Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Gosiapk']Alfa a jak się miewa Twoja sunia? Ile ma teraz lat?
Tara ma teraz 17 lat. Ma się dobrze :lol:. Co prawda teraz właśnie pojawiąją się jakieś drobne / mam nadzieję/ problemy zdrowotne ale przez te 5 lat od wzięcia jej ze schronu nie było żadnych problemów :multi:. Jest cudownym, idealnym psem - kocha wszystkich i wszystko i ... wcale nie szczeka. ŚREDNIO RAZ NA ROK WYDAJE JEDEN SZCZEK :evil_lol:. I mimo tych 17 lat, w tym 12 w schronisku, śmiga po schodach jak młoda sunia :lol:. Strasznei ją kocham i nie wyobrażam sobie, że mogłabym jej wtedy nie dostać...

Ona ma swój wątek na dogo bo na dogo ją wypatrzyłam... ale, wstyd się rzyznać, strasznei dawno nie uzupełniany...

To ona - teraz Tara, kiedyś, w "złych" czasach Zula i jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/110336-Zula-i-AlfaLS-udowadniaj%C4%85-%C5%BCe-11-o-letnia-p%C3%B3%C5%82dzika-sunia-mo%C5%BCe-zosta%C4%87-dam%C4%85

• Replies 218
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś ogłasza Koralika?

Kalina, przydałoby się, żebyś porozmawiała z Panią kierownik odnośni "preferencji" co do domu dla Koralika. Koralik miał robionych masę ogłoszeń, zgłosiły się dwa chętne domki i bez kompletnie żadnego sprawdzenia zostały odrzucone tak naprawdę nie wiadomo na jakiej podstawie. To jest dla mnie strata czasu ludzi, którzy zaangażowali się w pomoc dla Koralika i strata życia psiaka, któremu nie wiadomo ile tak naprawdę czasu zostało. To nie jest absolutnie personalny atak, ale skoro z tamtymi domkami było coś nie tak, to teraz w ogłoszeniu wypadałoby napisać czego po nowym domku oczekujemy.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='paula_t']Potworna cisza zapadła u Koralika....[/QUOTE] Cisza zapadła po tym, gdy odrzucono dobry dom dla Koralisia. Wygląda na to, że schronisko nie chce go wydać.

Posted

[quote name='Gosiapk']Cisza zapadła po tym, gdy odrzucono dobry dom dla Koralisia. Wygląda na to, że schronisko nie chce go wydać.[/QUOTE]

Szkoda tylko, że psiak na tym cierpi:(

Posted

Bardzo przepraszam za offa, ale pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Gnieźnie dla pieska z cieszyńskiego schroniska..To dla niego wielka szansa... Jeżeli ktoś może mi pomóc, to proszę o kontakt na pw, lub maila: [email protected]. Mój telefon -508-063-271

Posted

[quote name='Gosiapk']Cisza zapadła po tym, gdy odrzucono dobry dom dla Koralisia. Wygląda na to, że schronisko nie chce go wydać.[/QUOTE]
ale dlaczego, nie rozumiem idei?

Posted

[quote name='asiuniab']ale dlaczego, nie rozumiem idei?[/QUOTE] Nikt nie rozumie. Schronisko się nie zgodziło wydać psa i tyle (tak jest napisane we wcześniejszych postach).

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Bardzo mi smutno Koraliczku,że nie dane ci było mieć swojego domu i człowieka.

Moja sunia odeszla nagle 2 tygodnie temu,miala tylko 5 lat,wzięlam ją bardzo
przerażoną ze schronu 2 lata i 4m-ce temu.
Żałuję bardzo,że tak krótko byla z nami,pozostał wielki smutek.

Posted

Nie rozumiem, dopiero teraz zobaczyłam, miał mieć dom i schronisko go nie wydało ??? Ani nie chciało go dać do DT ?
I co ?
I KORALIK nie doczekał :( :( :(.
A nikt nawet z wolontariuszy tego tutaj nie napisał ani co się stało.

Nie udało się pomóc, tyle było zastanawiania, tyle czasu, ja od tak dawna wiedziałam o Koraliku .. :(.
:(