AlfaLS Posted September 17, 2013 Posted September 17, 2013 [quote name='Gosiapk']Alfa a jak się miewa Twoja sunia? Ile ma teraz lat? Tara ma teraz 17 lat. Ma się dobrze :lol:. Co prawda teraz właśnie pojawiąją się jakieś drobne / mam nadzieję/ problemy zdrowotne ale przez te 5 lat od wzięcia jej ze schronu nie było żadnych problemów :multi:. Jest cudownym, idealnym psem - kocha wszystkich i wszystko i ... wcale nie szczeka. ŚREDNIO RAZ NA ROK WYDAJE JEDEN SZCZEK :evil_lol:. I mimo tych 17 lat, w tym 12 w schronisku, śmiga po schodach jak młoda sunia :lol:. Strasznei ją kocham i nie wyobrażam sobie, że mogłabym jej wtedy nie dostać... Ona ma swój wątek na dogo bo na dogo ją wypatrzyłam... ale, wstyd się rzyznać, strasznei dawno nie uzupełniany... To ona - teraz Tara, kiedyś, w "złych" czasach Zula i jej wątek http://www.dogomania.pl/forum/threads/110336-Zula-i-AlfaLS-udowadniaj%C4%85-%C5%BCe-11-o-letnia-p%C3%B3%C5%82dzika-sunia-mo%C5%BCe-zosta%C4%87-dam%C4%85 Quote
Gosiapk Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jaką ma uśmiechniętą mordkę Tara/Zula :) Quote
paula_t Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Czy ktoś ogłasza Koralika? Kalina, przydałoby się, żebyś porozmawiała z Panią kierownik odnośni "preferencji" co do domu dla Koralika. Koralik miał robionych masę ogłoszeń, zgłosiły się dwa chętne domki i bez kompletnie żadnego sprawdzenia zostały odrzucone tak naprawdę nie wiadomo na jakiej podstawie. To jest dla mnie strata czasu ludzi, którzy zaangażowali się w pomoc dla Koralika i strata życia psiaka, któremu nie wiadomo ile tak naprawdę czasu zostało. To nie jest absolutnie personalny atak, ale skoro z tamtymi domkami było coś nie tak, to teraz w ogłoszeniu wypadałoby napisać czego po nowym domku oczekujemy. Quote
Gosiapk Posted October 3, 2013 Posted October 3, 2013 [quote name='paula_t']Potworna cisza zapadła u Koralika....[/QUOTE] Cisza zapadła po tym, gdy odrzucono dobry dom dla Koralisia. Wygląda na to, że schronisko nie chce go wydać. Quote
paula_t Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 [quote name='Gosiapk']Cisza zapadła po tym, gdy odrzucono dobry dom dla Koralisia. Wygląda na to, że schronisko nie chce go wydać.[/QUOTE] Szkoda tylko, że psiak na tym cierpi:( Quote
Zofija Posted October 4, 2013 Posted October 4, 2013 Bardzo przepraszam za offa, ale pilnie poszukuję osoby do wizyty przedadopcyjnej w Gnieźnie dla pieska z cieszyńskiego schroniska..To dla niego wielka szansa... Jeżeli ktoś może mi pomóc, to proszę o kontakt na pw, lub maila: [email protected]. Mój telefon -508-063-271 Quote
asiuniab Posted October 7, 2013 Posted October 7, 2013 [quote name='Gosiapk']Cisza zapadła po tym, gdy odrzucono dobry dom dla Koralisia. Wygląda na to, że schronisko nie chce go wydać.[/QUOTE] ale dlaczego, nie rozumiem idei? Quote
Gosiapk Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 [quote name='asiuniab']ale dlaczego, nie rozumiem idei?[/QUOTE] Nikt nie rozumie. Schronisko się nie zgodziło wydać psa i tyle (tak jest napisane we wcześniejszych postach). Quote
agat21 Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 O rany, serio schronisko nie wydało pieska?? :crazyeye: Quote
yoshi22 Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Jak można zmarnować szansę na dom ?! nie rozumiem. Quote
margo54 Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 Koralik :-( https://www.facebook.com/pages/Schronisko-Gosty%C5%84-Stowarzyszenie-Noe/144971268886748 Śpij spokojnie piesku..... Quote
asiuniab Posted October 24, 2013 Posted October 24, 2013 [quote name='margo54']Koralik :-( https://www.facebook.com/pages/Schronisko-Gostyń-Stowarzyszenie-Noe/144971268886748 Śpij spokojnie piesku..... żyć mi się odechciewa, wierzyłam że Koralikowi się uda:( do zobaczenia Koraliku:( Quote
paula_t Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Nie mogę w to uwierzyć....Żegnaj Koraliku [*]. Nie udało nam się znaleźć ci ciepłego kącika:placz: Quote
azalia Posted November 9, 2013 Posted November 9, 2013 Bardzo mi smutno Koraliczku,że nie dane ci było mieć swojego domu i człowieka. Moja sunia odeszla nagle 2 tygodnie temu,miala tylko 5 lat,wzięlam ją bardzo przerażoną ze schronu 2 lata i 4m-ce temu. Żałuję bardzo,że tak krótko byla z nami,pozostał wielki smutek. Quote
Onaa Posted November 13, 2013 Posted November 13, 2013 Nie rozumiem, dopiero teraz zobaczyłam, miał mieć dom i schronisko go nie wydało ??? Ani nie chciało go dać do DT ? I co ? I KORALIK nie doczekał :( :( :(. A nikt nawet z wolontariuszy tego tutaj nie napisał ani co się stało. Nie udało się pomóc, tyle było zastanawiania, tyle czasu, ja od tak dawna wiedziałam o Koraliku .. :(. :( Quote
Recommended Posts