Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asiaczek napisał(a):
Ooooo, to my poczekamy cierpliwie; fotki z K. są zawsze superowe!

Pzdr.

Okazuje się ,że Marcin nie zrobił zdjęć:(. Ale może znajdę jakieś inne zimowe. Na razie jednak , nic nie wrzucałam , bo jestem mocno przeziębiona i nie bardzo mam na cokolwiek siłę. Buziaki

jamnicze napisał(a):
Ta psy mają ferie :)
No, też tak uważam, że zdjęcia z Konstancina są fajne, widać, że tam się dobrze czują i mają towarzystwo :)

Oj tak , czują się tam tak dobrze ,że Incia po powrocie do domu jest zawsze , przez kilka dni, markotna.

Rudzia-Bianca napisał(a):
Hej Betelku , już Ci tak potwornie nie zazdroszczę gromadki , to jest rozkosz mieć w domu więcej niż jednego psiaka i dane mi tego doświadczać nareszcie :)

Czekamy na zdjęcia :)

Bardzo się cieszę,że Biancia ma kumpla:). Pozdrówka

Posted

zdjęcia z konstancina jak zawsze bombowe :loveu:
http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1661_29_1.jpg :evil_lol:
wyraz pyszczka Bysia bezcenny http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1662_30_1.jpg

ale jednak u boku pana najwygodniej się śpi...http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1839_2_1.jpg

zdrówka dużo życzę! wracaj do zdrowia Betelku, teraz jakiś taki beznadziejny czas na choroby.. również przeziębiona jestem :mad:
p.s Halbinko zagłosowałam;)

Posted

[quote name='halbina']Dziewczyny, proszę:

Córeczka Formici, naszej wet i prezes fundacji "Szara Przystań" (oczywiście działającej na rzecz zwierzaków w potrzebie) zajmuje drugie miejsce w konkursie fotograficznym... dziś i jutro można jeszcze głosować... wystarczy kliknąć pod zdjęciem... bardzo proszę, pomóżmy jej wygrać! http://pl.lennylamb.com/#chusty/konkurs/124
A ja chciałam dzisiaj zagłosować, a tu... zonk... córka Formici juz wygrała...
Gratuuję!

pzdr.

• 3 weeks later...
Posted

Witaj Betelku :) Kupę czasu mnie tu nie było, myślałam, że będę miała masę nadrabiania, a tu nic...;) Czekam na poprawę! :lol: Pozdrawiam serdecznie, wyściskaj zwierzaki :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki za ciepłe słowa. Niestety ostatnio ogarnęło mnie ztraszne "niechciejstwo" i bardzo trudno mi się za cokolwiek zabrać. Postaram się poprawić. Pozdrówka.

Ps. Mam troche fotek , ale uszę je jeszcze "obrobić"

Posted

Wiesz, u mnie to "niechciejstwo' to juz od urodzenia jest;) Ale staram się walczyć i codziennie choć 1-2 rzeczy z zaplanowanych zrobić.
Normalnie to wypełniam wszystkie sprawy, ale przy takim totalnym "niechciejstwie" to tylko 1-2 sprawy moge odhaczyc. Źle się z tym czuje, ale to czasami jest silniejsze ode mnie...
Tak więc rozumiem, ale nie usprawiedliwiam:)

Pzdr.

Posted

andzia69 napisał(a):
dobrze, że choc ty masz trochę fotek;) bo ja nawet czasu na ich zrobienie nie mam...:(

Trochę mam , tylko cały czs mam problem ze zmniejszeniem ich i wrzuceniem do netu. Pozdrówka :)
Darianna napisał(a):
O, znalazłam u Was seterka! Gdzie tu można więcej się o ślicznej Sarze dowiedzieć? ;)

Seterka jest suczką mojej tesciowej i występuje u nas goscinnie.

Asiaczek napisał(a):
Wiesz, u mnie to "niechciejstwo' to juz od urodzenia jest;) Ale staram się walczyć i codziennie choć 1-2 rzeczy z zaplanowanych zrobić.
Normalnie to wypełniam wszystkie sprawy, ale przy takim totalnym "niechciejstwie" to tylko 1-2 sprawy moge odhaczyc. Źle się z tym czuje, ale to czasami jest silniejsze ode mnie...
Tak więc rozumiem, ale nie usprawiedliwiam:)

Pzdr.

Dzięki za radę, postaram się stopniowo wrócić do dawnej aktywnosci na Dogo. Buziaki :)

Posted

„Każda miłość przejść musi
Przez swój wielki post.
Każda wiosna, gdy rusza,
To zza wielu wiorst.
Nim się pędy podniosą,
Ziarno umrzeć musi.
Prawda, zanim zwycięży,
Wzgardzą nią u ludzi.
Więc nie traćmy nadziei!
Nim trzy noce miną,
Światło z mroku powstanie
Wielkanocną łuną.
Trzeba czekać cierpliwie.
To na pewno się stanie!
Najpierw krzyż, potem otchłań,
W końcu – zmartwychwstanie”.
(Przemysław Borkowski)
BEZGRANICZNEJ MIŁOŚCI Wielkiego Czwartku,
GŁĘBOKIEJ WIARY Wielkiego Piątku,
NIESŁABNĄCEJ NADZIEI Wielkiej Soboty,
PRAWDZIWEJ RADOŚCI Wielkiej Niedzieli.
Rodzinnego świętowania. Wesołego Alleluja!
Halina, Inka, Yoszka, Cirka, MM, Pampuszka, Platon i Lipton

Posted

Halbinko , wielkie dzięki za pięne życzenia.
Tobie oraz wszystkim Dogo- maniakom życzę z okazji Świąt Wielkanocnych wilelu łask Bożych i wszystkiego naj , naj naj lepszego.

Posted

Najradośniejszych Świąt Wielkanocnych,
najlepszych wypieków, najkolorowszych
pisanek, najsmaczniejszych smakołyków,
najbardziej mokrego Śmigusa Dyngusa
najmniejszej liczby obowiązków oraz

wszystkiego co najlepsze życzę ja:)

Posted

Inka zadowolona,że juz wiosna maszeruje dziarskim krokiem;)

Bisio i pan wylegują się na dywanie

Kontrolowana zabawa resztką wypełnienia z maskotki

Incia też by chciała tak się pobawić :)