Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj bylam w Sandomierzu i mialam okazje spotkać sie z betelkiem i jej stadkiem:loveu:.
Wyobrazcie sobie,że te małpiszony kieleckie wogole mnie nie rozpoznaly:mad:. Inka ledwo dala sie dotknąć do pyszczka, a ten potworek biszkoptowy, co siedzial trzy dni u mnie pod lozkiem normalnie mnie pogryzl:diabloti:. Zadnej wdziecznosci za uratowanie zycia:evil_lol:.
To tylko Brysia, choc nie kielczanka, potraktowala mnie podobno wyjatkowo laskawie:lol:.

Właścicielka stada mocno przepracowana i zmeczona, jak troche odsapnie pewnie sie pojawi:p.

Posted

no ładnie stado wychowała :eviltong::evil_lol: nie dość,że nie witają to jeszcze gryzą :diabloti:

dobrze,że cała Erka wróciła :lol:
i moge się teraz obrazić,że do betel to nawet osobiście a do nas nawet do galerii nie :eviltong:

Posted

Cześć wszystkim, dzięki za obecnośc i "udkurzanie wątku". Jesteście kochane:loveu:
Ereczka ,owszem , była , ale ze mną widziała się "przy okazji" , więc proszę się na nią nie gniewać. Moje groźne psy , a szczególnie wściekły jamnior -Biszkopt wcale nie chciały jej dać się pogłaskać. Pewnie byłoby inaczej , gdyby spotknie potrwało dłużej , bo wtedy miałyby szansę się z nią oswoić. Honor rodziny uratowała Bryłka , która , ku mojemu wielkiemu zdziwieniu, dała się pogłaskać- choć to ona jest największym agresowrem i niedotykalską. W ten sposób Erka została wyrózniona - bo odkąd pamiętam Bryłka, z własnej woli, podeszła tylko do 2 osób w tym do Erki:evil_lol:

Postaram się dziś wieczorkiem nadrobić zaległości i odwiedzić zaprzyjaźnione wątki.

Soema, jeśli chcesz spotkać moje stado nic trudnego - wiadomość na PM , kiedy jesteś w domu, i możemy umówić się na sacer:lol:

Kończę , bo jak to mawia Asiaczek : "idę zarabiać na chlebek";)

Posted

czyli czworołapy , których wszedzie jest pełno:evil_lol:

Biszkopt rozbójnik:evil_lol:

Zadumana Inka:razz:

Osiemdziesiąt cm z ogonkiem:evil_lol:

Ach, te uszy:cool1:

Posted

Betel będę pamiętać, dzięki :) na razie to mam w Krk psiaka na tymczasie i nie wiem kiedy wrócę do domu.. Chętnie bym swoje ONki wzięła na spacer, ale to by był sajgon chyba :lol:
a zdjęcia piękne, zastanawia mnie tylko gdzie taki las jest, bo nie doczytałam chyba :oops: chętnie bym sobie też tak pospacerowała, bo miasto mnie przytłacza..

Posted

betel napisał(a):
Soema, mój mąż jeżdzi z psami do Borowa , ale to kawałek jakieś 40 km od miasta.

Znam ten las :) my przerzuciliśmy się na Jamnicę i Czachów, też śliczne lasy, a psy zadowolone :eviltong: jak i Twoje zresztą :lol:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Betel , ale piękne zdjęcia robi Twój Marcin a jakie psiaki na nich zadowolone :loveu:

Czy Biszkopt naprawdę ma 80 cm :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Cześć Rudziu!:loveu: Biszkopt ma 80 cm , od czubka noska po koniec ogonka:evil_lol: