Asiaczek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Ja żeby wejść na subskrybowane tematy, wchodzę w ustawienia i pokazuje mi się pierwszy nieprzyczytany... Pzdr. Quote
betel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 halbina napisał(a):ależ okrągły post nade mną... Hej, Halbinko rzeczywiści też to zauważyłam - okrągły post i okrągła strona. :) Quote
betel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 [quote name='halbina']Betelku... tu znajdziesz spanielki: http://www.dogomania.pl/threads/173840-3-tygodniowe-spanielki-nie-przeA-yjAE-MatkAE-zabiA-pociAE-g Na swoim wątku nie piszę, bo mam nawiedzonego nawiedzacza, który chciałby za dużo wiedzieć... i móc komentować... wiesz, o kim mówię?... Zajrzałam, fajnie maluchy wyglądają, udało was się je uratować, jestem pełna podziwu!!!! [quote name='andzia69']myslałam, ze to pan siadł na Ince i ona biedna krzyczy z rozpaczy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1146_7_1_1.jpg widzę, ze pluszaczki też są u was na porządku dziennym:) ja odkładam wnętrznosci pluszaków na poduszkę:diabloti: njuż niedużo mi brakuje:eviltong: No tak i ja mogłabym spokojnie zrobić poduszkę zwnetrzności wszystkich misiów , kotków i królików.Taki jak widać los psiarza;) [quote name='Asiaczek']Jak to dobrze, że jesteś! I jak - Rudzia się odnalazła...? Super ujęcie! Widać, Ze Ineczka dba o zęby:) http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1146_7_1_1.jpg Pzdr. Niestety Rudzia się nie znalazła, a państwo nawet nie raczą jej szukać, TRagedia:( [quote name='jamnicze']Na ostatnią stronę wejdziesz jak pisała agaacia, natomiast jeśli chodzi Ci o pierwszy nie przeczytany wpis, to mi tez nie udaje się od razu, muszę na dwie tury 1. z subskrypcji na stronę wątku 2. na wątku w górnym pasku przejście na pierwszy nieprzeczytany już działa. Mi najbardziej brakuje od razu emotek, dopiero jak się wejdzie w opcje zaawansowane, ale to wszystko wydłuża czas i nie zawsze mi się chce, a tak lubiłam wstawiać te buziaczki. Zabawa na całego :), nawet przeszkoda z pana nie straszna http://i806.photobucket.com/albums/yy349/inka05/IMG_1138_5_1_1.jpg Może to i działa , ale mnie jakoś nie wychodzi i stale zaczynam od pierwszej strony wątku. Ale dzięki za rady, spróbuję... [quote name='Asiaczek']Ja żeby wejść na subskrybowane tematy, wchodzę w ustawienia i pokazuje mi się pierwszy nieprzyczytany... Pzdr. Będe próbwała oswoić się z nowym Dogo.Buziaki:) Quote
Asiaczek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 No i jak, powiodły sie próby z oswajaniem nowego dogo? Pzdr. Quote
betel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Asiaczek napisał(a):No i jak, powiodły sie próby z oswajaniem nowego dogo? Pzdr. Nie bardzo.....:oops: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Hej Betelku, u mnie też obcina zdjęcia, nie ma emotek, wywala mnie co jakiś czas :( Zdjęcia jak zwykle urocze :) Quote
betel Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):Hej Betelku, u mnie też obcina zdjęcia, nie ma emotek, wywala mnie co jakiś czas :( Zdjęcia jak zwykle urocze :) Dzięki i pozdrówka Quote
Asiaczek Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 Rudzia-Bianca napisał(a):Hej Betelku, u mnie też obcina zdjęcia, nie ma emotek, wywala mnie co jakiś czas :( Zdjęcia jak zwykle urocze :) Czyli z Dogo, to każdy z nas tak ma... Pzdr. Quote
halbina Posted December 17, 2009 Posted December 17, 2009 co do zdjęć obciętych, podobno trzeba zmienić rozdzielczość... Quote
betel Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 Zmienić rozdzielczość czyli tak naprawdę zmniejszyć fotki. Do tego to się sprowadza niestety Quote
halbina Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 tam chyba była mowa o rozdzielczości ekranu albo przeglądarki... Quote
agaciaaa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Witajcie :) Jak wam weekend mija? ;) Quote
betel Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 agaciaaa napisał(a):Witajcie :) Jak wam weekend mija? ;) Nic się u nas ciekawego nie dzieje, mam kilka zdjęć z wczorajszej wyprawy na Pieprzówki, ale wrzucę je dopiero w przyszłym tygodniu , jak odbiorę z naprawy mojego laptopka. Pozdrówka dla wszystkich:) Quote
agaciaaa Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 W takim razie czekamy na fotki :) I też pozdrawiamy. Quote
Rudzia-Bianca Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 U mnie zwiększenie rozdzielczości ekranu nic nie daje :( zresztą i tak nie mogłabym na więszej pracować bo wszystko takie malutkie mam wtedy przy moim starym monitorku :( dyskryminacja jawna dogomaniaków ze starym sprzętem :( Quote
jamnicze Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Mam nadzieję, że Rudka się znajdzie, ale co to za ludzie, którzy jej nie szukają, smutne. Za to do moich znajomych, właśnie w Gdyni przybłąkał sie pies, czarny, młodziutki, siedział w krzakach albo pod stołem w ogródku. Zaczęli go dokarmiać i w końcu się przekonał i przestał uciekać na ich widok. No i ... został :) Teraz ma już kupiona budę i nawet ostatnio nauczył się chodzić na smyczy, bo na początku strasznie się bał wychodzić poza posesję. Teraz skubany im juz zwiewa - zawsze rano jak kolezanka otwiera bramę aby wyjechac samochodem, to mały sie wymyka. Chyba znalazł sobie drugich dokarmiaczy, bo po chwili wraca z jedzonkiem w zębach, a po kanapeczka, a to kiełbaska, a ostatnio znajomy myslała, ze padnie jak przybiegł z ... NALEŚNIKIEM w zębach :) Quote
Asiaczek Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Takie wybieganie przez bramą może isę kiedys źle skończyć dla psiaka... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 Witajcie :) Mam nadzieję, że święta Wam przyjemnie mijają ;) A jak już się oderwiecie od stołu, to będziemy mogli liczyć na jakieś fotki psiej gromadki :p Quote
ewelinka_m Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 zaglądam i pamiętam! nadrobilam cudowną domową sesję! pozdrówki:calus: Quote
andzia69 Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 spóźnione, ale szczere życzenia zdrowych i wesołych Świąt:) Quote
jamnicze Posted December 27, 2009 Posted December 27, 2009 Hej, hej, pasibrzuchy :) na spacer z pieskami i o zdjęcia ślicznie prosimy :) Quote
Recommended Posts