yolanovi Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Dla Maji też zamówiłam duży pakiet http://www.dogomania.pl/forum/threads/247104-VI-OGŁOSZENIOWY-BAZAREK-Tanio-od-3-zł-do-20-09-13-22-00?p=21311918#post21311918 i też bardzo proszę o przesłane fotek i danych do ogłoszeń :) Quote
obiezyswiat75 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Poprosiłam kolejną kobietkę żeby banerek dla Majci zrobiła, będzie można do podpisu wkleić :) Quote
gluchypies Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Poprosiłam kolejną kobietkę żeby banerek dla Majci zrobiła, będzie można do podpisu wkleić :)[/QUOTE] To ja bardzo proszę o taki banerek, nie potrafię czegoś takiego zrobić, a chętnie wkleję do podpisu zamiast linku, który mam :) Quote
kolejna kobietka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) [quote name='obiezyswiat75']Poprosiłam kolejną kobietkę żeby banerek dla Majci zrobiła, będzie można do podpisu wkleić :) tekst jest taki jaki ma Malwa w podpisie, jak chcecie można dodać inny: nie umiem podlinkować banerka w poście, umiecie to zrobić w zakładce "edytuj sygnaturę"? Edited September 18, 2013 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 (edited) w zakladce "edycja sygnatury" dodaję zdjęcie "dodaj obrazek sygnatury"- następnie klikam "wgraj" - następnie "dodaj zdjęcie w sygnaturce" - powyżej w okienku pojawi się [SIGPIC][/SIGPIC] i trzeba to w całości zaznaczyć myszką, a następnie kliknąć na ikonkę globus (obok ikonki dodawania zdjęć) i wkleić link wątku Edited September 16, 2013 by kolejna kobietka Quote
obiezyswiat75 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='kolejna kobietka']w zakladce "edycja sygnatury"[/QUOTE] ale jak? instrukcję jak dla debilka bym prosiła :) Quote
kolejna kobietka Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 w międzyczasie dodałam :cool3: Quote
Till Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='yolanovi']Dla Maji też zamówiłam duży pakiet http://www.dogomania.pl/forum/threads/247104-VI-OGŁOSZENIOWY-BAZAREK-Tanio-od-3-zł-do-20-09-13-22-00?p=21311918#post21311918 i też bardzo proszę o przesłane fotek i danych do ogłoszeń :) prześlij mi na pw adres mailowy to wyślę co trzeba Quote
Till Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Chciałbym odebrać psa. Koniec cytatu :) Takich maili jest 90% niestety :([/QUOTE] :) znam to- gdzie można odebrać psa?, a potem dalsza litania, że szczeka, że za małe uszy, że za duże uszy, za dużo śpi, za dużo biega itp. za to sami są idealni i nie mają sobie nic do zarzucenia Quote
MALWA Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 Dziękuję za ogłoszenia dla Majki i za piękny banerek! :loveu: Quote
yolanovi Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Till']prześlij mi na pw adres mailowy to wyślę co trzeba[/QUOTE] adres wysłałam. jak tylko dostane dane wrzuce na bazarek :) Quote
gluchypies Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Ja niestety jestem mało techniczna i postępując wg powyższej instrukcji nie potrafię wkleić tego banerku :( ale jeszcze będę dzisiaj próbować, może się uda :) Quote
obiezyswiat75 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='gluchypies']Ja niestety jestem mało techniczna i postępując wg powyższej instrukcji nie potrafię wkleić tego banerku :( ale jeszcze będę dzisiaj próbować, może się uda :)[/QUOTE] jak nie, to poprosimy kogoś żeby zlinkował na wątku od razu :) Quote
obiezyswiat75 Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='kolejna kobietka']w zakladce "edycja sygnatury" dodaję zdjęcie "dodaj obrazek sygnatury"- następnie klikam "wgraj" - następnie "dodaj zdjęcie w sygnaturce" - powyżej w okienku pojawi się [SIGPIC][/SIGPIC] i trzeba to w całości zaznaczyć myszką, a następnie kliknąć na ikonkę globus (obok ikonki dodawania zdjęć) i wkleić link wątku moja Droga to nie jest instrukcja dla sprytnych inaczej :) Mam zapisać ten banerek na pulpicie u siebie, żeby to potem do sygnatury wstawić, czy jak? Quote
gluchypies Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='obiezyswiat75']Mam zapisać ten banerek na pulpicie u siebie, żeby to potem do sygnatury wstawić, czy jak?[/QUOTE] Ja go zapisywałam, ale w trakcie wgrywania do sygnatury pojawiło się info, że jest złe rozszerzenie obrazka - było gif, a powinno być jpeg... Teraz próbuję ponownie i zobaczę czy się uda. Quote
gluchypies Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 No niestety :( teraz wgrywałam jpeg i mam info "Ten obrazek: JPEG ma niewłaściwe rozszerzenie" :( Quote
kolejna kobietka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 (edited) już piszę... ja też zawsze wgrywam z pulpitu - jak klikniecie na ten banerek to faktycznie ma rozszerzenie .gif (http://www.dogomania.pl/forum/signaturepics/sigpic135209_43.gif), a więc zanim się zapisze na pulpicie trzeba skasować ręcznie "gif" i w to miejsce wpisać "jpg" czyli końcówka ma wyglądać tak - /sigpic135209_43.jpg klikając prawym klawiszem myszy na banerek wyskoczy "zapisz obrazek jako" - wybieramy na pulpicie i zmieniamy rozszerzenie ręcznie na .jpg (tylko tą końcówkę "gif" kasujemy i wpisujemy jpg),tą zmianę robimy w tym okienku: Edited September 17, 2013 by kolejna kobietka Quote
kolejna kobietka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='obiezyswiat75']moja Droga to nie jest instrukcja dla sprytnych inaczej :) Mam zapisać ten banerek na pulpicie u siebie, żeby to potem do sygnatury wstawić, czy jak?[/QUOTE] tak, na pulpicie Quote
kolejna kobietka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='kolejna kobietka']w zakladce "edycja sygnatury" dodaję zdjęcie "dodaj obrazek sygnatury"- następnie klikam "wgraj" - następnie "dodaj zdjęcie w sygnaturce" - powyżej w okienku pojawi się [SIGPIC][/SIGPIC] i trzeba to w całości zaznaczyć myszką, a następnie kliknąć na ikonkę globus (obok ikonki dodawania zdjęć) i wkleić link wątku i po tym wszystkim klikamy "zapisz sygnaturę" Quote
kolejna kobietka Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='obiezyswiat75']jak nie, to poprosimy kogoś żeby zlinkował na wątku od razu :)[/QUOTE] no tak by było najprościej, też bym chciała wiedzieć jak to się robi :lol: Quote
gluchypies Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 Dobry wieczór, dla Majeczki uzbierała się całkiem przyzwoita kwota 161 zł na moim bazarku :) Jestem w trakcie rozliczania i zbierania pieniędzy :) Quote
Recommended Posts