Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Staruszek Cyganek jest Kenią zainteresowany mimo, ze jej wyraźnie
nie lubił. Nie bez powodu bo rozbójnica Kenia terroryzuje go, zabiera mu zabawki często biegnąc potrąca go no i odgania go ode mnie.
Narazie obcy kawalerowie pod płotem nie stoją :shake:.

Posted

[quote name='zdrojka']Keniucha, zachwuj się, byle jak, ale się zachowuj :evil_lol:[/quote]
Kenia ty wredna maupo:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Keniucha, co tam u Ciebie? Pańcia niedługo będzie miała znów numer, trzeba poczekać do 25 listopada. Jak będą problemy i się nie zmieni, to daj mi znać na 602203441 :p

Posted

Przypomnijcie mi kiedy sa dni płodne , dawno nie miałam suki cieczkujacej.
Cyganek niewykastrowany - to 14letni staruszek chyba już nie bedziemy tego robić chyba, że będzie potrzeba ze względów zdrowotnych.

Posted

U kazdej suki może być różnica parę dni....
trzeba bacznie obserwować kiedy goni jest oki, ale jak ogon idzie w bok................. to trzeba pilnować
Moze tak dla bezpieczeństwa majtasy jej założyć zawsze bedzie trudniej

Posted

[quote name='morisowa']Suka cieknie 3 tygodnie, "chętna" jest w ostatnim tygodniu. Sterylizować chyba można już tydzień po skończeniu cieczki.[/quote]

:shake: nie mozna tydzien pocieczce, nie wskazane. Suka nie jest hormonalnie wyciszona jeszcze. Najlepiej, dwa miesiace po cieczce o ile ciaza urojona sie nie trafi. To optymalny jest termin, dwa miesiace po cieczce.

A kiedy dni plodne sa? Wtedy, kiedy suka jest chętna na bara,bara...i tak dlugo kiedy wlasnie ma na to ochotę. Nie ma co liczyc na wyliczanki kalendarzowe, bo z tego kluski mogą byc, jak nic!;)

Posted

przepraszam , ze dodam dwa grosze , zgadzam sie w pełni z Arką, sunia musi odczekać po cieczce minimum 2 miesiace, ale w sklepach zoologicznych i u wetów mozna kupić repelent dla cieczkującej suki, psika sie pod ogonem kilka razy dziennie i nie wabi to psów, jednak w drugim tygodniu trzeba uważac, bo może dac nogę i wtedy nieszczęście gotowe...

Posted

Ostatnio było parę telefonów w sprawie Kenii. Dwa od ludzi pracujących
i mieszkających w bloku niestety nie dla niej :shake:. Jeden domek wydawał mi sie dobry ale daleko, w okolicach Sandomierza. Domek z ogrodem bezdzietnemałżeństwo kochające zwierzęta, szukają przyjeciela do domu. Maja sie jeszcze odezwać - w najbliższym czasie będą w Warszawie.
Keniusia już jest łaskawsza dla Cyganka więc muszę psiaki rozdzielać i
Kenia więcej czasu spędza w domu.