ajw Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='ania68']Nie, ten z zapaleniem uszu siedzi w tej małej klatce już kilka miesięcy, i nie jest pogryziony ale pilnie potrzebuje pomocy, bo już krew idzie z uszu :([/QUOTE] O rany, co robić :( Quote
madziakato Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 W poniedziałek zabieram do siebie DONkę, czy ktoś mógłby mi pomóc w prowadzeniu wątku dla niej?( chodzi mi o wklejanie zdjęć)? Baaardzo wielkie please? :-) Quote
Marycha35 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 A co z tym chorym psiakiem??? Tym z krwawiącymi uszami:( ???? Quote
ajw Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Właśnie znalazłam jego wątek na dogo: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/252393-Stary-od-kilku-miesięcy-w-mordowni-z-ucha-leje-się-krew-i-ropa-pomoc-na-cito[/url] Quote
MALWA Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='Alojzyna']w sprawie astki proszę kontaktować się z Andżeliką - wiem, że ktoś rozmawiał z nią na temat hotelowania astki u niej. Ale czy doszło do wyciągnięcia suczki - tego nie wiem...[/QUOTE] Dziękuję za informację. Skontaktuję się z Angeliką w poniedziałek, i wpiszę tu co ustaliłam. Quote
ania75 Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 [quote name='ania68']Być może. Ale ja nic o tym nie wiem. Chyba poza Malwą i mną nikt tu już nie zagląda :( Szkoda, bo razem można by było coś wymyślić....[/QUOTE] ja zaglądam Aniu - ale co począć ? jak pomóc ? mogę tylko dorzucić parę groszy tu i tam ..... serce pęka te malutki rude chucherko ....:-( Quote
ania68 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='ania75']ja zaglądam Aniu - ale co począć ? jak pomóc ? mogę tylko dorzucić parę groszy tu i tam ..... serce pęka te malutki rude chucherko ....:-([/QUOTE] Aniu, wiem. Dziękuję i przepraszam, że tak reaguję, ale ledwo człowiek pomoże jednemu, stara się go utrzymać w hotelu, a już następne się pojawiają :( I to w dużej potrzebie :( Czasem już "wysiadam" :( Quote
elik Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Też zaglądam, ale nie mam żadnych szans żeby pomóc tym biedakom :placz: Quote
Awit Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 A ta malusia czarna mini suczka, Boże:-( :-( Straszna tragedia tych psów;-( Quote
Marycha35 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Jaki stan tego psiaka z krwawiącymi uszami???? Jest gorzej, lepiej? Quote
ania68 Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 [quote name='Awit']A ta malusia czarna mini suczka, Boże:-( :-( Straszna tragedia tych psów;-([/QUOTE] Biedna mała :( A najgorsze, że tak naprawdę wszystkie są tam biedne :( [quote name='Marycha35']Jaki stan tego psiaka z krwawiącymi uszami???? Jest gorzej, lepiej?[/QUOTE] W niedzielę zamknięte. Nie ma tam nikogo :( Psy są same :( Quote
Agnieszka103 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Awit']A ta malusia czarna mini suczka, Boże:-( :-( Straszna tragedia tych psów;-([/QUOTE] Wszystkie tam są biedne, ale ta malizna faktycznie jakoś utkwiła mi w głowie... Taka "kieszonkowa" sunia, bidulka Quote
zozola77 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 [quote name='Agnieszka103']Wszystkie tam są biedne, ale ta malizna faktycznie jakoś utkwiła mi w głowie... Taka "kieszonkowa" sunia, bidulka[/QUOTE] tak wszystkie...ale te malizny TAM jakos szczególnie mnie też łapia za serce :-( Quote
Marycha35 Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Fakt, że do zabrania wszystkie smoki, a dziad właściciel do kojca!!!!! Quote
asiuniab Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='Awit']A ta malusia czarna mini suczka, Boże:-( :-( Straszna tragedia tych psów;-([/QUOTE] straszna:( czy ta malutka ma jakiś wątek?? i te psie dzieci:( trzeba je wyciągnąć, domy się im na 100% znajdą; Quote
ania68 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='asiuniab']straszna:( czy ta malutka ma jakiś wątek?? i te psie dzieci:( trzeba je wyciągnąć, domy się im na 100% znajdą;[/QUOTE] Może dziś się coś wyjaśni. Nic więcej nie napiszę, bo po pierwsze nie chcę zapeszać, a po drugie wcale nie jestem pewna czy ktoś z O. nie czyta tego wątku. Quote
Marycha35 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Bardzo słusznie. Najlepiej działać, a potem ogonkami zamerdać na pa pa tym z O. Quote
asiuniab Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='ania68']Może dziś się coś wyjaśni. Nic więcej nie napiszę, bo po pierwsze nie chcę zapeszać, a po drugie wcale nie jestem pewna czy ktoś z O. nie czyta tego wątku.[/QUOTE] [quote name='Marycha35']Bardzo słusznie. Najlepiej działać, a potem ogonkami zamerdać na pa pa tym z O.[/QUOTE] rozumiem Was, z drugiej strony, osoby z dala wówczas nie mają jak pomóc; trzymam kciuki, żeby się psiakom poszczęściło, to taka straszna loteria, komu się uda, a komu nie:( Quote
Marycha35 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Słuszna uwaga z ta pomocą... Nic to, poczekajmy momento:) Quote
elik Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='asiuniab']rozumiem Was, z drugiej strony, osoby z dala wówczas nie mają jak pomóc; trzymam kciuki, żeby się psiakom poszczęściło, to taka straszna loteria, komu się uda, a komu nie:([/QUOTE] Jeśli ktos może w czymś pomóc można uzgodnić na PW. Quote
Alojzyna Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='Awit']A ta malusia czarna mini suczka, Boże:-( :-( Straszna tragedia tych psów;-([/QUOTE] tej czarnej malizny już nie ma... PODOBNO (???) adoptowana :/ Quote
ania68 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 [quote name='Alojzyna']tej czarnej malizny już nie ma... PODOBNO (???) adoptowana :/[/QUOTE] Nie ma też szorstkowłosego i terrierowatego. Na dużym wybiegu nie ma żadnego psa. Czy wiesz może co się stało z tym pogryzionym i tym srebrnym ONkowatym? Quote
Marycha35 Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Jesuuuu, aż strach pomyśleć... A ile, tak w przybliżeniu, tam jest psiaków obecnie? Quote
Recommended Posts