justynavege Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Musimy wspólnie przeslać Kenii mnóstwo pozytywnych myśli :) Quote
yewcia1 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 To jutro rano napisze do cioci pucki :loveu: Quote
*Gajowa* Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Jeszcze na dobranoc się pokazujeny... Kenia już smacznie śpi na swojej podusi . Quote
yewcia1 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kenia czeka już tak długo na dom:shake: Quote
*Gajowa* Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 yewcia1 napisał(a):Kenia czeka już tak długo na dom:shake: Dziś był telefon od pana, który szuka około rocznej suni. Kenia musi mu sie podobać bo dzwoni już 4 albo 5 raz pewnie z różnych ogłoszeń niestety "za stara". Czekamy dalej... Quote
uxmal Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 A ten Pan myśli że się Kenia odmłodzi? Dzwine. Kenie ostatnio pod koniec aukcji obserwowało 4-cichaczy. Poczekam jeszcze do jutra. Jak nikt sie nie odezwie wystawiam ponownie. Quote
yewcia1 Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dzięki Ux Kenia moze i ma 4 latka, ale energii ma jak ze dwa szczeniory:lol: Quote
justynavege Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Keniucha moze przed Gwiazdką domek się znajdze? Quote
zdrojka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Gwiazdkowe domki niepewne, ale jak będzie sprawdzony... Quote
yewcia1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Kenia kolejny raz pokaż sie na 1 stronie. Quote
*Gajowa* Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 U Keniuchy bez zmian szaleje w ogródku, na spacerki chodzimy teraz rzadko- mało czasu przed Świętami a i forma jeszcze nie powróciła. Dziś musiałam kupić następny worek karmy bo suki już nie miały ani jednej kulki. Długo zwlekałam z zakupem czekając na przelew z AFN za pobyt Lonli ale się niedoczekałam - powoli tracę zaufanie do tej firmy... Ostatnio nikt nie dzwoni :shake: ludzie przed Świętami głównie szczeniaków szukają :angryy:... Quote
yewcia1 Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Gajowa cały czas zbieramy kasę postaram się wystawić dziś bazarek Kochani Kenia potrzebuje naszego wsparcia finansowego - bardzo prosimy Quote
justynavege Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Gajowa czy są jakieś problemy z peiniedzmi z AFN na Kenie? pisz jesli tak , moze dziewczyny zabiagane bedziemy prosić by przelały tylko powiedz ile ? skarpeta Kenii jest do Twojej dyspozycji z tego co pamietam jest tam ok 240 pln... mało ale cały czas walczymy bazarkowo- szczegolnie yewcia - uklony siostro :) Quote
yewcia1 Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 walczymy , walczymy:lol: Kolejne bazarki wystawiam po świętach bo wszyscy spłukani:roll: Quote
*Gajowa* Posted December 22, 2007 Posted December 22, 2007 justynavege napisał(a):Gajowa czy są jakieś problemy z peiniedzmi z AFN na Kenie? pisz jesli tak , moze dziewczyny zabiagane bedziemy prosić by przelały tylko powiedz ile ? skarpeta Kenii jest do Twojej dyspozycji z tego co pamietam jest tam ok 240 pln... mało ale cały czas walczymy bazarkowo- szczegolnie yewcia - uklony siostro :) Raz wysłałam fakturę za karme dla Kenii na 160 zł i pieniądze otrzymałam. Te 240 zł bedą potrzebne na sterylkę i nie chcę ich narazie ruszać dopiero jak umówię termin zabiegu. Problem jest w tym, że Keniusię mogę utrzymać z wpływów za pobyt psiaków w hoteliku /mam 3 max.4 miejsca/ i jeżeli nie ma zapłaty jest ciężko. Quote
justynavege Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Gajowa a moze Ty masz kogoś znajomego kto jeżdzi w nasze okolice?? Karma na kenię czeka ale neistety nie mamy jej jak dostarczyć :shake: Quote
yewcia1 Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 *Gajowa* napisał(a):Raz wysłałam fakturę za karme dla Kenii na 160 zł i pieniądze otrzymałam. Te 240 zł bedą potrzebne na sterylkę i nie chcę ich narazie ruszać dopiero jak umówię termin zabiegu. Problem jest w tym, że Keniusię mogę utrzymać z wpływów za pobyt psiaków w hoteliku /mam 3 max.4 miejsca/ i jeżeli nie ma zapłaty jest ciężko. Ciekawe jaki byłby koszt jakby chciało się wysłać kurierem? Z miejsca po świetach lece ostro z bazarkami Quote
*Gajowa* Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 justynavege napisał(a):Gajowa a moze Ty masz kogoś znajomego kto jeżdzi w nasze okolice?? Karma na kenię czeka ale neistety nie mamy jej jak dostarczyć :shake: Niestety nie znam nikogo takiego oprócz Tanitki :shake:. Narazie mamy dopiero zaczęty nowy worek 25 kg możemy czekać... Kenia bardzo lubi jabłka, buraczki a dziś odkryłam, ze również kapustę kiszoną... Quote
yewcia1 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Poszukam firmy kurierskiej po swietach i zadzwonię zapytam ( takiej co jest w dzierzoniowie i zapytam jak wyjdze ze 30 zł za przesyłkę to wam pewnie uda się zapakować a ja zrobie bazarek na kase na opłacenie przesyłki, lepszych pomysłow nie mam:shake: Quote
yewcia1 Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Kenia śliczności dlaczego ty nie masz jeszcze domu?:-( Quote
justynavege Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 o Kenia sie na wegetarianizm szykuje ;) Kenia do domu wynocha starczy juz tymczasu :lol: Quote
*Gajowa* Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 justynavege napisał(a):o Kenia sie na wegetarianizm szykuje ;) Kenia do domu wynocha starczy juz tymczasu :lol: Keniusia uwielbia też wodę z gotowania ziemniaków i innych warzyw, ryżu - ja gotuję zawsze bez soli w małej ilosci wody. Fajny domku zgłoś się ... Quote
yewcia1 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 *Gajowa* napisał(a):Keniusia uwielbia też wodę z gotowania ziemniaków i innych warzyw, ryżu - ja gotuję zawsze bez soli w małej ilosci wody. Fajny domku zgłoś się ... Czyli Keniucha lubi domowe żarełko:lol: Quote
justynavege Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 fajnie jak psiak lubi warzywa ja swojej nie mogę zmusić np nawet do marchewki gotowanej w rosole i poduszonej widelcem wymieszanej z jedzeniem, wybiera zaraza jedna dom dla Kenii gdzieś sie schował czy co ?? Quote
Recommended Posts