Lemoniada Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Jaki ładny ten Tuptuś i jaki długi :) Przypomina z głowy sznupka, a z reszty jamnika szorstkowłosego na wyższych łapkach. Quote
Onaa Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Tuptuś ma narazie tylko jedną deklarację :(. A potrzeba na opłacenie hoteliku i kastrację. Prosimy też o ogłaszanie i szukanie dobrego domku dla Tuptusia. Quote
Onaa Posted July 2, 2013 Author Posted July 2, 2013 Kilka nowych wiadomości od Tuptusia: po kastracji czuje się już zupełnie dobrze, natomiast problem z podlewaniem nadal jest, wymaga to czasu i cierpliwości żeby się nauczył. Został odrobaczony. Przed nim wizyta u fryzjera , oby obyło się bez bójki ;). Bo chociaż do ludzi jest miły to nieszczególnie , przynajmniej narazie, podoba mu się robienie czegoś przy nim. Głaskanie lubi :). Myśle że nadaje sie domku z ogródkiem raczej niż do mieszkania, i najlepiej jeśli będzie jedynakiem lub z jakimś potulnym psiakiem który mu sie podporządkuje. Jest z charakteru podobny chyba do jamnika, jest uparty, domaga się szacunku dla siebie ;). Ma niezależny charakter. Poza tym jest ciekawski, i wszędzie chodzi za panem z hoteliku. Nie jest jakiś żywiołowy, na polu drepcze, truchta sobie. Quote
mari23 Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Hope2 napisał(a):Ja też z zaproszenia Dogo07. Na razie nie dam rady wpłacić ani złotówki :( ale będe zaglądać :) to tak, jak ja.... cięzko u mnie z finansami i deklaracji stałych niemało, ale choć jednorazowo pomogę - Tuptuś naprawdę "chwyta za serce" Quote
Beatkaa Posted July 2, 2013 Posted July 2, 2013 Jestem na zaproszenie.... te biedne oczka :( Zamówić mu banerek? Quote
terra Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Zapraszam cioteczki na roślinny bazarek dla Tuptusia i Bezi: http://www.dogomania.pl/forum/threads/245116-Kwiaty-domowe-i-ogrodowe-dla-Bezi-i-Tuptusia?p=21051245#post21051245 Podnoszenie bazarku mile widziane :) Quote
Onaa Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 Dziękuję że jesteście na wątku Tuptusia :). Dziękuję za oferowaną pomoc :). Dziękuję za bazarek :). Dziękuję i proszę o banerek dla Tupka :). Tuptuś był u fryzjera, ale była jazda :eviltong:. Psiak chciał zjeść i fryzjerkę i maszynkę do strzyżenia. Mam nadzieję że jutro pojawią się fotki. Niestety, jego sierść była w takim stanie że trzeba go było możliwie najkrócej obstrzyc. Quote
Beatkaa Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Banerek zamówiony dla Tuptusia ;) Ciekawe jak chłopak wygląda po wizycie u fryzjera :) Quote
stzw Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Na prośbę Dogo ( problemy z kompem) wstawiam zdjęcia z wizyty w SPA. Niestety, bez głupiego jasia się nie obeszło :-( Na celowniku do zagryzienia była maszynka i pani fryzjerka. W tej kolejności. Quote
terra Posted July 6, 2013 Posted July 6, 2013 Taki zupełny golasek to on nie jest. I proszę, domaga się na rączki ;) Quote
Beatkaa Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 (edited) Pięknie wygląda!:) Edited July 7, 2013 by Beatkaa Quote
Onaa Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Szarotka Moge wplacic cos jednorazowo. Lida napisał(a):Przelałam dziś Tuptusiowi 50 zł Dziękujemy za pomoc :). Quote
Recommended Posts