Hope2 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 No...a samodzielne myślenie gdzie??? i masz rację-czasem strach sie odezwać, bo od razu jestes bee...i w ogóle" idź sobie bo psujesz wąteczek"... Hmmm...chyba trzeba robić jak pani W pisała "sprawdzać, sprawdzać i jeszcze raz sprawdzać" Quote
Anetka83 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Powstrzymam się od komentarza... chciałam tylko zapytać czy w związku z całą sprawą jest jakieś wydarzenie na fb? Quote
ania shirley Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 A co z Sitkiem- Durszlakiem???? Był na Paluchu, został "adoptowany", a Danavas odebrała go od W&M. W miedzyczasie był u Karmelci. Gdzie jest teraz? I czemu nie był w swoim DS? Był jakiś zwrot z adopcji?? Jeśli nie, to od początku to czemu na watku są kłamstwa o DS??? Sitek miał być w DS- cytat z wątku : [COLOR=#4b0082][U]Sitek pojechał wczoraj do domku!! Mili ludzie, para, mają dzieci (nie miałam okazji poznać) obecnie bez psa. Dom z ogrodem. Ciepłe podejście do psiaka Będzie dobrze[/U][/COLOR] Wątek Sitka :[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/178344-Czy-wiesz-dlaczego-nazwali-mnie-Durszlak/page29[/url] Quote
kasiek. Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 [quote name='Anetka83']Powstrzymam się od komentarza... chciałam tylko zapytać czy w związku z całą sprawą jest jakieś wydarzenie na fb?[/QUOTE] Nie wiem czy o to pytasz ale sprawa Wiolki jest opisywana na fb na evencie czarna lista dt Jesli chodzi o sprawe Wiolki to sa sygnaly ze na fb jako Alta Caraya jesj profil wczoraj byla aktywna i dodala nowych znajomych..czyli dalej dziala ? sprawdzał ktos ,cos wiadomo ? czy ktos złozyl jakies doniesienie ,bo mialo byc po cichu by na watku nie pisac co sie dzieje w sprawie ,a dzieje sie cos ? Quote
Marinka Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Co do aktywności na fb...to w ogóle można sprawdzić - jak? A co do dodania znajomych, to może być tak, że te osoby wcześniej zaprosiła, a one przyjęły dopiero teraz zaproszenie Quote
rita60 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='Marinka']Co do aktywności na fb...to w ogóle można sprawdzić - jak? A co do dodania znajomych, to może być tak, że te osoby wcześniej zaprosiła, a one przyjęły dopiero teraz zaproszenie[/QUOTE] Marinka po lewej stronie na profilu na samym dole jest opcja - Ostatnia aktywność... była aktywna we wtorek. Quote
Marinka Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='rita60']Marinka po lewej stronie na profilu na samym dole jest opcja - Ostatnia aktywność... była aktywna we wtorek.[/QUOTE] Dzięki....tyle lat na fb....i nigdy tego nie zauważyłam....:oops: Quote
ania shirley Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 To ma luksus: więzienie z dostępem do internetu Quote
Marinka Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='ania shirley']To ma luksus: więzienie z dostępem do internetu[/QUOTE] A może to jakiś jej "współpracownik" Quote
zuzlikowa Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 [quote name='ania shirley']To ma luksus: więzienie z dostępem do internetu[/QUOTE] To może sobie jeszcze obejrzy bazarek dla Dziadeczków: "ZŁOTO dla WSPANIAŁYCH" : [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245485-Z%C5%81OTO-dla-WSPANIA%C5%81YCH-Dziadeczk%C3%B3w-Dw%C3%B3ch_LITERKI_Pier%C5%9Bcionek_SERDUSZKO-do-24-07?p=21098895#post21098895"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245485-Z%C5%81OTO-dla-WSPANIA%C5%81YCH-Dziadeczk%C3%B3w-Dw%C3%B3ch_LITERKI_Pier%C5%9Bcionek_SERDUSZKO-do-24-07?p=21098895#post21098895[/URL] ... a nie zdziwię się jak znowu juz na necie działa i może jeszcze zakupy zrobi? Quote
Nutusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Może też wziąć psa na DT i zbierać na niego kasę - z pocałowaniem ręki! :razz: Quote
Hope2 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Nutusia']Może też wziąć psa na DT i zbierać na niego kasę - z pocałowaniem ręki! :razz:[/QUOTE] że resocjalizacja przez dogoterapię? :hmmmm: Quote
Nutusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Resocjalizacja to by się raczej nam przydała. To znaczy walenie w łeb, że nie każdy na dogo to prawdziwy przyjaciel psów... Quote
Hope2 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Nutusia']Resocjalizacja to by się raczej nam przydała. To znaczy walenie w łeb, że nie każdy na dogo to prawdziwy przyjaciel psów...[/QUOTE] ale jak pomagać nie ufając? jeździc po całej Polsce i sprawdzać, czy dany pies jest tam gdzie ma być? No i czasem jest tak,że choćbyś nie wiem jak dopytywała, to i tak nie dowiedz się gdzie jest DT, hoteik.... Quote
Nutusia Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Albo się dowiesz, albo nie płacisz. A kontrola najwyższą formą zaufania jest - bez dwóch zdań... Quote
stzw Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Hope2']ale jak pomagać nie ufając? jeździc po całej Polsce i sprawdzać, czy dany pies jest tam gdzie ma być? No i czasem jest tak,że choćbyś nie wiem jak dopytywała, to i tak nie dowiedz się gdzie jest DT, hoteik....[/QUOTE] No, taki np. Boczek jest w DT który to może ew. stać się docelowo DS. Proszę nie pytać o szczegóły, bo :"[I]Jak się brnie w teorię spisku i szuka dziury w całym to można się do byle pierdoły przyczepić..." [/I] Quote
Hope2 Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='stzw']No, taki np. Boczek jest w DT który to może ew. stać się docelowo DS. Proszę nie pytać o szczegóły, bo :"[I]Jak się brnie w teorię spisku i szuka dziury w całym to można się do byle pierdoły przyczepić..." [/I][/QUOTE] Takich psów jest więcej-i żeby nie było,że brzydka Hope przyczepiła się nie wiedzieć czemu do biednej danavas-nie tylko na wątku Boczka widzę podobne sytuacje Quote
vicvictoria Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 Skąd się biorą tacy zwyrodnialcy !!! Wstyd mi , że należę do Homo sapiens [url]http://www.dziennikzachodni.pl/artykul/917182,morderca-kotow-student-stomatologii-z-zabrza-przyznal-sie-do-winy-nowe-wstrzasajace-fakty,id,t.html[/url] Quote
Energy Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Marinka']Nowa Magda zniknęła z portalu...[/QUOTE] O kim piszesz? Bo się pogubiłam ... Quote
Marinka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Energy']O kim piszesz? Bo się pogubiłam ...[/QUOTE] O "Wioli"na tym portalu: [URL]http://www.roksa.pl/len/anons.php?nr=105282[/URL] Quote
Energy Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 [quote name='Marinka']O "Wioli"na tym portalu: [URL]http://www.roksa.pl/len/anons.php?nr=105282[/URL][/QUOTE] Aha, zapomniałam o tym wcieleniu ;) Quote
Marinka Posted July 19, 2013 Posted July 19, 2013 To wcielenie pojawiło się na tym wątku po raz pierwszy tutaj -> [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244873-ZAGINION******-ODDANE-Wioli-Mi%C5%82osz-UWAGA%21SZUKAMY-OS%C3%93B-KT%C3%93E-POWIERZY%C5%81Y-JEJ-ZWIERZ%C4%98TA%21?p=21032801#post21032801"]#317[/URL] Quote
Znam Juskowiak Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Energy']Aha, zapomniałam o tym wcieleniu ;)[/QUOTE] Kochani słuchajcie znam tę kobietę osobiście i jeśli ktoś chce w jakiś sposób pomóc policji w usadzeniu jej to mogę udzielić trochę informacji o psach które posiadała proszę o kontakt na PW. Zarejestrowałem się tutaj właśnie w tym celu. Quote
ania shirley Posted July 20, 2013 Posted July 20, 2013 [quote name='Znam Juskowiak']Kochani słuchajcie znam tę kobietę osobiście i jeśli ktoś chce w jakiś sposób pomóc policji w usadzeniu jej to mogę udzielić trochę informacji o psach które posiadała proszę o kontakt na PW. Zarejestrowałem się tutaj właśnie w tym celu.[/QUOTE] Taaak, juz widzę, jak w obliczu ostatnich wydarzeń ktoś Ci uwierzy. Jak coś wiesz o psach , to napisz tutaj. Więcej osób będzie mogło to zweryfikować i ew. pomoc tym psom. A jak wiesz coś, czym może być zainteresowana policja, to i tak musisz sam zeznawać. Policji nie interesują wiadomości przekazywane na zasadzie " gry w głuchy telefon". Ktoś kto pojawia sie teraz, może być Wiolka albo jej pomocnikiem. Jakiś czas zasada ograniczonego zaufania będzie tu funkcjonować. Quote
Recommended Posts