Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 196
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziewczyny, jak ktoś z Was jest na facebooku to udostępniajcie TIMURA:
[URL]https://www.facebook.com/#!/media/set/?set=a.601146163240787.1073741940.212228012132606&type=1[/URL]

Posted

[quote name='Zofija']Zawiozłyśmy go do Stowarzyszenia Nadir. Nie czekałyśmy już.I Iza dała go do kojca. Iz tego kojca zniknął. Kojec nie był zadaszony. Natomiast on w schronisku nic takiego nie robił( mam na myśli chodzenie po płocie) . Nie wiem juz tak myśłam, ze moze przeszedł po płocie (adrenalina), a potem gdzieś zaległ w polu. Nie wiem. To ogromny pies.[/QUOTE]

jak tak skrajnie wycieńczony, wielki pies mógł przejść po płocie?
może kojec był niedomknięty?
on musi być gdzieś niedaleko

Posted

muszę się dowiedzieć skąd on jest. To jest dobre pytanie. Co do wycieńczenie i przejścia przez płot- czasem adrenalina czyni cuda. Wiem to na wielu przykładach, włącznie z swoim własnym

Posted

o rany :( będę w tej okolicy u Doktora Gierka ale dopiero w piątek i z dwiema rekonwalescentkami po operacjach, ale będę się rozglądać, chociaz mam nadzieję, że znajdzie się do tej pory!

Posted

Timur jest z Brzezinki... dom jest pusty, zamblombowany. Kasia jutro będzie dzwonić do Gminy prosić o adres. Nie wiem, czy tak podadzą- jak pisałam na początku tam popełniono morderstwo

Posted

[quote name='stzw']Gdzie zgłaszałaś - do "centrali" czy bezpośrednio taksiarzom?[/QUOTE]
Tak i tak. Jak udało mi się dotrzeć do bazy taksówkarskiej to tam słam do szefa, prosiłam, zostawiałam ulotki ze zdjęciem. takim co stoją na postoju też dawałam, po kilka - dla nich i ewent. dla kolegów...

Jeszcze były komunikaty w lokalnym radiu. O one też wyczulały ludzi i ludzie dzwonili...

Posted

Trochę to dziwne,że po rozwieszeniu plakatów nikt nie dzwoni,przecież to nie jest malutki piesek.Timur jest dużym psem jak jeszcze żyje.
Znacie hycla,który wyłapuje psy w tej okolicy,może do niego uderzyć.To jest nie możliwe aby nikt go nie widział.

Posted

W okolicy nie ma hycla - wyłapują schroniska miejskie. W Katowicach, Rudzie Śląskiej, Tychach - powiadomione. Inne na wszelki wypadek też.
Ja się raczej boję, że ktoś go znalazł, uznał za porzuconego, wywiózł na tymczas gdzieś w Polskę i tyle. Bo jak pies sam biega i jest chudy to musi być wyrzucony...