Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 212
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Licze na to,że to jednak mowa o innym psiaku.Musimy w to wierzyc,ze to jednak nie ten pies.
A chore jest to,że złapali jakiegos psa i uspali go tylko dlatego,że był stary.Bez sensu to jest,tak nie można.

Posted

:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz:
mozemy zaczac plakac.........
piesek nie zyje:shake:
dostalam telefon...
uspil go technik wet, ktory nawet nie ma do tego prawa!
a o ironio na drzwiach ma naklejke, ze pomaga starym zwierzakom....

biedaczek doczekal sie na starosc takiej smierci..:-( :-( :-( :-( :-( :-(

Posted

Boże, dlaczego....? :-( Jak mogłeś na to pozwolić??? :-(
Śpij spokojnie piesku

• Mam nadzieję tylko, że nie podarujecie tego temu technikowi, tym bardziej jeśli nie miał do tego nawet uprawnień...:angryy:

• Posted

ja tez nie, jak tak mozna
    a gdyby to byl czys zgubiony pies to tak z miejsca usypiaja?
    bo stary?
    w glowie sie nie miesci !
    rano sie wyplakalam, potem mialam nadzieje a teraz juz nie moge...
    biedny biedny biedny pies :-(

Posted

Bidna psinaka:placz: :placz: .Za tęczowym mostem już go nigdy nkt nie skrzywdzi.
    Uspał go facet,który nie ma uprawnień.Nie mozna tego tak zostawić.Trzeba cos z tym zrobic.

Posted

Po prostu w to nie wierze,dlaczego Dziadziuś??,przecież był łagodny.Domek był tak blisko....Trzeba coś zrobić...
    :bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry::bigcry:

Posted

Napisałam na innym forum, że niestety już nie żyje :placz:

a le dlaczego, był piękny i kochany i tak skończył :-( :-( :-(

Cholera mnie bierze jak słyszę o takich weterynarzach ch*****

Posted

nie powiem co mi się ciśnie na usta,:mad::mad:bo mnie wywalą.Z tym technikiem coś trzeba zrobić.On pomaga starym psom?CHyba jak najszybciej odeejść za tęczowy most.:placz::placz::placz::placz::placz::placz:Właśnie,a co Wy na to,żeby zrobić akcję telefoniczną ,tak z 20 telefonów i nagadać mu za Dziadzia,żeby miał nauczkę?

Posted

[quote name='Poker']nie powiem co mi się ciśnie na usta,:mad::mad:bo mnie wywalą.Z tym technikiem coś trzeba zrobić.On pomaga starym psom?CHyba jak najszybciej odeejść za tęczowy most.:placz::placz::placz::placz::placz::placz:Właśnie,a co Wy na to,żeby zrobić akcję telefoniczną ,tak z 20 telefonów i nagadać mu za Dziadzia,żeby miał nauczkę?

Jestem za :diabloti:

Zabijmy tego g**** telefonami :multi:

Posted

Przebrnęłam przed chwilą przez cały wątek i ryczę jak bóbr :placz: :placz: :placz: Taki śliczny pies, tak szybko znalazł dom i tak sie to wszystko dla niego skończyło :placz::placz::placz: straszne... :shake:

A tego technika to jak bym w swoje ręce dorwała to ach... :angryy: :mad: :angryy: :mad: :angryy: :mad: Chętnie przyłącze sie do tej "akcji" o której piszecie cioteczki wyżej, co prawda Dziaduniowi to życia nie zwróci ale przynajmniej ten technik będzie miał nauczkę :mad: No i dobrze może by było ostrzec ludzi z okolicy tej lecznicy, że mają go unikać?! Zwłaszcza jak mają starsze psy...bo nigdy nic nie wiadomo :shake: Co prawda nie wiem jak można by to zrobić ale nie zaszkodzi pomyśleć :razz:

Ehh biedny miśku teraz już nikt cię nie skrzywdzi za TM, bądź tam szczęśliwy...
    [*]