Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halbina']Betelku... tu znajdziesz spanielki: http://www.dogomania.pl/threads/173840-3-tygodniowe-spanielki-nie-przeA-yjAE-MatkAE-zabiA-pociAE-g

Na swoim wątku nie piszę, bo mam nawiedzonego nawiedzacza, który chciałby za dużo wiedzieć... i móc komentować... wiesz, o kim mówię?...
Zajrzałam, fajnie maluchy wyglądają, udało was się je uratować, jestem pełna podziwu!!!!
[quote name='andzia69']myslałam, ze to pan siadł na Ince i ona biedna krzyczy z rozpaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1146_7_1_1.jpg

widzę, ze pluszaczki też są u was na porządku dziennym:) ja odkładam wnętrznosci pluszaków na poduszkę:diabloti: njuż niedużo mi brakuje:eviltong:
No tak i ja mogłabym spokojnie zrobić poduszkę zwnetrzności wszystkich misiów , kotków i królików.Taki jak widać los psiarza;)
[quote name='Asiaczek']Jak to dobrze, że jesteś!
I jak - Rudzia się odnalazła...?

Super ujęcie! Widać, Ze Ineczka dba o zęby:)
http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1146_7_1_1.jpg

Pzdr.
Niestety Rudzia się nie znalazła, a państwo nawet nie raczą jej szukać, TRagedia:(
[quote name='jamnicze']Na ostatnią stronę wejdziesz jak pisała agaacia, natomiast jeśli chodzi Ci o pierwszy nie przeczytany wpis, to mi tez nie udaje się od razu, muszę na dwie tury
1. z subskrypcji na stronę wątku
2. na wątku w górnym pasku przejście na pierwszy nieprzeczytany już działa.

Mi najbardziej brakuje od razu emotek, dopiero jak się wejdzie w opcje zaawansowane, ale to wszystko wydłuża czas i nie zawsze mi się chce, a tak lubiłam wstawiać te buziaczki.

Zabawa na całego :), nawet przeszkoda z pana nie straszna
http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1138_5_1_1.jpg
Może to i działa , ale mnie jakoś nie wychodzi i stale zaczynam od pierwszej strony wątku. Ale dzięki za rady, spróbuję...
[quote name='Asiaczek']Ja żeby wejść na subskrybowane tematy, wchodzę w ustawienia i pokazuje mi się pierwszy nieprzyczytany...

Pzdr.
Będe próbwała oswoić się z nowym Dogo.Buziaki:)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Hej Betelku, u mnie też obcina zdjęcia, nie ma emotek, wywala mnie co jakiś czas :(
Zdjęcia jak zwykle urocze :)

Dzięki i pozdrówka

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Hej Betelku, u mnie też obcina zdjęcia, nie ma emotek, wywala mnie co jakiś czas :(
Zdjęcia jak zwykle urocze :)

Czyli z Dogo, to każdy z nas tak ma...

Pzdr.

Posted

agaciaaa napisał(a):
Witajcie :) Jak wam weekend mija? ;)

Nic się u nas ciekawego nie dzieje, mam kilka zdjęć z wczorajszej wyprawy na Pieprzówki, ale wrzucę je dopiero w przyszłym tygodniu , jak odbiorę z naprawy mojego laptopka. Pozdrówka dla wszystkich:)

Posted

U mnie zwiększenie rozdzielczości ekranu nic nie daje :( zresztą i tak nie mogłabym na więszej pracować bo wszystko takie malutkie mam wtedy przy moim starym monitorku :(
dyskryminacja jawna dogomaniaków ze starym sprzętem :(

Posted

Mam nadzieję, że Rudka się znajdzie, ale co to za ludzie, którzy jej nie szukają, smutne.
Za to do moich znajomych, właśnie w Gdyni przybłąkał sie pies, czarny, młodziutki, siedział w krzakach albo pod stołem w ogródku. Zaczęli go dokarmiać i w końcu się przekonał i przestał uciekać na ich widok. No i ... został :) Teraz ma już kupiona budę i nawet ostatnio nauczył się chodzić na smyczy, bo na początku strasznie się bał wychodzić poza posesję.
Teraz skubany im juz zwiewa - zawsze rano jak kolezanka otwiera bramę aby wyjechac samochodem, to mały sie wymyka. Chyba znalazł sobie drugich dokarmiaczy, bo po chwili wraca z jedzonkiem w zębach, a po kanapeczka, a to kiełbaska, a ostatnio znajomy myslała, ze padnie jak przybiegł z ... NALEŚNIKIEM w zębach :)