Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']to ja nie rozumiem, co Ty TU!!!! jeszcze robisz ? :) :) szoruj do doktora pogadać ;)

Kabaja - czy juz ten filmik z Twoim i Karo udzialem przy produkcji dokttora już jest ? ;) :)[/QUOTE]

To ja cos tu chyba przeoczyłam. O jakim filmie mowa????. Jeszcze nasz Karo gwiazdą Hollywood zostanie:evil_lol:.

Posted

[quote name='Sara2011']To ja cos tu chyba przeoczyłam. O jakim filmie mowa????. Jeszcze nasz Karo gwiazdą Hollywood zostanie:evil_lol:.[/QUOTE]

Kabaja miała zostać, ale śpiewać nie chce :(

Posted

[quote name='mar.gajko']Kabaja miała zostać, ale śpiewać nie chce :([/QUOTE]

Aaaaaaaaa, to musical miał być w takim razie:-P. Hmmmmmmm-Kabaja na Boadwayu:diabloti:.

Posted

[quote name='Sara2011']Aaaaaaaaa, to musical miał być w takim razie:-P. Hmmmmmmm-Kabaja na Boadwayu:diabloti:.[/QUOTE]:roflt:
Jakby coś ,to cały czas trenuje :lol:Już się przestraszyłam ,że muszę zmienić repertuar na Broadway ,ale w porę sobie przypomniałam ,że to niema rola ma być ;) w razie czego Karuś będzie śpiewał :evil_lol:
A propos naszego gwiazdora - na pewno chcą go oddać :cool3:

Posted

Heheh, no ja mam coraz większe większe obawy co do powrotu Karusia od Pana Doktora. Czy to nie jest jakaś próba przywłaszczenia naszego przystojniaka przez zasiedzenie:p?.

Posted

[quote name='Sara2011']Heheh, no ja mam coraz większe większe obawy co do powrotu Karusia od Pana Doktora. Czy to nie jest jakaś próba przywłaszczenia naszego przystojniaka przez zasiedzenie:p?.[/QUOTE]

Trzeba będzie odbierać z Policją :)

Posted

[quote name='Sara2011']Heheh, no ja mam coraz większe większe obawy co do powrotu Karusia od Pana Doktora. Czy to nie jest jakaś próba przywłaszczenia naszego przystojniaka przez zasiedzenie:p?.[/QUOTE]

Albo zależenie lub zastanie:evil_lol:

Posted

pan doktor powiedział, ze on to go nie adoptuje ale nie spieszy się z jego wydaniem, że mozemy w każdej chwili go odebrac, ale najlepiej by bylo, zeby od razu poszedł do domu - byle nie do dzieci, bo charakterek ma, ale do spokojnego domu i nie do kojca bo te tytany w łapach dadzą sie we znaki jak bedzie w kojcu

jutro mam dostać rozliczenie...az się bojam !

Posted

[quote name='andzia69']pan doktor powiedział, ze on to go nie adoptuje ale nie spieszy się z jego wydaniem, że mozemy w każdej chwili go odebrac, ale najlepiej by bylo, zeby od razu poszedł do domu - byle nie do dzieci, bo charakterek ma, ale do spokojnego domu i nie do kojca bo te tytany w łapach dadzą sie we znaki jak bedzie w kojcu

jutro mam dostać rozliczenie...az się bojam ![/QUOTE]

Nie bój, Andzia, nie bój.
My wystawimy fakturę "za wynajęcie do towarzystwa" - to się wyrówna :p

Posted

[quote name='mar.gajko']Nie bój, Andzia, nie bój.
My wystawimy fakturę "za wynajęcie do towarzystwa" - to się wyrówna :p[/QUOTE]

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='Poziomka']16.07.2014 na konto Karo wpłynęły deklaracje od Agata51. :) Bardzo ślicznie dziekuję. :)
Stan konta 2434 zł w tym 1803 zł na operacje. :)[/QUOTE]

Przepraszam za zwłokę. Mogłabym obiecać poprawę, ale nie będę robić z gęby cholewy - zdarza mi się zalegać i już. Ale potem wyrównuję co do grosza.
Kurczę, muszę w końcu znaleźć chwilkę i przebrnąć przez te 60 stron, bo aż mi głupio, że nie wiem, co się od marca działo z Karusiem.

Posted

dostałam rozliczenie od doktora :

"

Witamy, poniżej podajemy rozliczenie za Karo: -Zabieg TTA RAPID*2 w.g. ustaleń ł + ok 280zł Założono cerklarze mocujące odłamy guzowatości piszczelowych. - złożenie złamania: Stabilizacja złamania płytą AO 3,5 mm 10 0tworów - zawarte są koszty samych materiałów zużytych do zabiegu.ł Do podanych kwot doliczono ceny antybiotyków oraz przeciwbólowych/przeciwzapalnych leków podawanych po zabiegach + kontrolne zdjęcia rentgenowskie + karmę. Łączna kwota to:4887zł"

no to teraz muszę policzyć, czy nam wystarczy :(

Posted

[quote name='andzia69']dostałam rozliczenie od doktora :

"

Witamy, poniżej podajemy rozliczenie za Karo: -Zabieg TTA RAPID*2 w.g. ustaleń ł + ok 280zł Założono cerklarze mocujące odłamy guzowatości piszczelowych. - złożenie złamania: Stabilizacja złamania płytą AO 3,5 mm 10 0tworów - zawarte są koszty samych materiałów zużytych do zabiegu.ł Do podanych kwot doliczono ceny antybiotyków oraz przeciwbólowych/przeciwzapalnych leków podawanych po zabiegach + kontrolne zdjęcia rentgenowskie + karmę. Łączna kwota to:4887zł"

no to teraz muszę policzyć, czy nam wystarczy :([/QUOTE]

LIcz Andzia, licz.
Doktor rozłoży pewnie na raty jak się poprosi.
I nie smuć się, mogło być 6000 albo 7000.

Posted

[quote name='ewab']Licz, licz, tylko się nie pomyl.
A fakturę za możliwość bycia w towarzystwie Karo wystawiłaś?:diabloti:[/QUOTE]

Ewob !!! Jak możesz kupczyć wdziękami Karo :diabloti:

Posted

no to tak:
dogo - 1803
bazarek Devonerki - 1535
wpłaty na Stoz - 1235 plus 100 na transport

to wychodzi mi 4573 plus 100 z transportu...no to nie brakuje dużo, ufff...:) :)

a teraz kiedy mamy zabrać Karo to ja dalej nie wiem:-x:flaming:

Posted

[quote name='mar.gajko']Nie upieraj się z tym zabieraniem. Tak na poważnie wyjątkowo.
O budynku, na miękkim. Ludzi sporo, wącha i słucha. Psy różne.
Dobrze mu to robi. Ogłaszać go trzeba mocno.[/QUOTE]

Ja się nie upieram, ino coby się doktor nie zeźlił ;) w końcu on tam też karmy potrzebuje ;)

wychodzi mi, ze bez 100 zł z przeznaczeniem na transport brakuje nam 314 zlociszów

Posted

Na prośbę devoner
Pakiet 11 serwisów Karo na Kraków
[URL]http://www.morusek.pl/ogloszenie/237086/KARO-wilczarz-mixduzy40kg-pies-do-domu-z-ogrodemADOPCJA/#.U81_AbFNFf0[/URL]

[COLOR=#d3d3d3]Byłam przekonana,że o astka Ci chodzi....:roll: Rzuciłam tylko szybko bystrym okiem na pw.:p[/COLOR]