałam, że jest więcej amatorów 'oryginalności' :cool3: a przepraszam, może się powtarzam, ale ile ten przystojniak ma lat? To staruszek?[/QUOTE] I w tym jego urok Pani Profesor :D Dla jednych jest ładny, inni uznaliby go za brzydkiego, ale na pewno uwagę swoją zwraca wyglądem :D Yodzinka ma, z tego co pamiętam, 10 latek. Zawsze można wziąć towarzysza dla swojego psiaka ;) Quote
zebrazebra Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [B]Pani Profesor[/B] - bierz to ciacho, będą dwa :evil_lol: Quote
asiuniab Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 [quote name='zebrazebra'][B]Pani Profesor[/B] - bierz to ciacho, będą dwa :evil_lol:[/QUOTE] i to jest super puenta:) tak, tak Pani Profesor, ależ by się Pani wysnobowała z takim Yodziną:) ps. Pani Profesor to pokaż tego swojego pospolitej urody psiaka oczywiście w porównaniu do Yody;) ps. Mureczko super, czyli z końcem miesiąca wpłacam za wrzesień, i będzie ok? Quote
Gusiaczek Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='zebrazebra'][B]Pani Profesor[/B] - bierz to ciacho, będą dwa :evil_lol:[/QUOTE] Normalnie Jagielonka się nam zrobiła :evil_lol: Witaj Belmondo Kochany :) Quote
Figunia Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 No, kochany Yodulcu, sierpień się kończy, hopaj do domku swojego, tego wymarzonego.... Quote
zozola77 Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 i ja zagladam do Yodziny w oczekiwaniu na wiesci .. te wiecie jakie...chyba ze cos pominełam i juz wiadomo czy tak czy nie ..bo ostatnio nie ogarniam cuś Quote
asiuniab Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 kochane, dokładnie miesiąc się kończy i coraz bardziej z nogi na nogę przestępuję, a zozola77 nic nie ominęło Cię, jeszcze nic nie wiadomo, czekamy; Quote
sleepingbyday Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 [quote name='paula_t']I w tym jego urok Pani Profesor :D Dla jednych jest ładny, inni uznaliby go za brzydkiego, ale na pewno uwagę swoją zwraca wyglądem :D Yodzinka ma, z tego co pamiętam, 10 latek. Zawsze można wziąć towarzysza dla swojego psiaka ;)[/QUOTE] no jasne, normalnie brad pitt ;-). witam fanów gwiezdnych wojen powakacyjnie. dla mnie joda jest boski, ale dlatego, ze taki niemożliwie, ekhm... przystojny inaczej :-). Quote
Pani Profesor Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='paula_t']I w tym jego urok Pani Profesor :D Dla jednych jest ładny, inni uznaliby go za brzydkiego, ale na pewno uwagę swoją zwraca wyglądem :D Yodzinka ma, z tego co pamiętam, 10 latek. Zawsze można wziąć towarzysza dla swojego psiaka ;)[/QUOTE] [quote name='zebrazebra'][B]Pani Profesor[/B] - bierz to ciacho, będą dwa :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='asiuniab']i to jest super puenta:) tak, tak Pani Profesor, ależ by się Pani wysnobowała z takim Yodziną:) ps. Pani Profesor to pokaż tego swojego pospolitej urody psiaka oczywiście w porównaniu do Yody;) [/QUOTE] Błagam, nie piszcie mi o wzięciu Yody :placz: bo mi to przeszło przez myśl nie raz i nie dwa, ale TŻ jak usłyszał,to myślałam, że mu żyłka pęknie :D i tak serio-serio to nie mam warunków na dwa psy póki co :shake: poza tym mój młody się rzuca na wszystko co szczeka, a finansowo i mieszkaniowo absolutnie się nie uda wziąć Yody :( póki co pokazuję go, komu popadnie, może ktoś się skusi! Nie jestem snobką, przecież ten nick to farsa :D a mój piesek wygląda tak: [IMG]http://www.schronisko.krakow.pl/files/objects/44905/10/misteri_IMAG0668.jpg[/IMG] miałam wziąć brzydactwo, ale nie w celach snobistycznych :evil_lol: a ze względu na niskie szanse w porównaniu z innymi psami. Okazało się po strzyżeniu, że jest prześliczny :) [quote name='Gusiaczek']Normalnie Jagielonka się nam zrobiła :evil_lol: [/QUOTE] Proszę się nie śmiać z mojego nicku :razz: to tylko taki żarcik, ledwom licencjat wypłodziła ;) Dziś robię remanent dla Yodzika, trzymajcie kciuki. Quote
anica Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 ... faktycznie! pies jest prześliczny:loveu: ... i kciuki też trzymamy:kciuki: Quote
feluska997 Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 Proszę o dane do przelewu, chodzi o bazarek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245898-dla-Yody-robi-sie?[/URL] Co prawda nie mam jeszcze wszystkich wpłat, ale założę, bo nie lubię zwlekać w cudzymi pieniędzmi. Buziaki w krzywy ryjek :loveu: Quote
Figunia Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Pani Profesor']Błagam, nie piszcie mi o wzięciu Yody :placz: bo mi to przeszło przez myśl nie raz i nie dwa, ale TŻ jak usłyszał,to myślałam, że mu żyłka pęknie :D i tak serio-serio to nie mam warunków na dwa psy póki co :shake: poza tym mój młody się rzuca na wszystko co szczeka, a finansowo i mieszkaniowo absolutnie się nie uda wziąć Yody :( póki co pokazuję go, komu popadnie, może ktoś się skusi! Nie jestem snobką, przecież ten nick to farsa :D a mój piesek wygląda tak: [IMG]http://www.schronisko.krakow.pl/files/objects/44905/10/misteri_IMAG0668.jpg[/IMG] miałam wziąć brzydactwo, ale nie w celach snobistycznych :evil_lol: a ze względu na niskie szanse w porównaniu z innymi psami. [B]Okazało się po strzyżeniu, że jest prześliczny :) [/B] Proszę się nie śmiać z mojego nicku :razz: to tylko taki żarcik, ledwom licencjat wypłodziła ;) Dziś robię remanent dla Yodzika, trzymajcie kciuki.[/QUOTE] Bo nie ma brzydkich piesków, tylko fryzjera czasem brak...;) Quote
Pani Profesor Posted August 31, 2013 Posted August 31, 2013 [quote name='Figunia']Bo nie ma brzydkich piesków, tylko fryzjera czasem brak...;)[/QUOTE] mojego młodego wystarczyło wykąpać, opitolić na krótko i rzucić piłkę, a spod sterty śmierdzącego futra wyłonił się prześliczny i radosny pies :loveu: i nagle na ulicy zaczęli pytać jaka to rasa, skąd taki piesek, itd. w boksie schroniskowym nie miał szans - ja sama go nie zauważyłam, chciałam poznać jego współlokatora, a on zwiał przy otwieraniu krat i wymusił wzięcie do domu :D dużą część psów wystarczyłoby ostrzyc, nałożyć na szyję bandamkę i już się rzuci w oczy, a szansa na adopcję rośnie. Quote
Recommended Posts