Beata_Dorobczyńska Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dzien dobry :) szukam domku , kto pomoże Quote
andzia69 Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Czy on dalej siedzi w tym Lublinie???? Coś więcej o charakterze moze by napisac.. może zmienię trochę aukcję? Już nie wiem jak pomóc...:shake: Quote
doddy Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Dalej w Lublinie, dalej bez domu. Pies typowo do mieszkania. Szukamy domu bez dzieci i innych zwierzat raczej. Ładnie zostaje w domu pod nieobecnosc wlasciciela. Pies spokojny, opanowany, malo wylewny. Quote
doddy Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Kochani, udało nam się załatwić budę nową dla naszych psów za 100zł. Może ktoś chciałby zasponsorować budę? Quote
niufa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Miałam przyjemność wyprowadzania wczoraj Bullita na spacer. Jest niesamowity. Po wyjściu z naprawdę niewielkiej :-( klatki spokojnie czekał na zapięcie smyczy i założenie kagańca. Na spacerze był bardzo grzeczny, ładnie chodził przy nodze i pięknie wykonywał komendę siad (choć nie usiadł całkiem bo widać że jeszcze trochę boli go po kastracji). Po niedługim (ze względu na zbliżającą się burzę) ok. pólgodzinnym spacerku i załatwieniu potrzeb na komendę "wracamy" bez problemu powrócił do klatki. Wszedł spokojnie choć widać ,że nie był szczęśliwy i już bez smyczy i kagańca merdał do mnie ogonem. Chyba biedak miał nadzieję, że "wymerda" kolejny spacer. Nie chciałam jednak chodzić z nim po burzy, bo po pierwsze nie wiem czy się biedak nie boi grzmotów a po drugie nie chciałam aby bardzo zmókł (nie miałabym go jak wysuszyć i siedział by mokry w klatce). Chociaż nie jestem fanem psiaków o temperamencie astków (wolę flegmatyczne usposobienie molosów :evil_lol: )Bullit jak dla mnie jest super. Tak miłego, grzecznego i posłusznego psiaka rzadko spotykam wśród spacerujących ze swoimi właścicielami. A jak jeszcze popatrzymy na to, że biedak większość czasu spędza w klatce to jest to po prostu niesamowite. Na pewno będzie wspaniałym przyjacielem, żeby tylko znalazł swojego człowieka. Quote
CASIA&ttb Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Komu świetnego kompana spacerów???????????? Do góry mały!!!!!!!! Quote
niufa Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Tengusia napisał(a):Kto chce amstaffka aniolka :laola: Aniołka pięknego, zdrowego i dobrze wychowanego. Naprawdę jest super. Quote
niufa Posted June 5, 2007 Author Posted June 5, 2007 Dziś piękne ogłoszenie ze zdjęciem byłow w lokalnym dodatku Gazety Wyborczej. Mam nadzieję, ze odezwą się chętni na adopcję tego kochanego psiaka. Quote
niufa Posted June 6, 2007 Author Posted June 6, 2007 doddy napisał(a):Niestety nie było nawet 1 telefonu :-( :shake: :shake: Nie rozumiem tego. Piękny, ułożony, zdrowy, nieagresywny, kastrowany, "modnej rasy"- czego chcieć więcej. Przecież wiek 6-lat to nie jest dla astka tak dużo. Jeszcze drugie tyle przed nim. 6 lat wiernej przyjaźni przed nim i jego czlowiekiem. To nie jest wcale mało. Na spacerach Bullit jest tak skoncentrowany na przewodniku, jakby chciał uprzedzić wszelkie jego polecenia. I to pytanie w oczach, czy mnie weźmiesz?? Czy zechcesz być moim człowiekiem na zawsze?:-( :-( :-( Quote
Tengusia Posted June 6, 2007 Posted June 6, 2007 Ja sama wzielam 5 latka ze schronu wlasnie ze wzgledu na to ze ludzie boja sie i nie chca doroslego amstaffa :( niestety wiecej wziasc do domku psiakow juz nie moge ale mam nadzieje ze nasz anioleczek znajdzie swoj domek ;) Quote
dariaopole Posted June 7, 2007 Posted June 7, 2007 no i ja mam taka nadzieję, taki wiek jest przecież idelany bo psiak jest wtedy spokojniejszy, bardziej ztonowany !!! Quote
andzia69 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 i nikt nie chce pana w srednim wieku????? niemozliwe - tacy są najlepsi!:evil_lol: Quote
dariaopole Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 andzia69 napisał(a):i nikt nie chce pana w srednim wieku????? niemozliwe - tacy są najlepsi!:evil_lol: popieram :evil_lol: Quote
Tengusia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Poprostu nie wierze ze nikt nie chce tak slicznego i kochanego psiaka :( Quote
doddy Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Bullit dzis rano przyjechal do Warszawy. Jutro wstawie zdjecia. Potrzebna nam pomoc w postaci: - karmy - środkow na kleszcze dla Bullita. Quote
doddy Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Wróciłam od Bulleta. Bullet jest psem mały wylewnym, bardzo zdezorientowanym całą sytuacją jaka się wokół niego dzieje. Nie lgnie od razu jak typowy amstaff do ludzi. Pies idealny dla pojedynczego przewodnika. Z kim idzie w tego wpatrzony. Pies idealny do adopcji na JUZ, bo dłuższe szukanie domu może mu bardzo zaszkodzić. Prosimy Was o pomoc w ogłaszaniu Bulleta. Szukamy dla niego mieszkania z pojedynczym przewodnikiem lub 2 osobami. Domu bez dzieci i innych zwierząt. Najlepiej u osoby mającej pojęcie o psach. Sesja zdjęciowa chłopaczka: Quote
niufa Posted June 16, 2007 Author Posted June 16, 2007 [quote name='doddy']Bullit dzis rano przyjechal do Warszawy. Jutro wstawie zdjecia. Potrzebna nam pomoc w postaci: - karmy - środkow na kleszcze dla Bullita. Doddy dzięki. Jesteś wielka.:Rose: :calus: Prawda, że piękny i kochany psiak. Ja też od razu zwróciłam uwagę na jego skoncentrowanie i oddanie osobie "na drugim końcu smyczy". :lilangel: Rzuca się to w oczy nawet takiemu laikowi astkowemu jak ja.:oops: Quote
dariaopole Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 śliczna z niego mordeczka, teraz jestem w pracy ale potem porobię mu ogłoszenia !!! Doddy : do kogo podac kontakt w ogloszeniach ??? wrzuce go na eurocity, ale grataka, 4lapy i ojej !!! Quote
doddy Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Wczoraj doszliśmy do wniosku, że on więcej ma z boksera niż amstaffa :evil_lol: Tel do mnie: 0 501 797 018 Ja go dałam na allegro. Quote
doddy Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 Aukcja Bulleta na allegro: http://www.allegro.pl/item206779968__bullet_amstaff_do_adopcji.html Quote
Recommended Posts