Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[FONT=Arial]Maja ma ok.3-4 lat, jest piękna, wesoła, niekonfliktowa, kontaktowa, energiczna, przyjacielska w stosunku do wszystkich ludzi i wszystkich psów. Rewelacyjna jak ktoś chce aktywnego, łagodnego psa.[/FONT]
[FONT=Arial]Błagam choćby o DT – jeśli zostanie w przytulisku – trafi na łańcuch – więcej pisać nie chcę, mogę na PW.
Pomóżcie mi ja jak najszybciej zabrać....

Po kapieli i czesaniu - istne cudo będzie.
[/FONT]

Edited by supergoga
Posted

[quote name='Psiarka112']Może warto skontaktować się z fundacją ratującą sznaucery? Z naszego przytuliska już dwie sunie tam trafiły, przeszły metamorfozę i znalazły nowe domu. Gwarantuję, że sunia będzie zadowolona.
Szczegóły tutaj: www.sznaucery.eadopcje.org

to miłe :) to u mnie była Figusia Wasza :loveu: niestety ja w tej chwili nie mam dokąd zabrać dużej suczki, ale szukam

Posted

Ona nie jest duża. Widac na ostatnim zdjęciu - średniak. Mam już tymczas. Ania i Piotr jak zwykle ratuja z opresji. Dziękujemy.
Będziemy teraz robili z niej cudo.

Posted

[quote name='supergoga']Ona nie jest duża. Widac na ostatnim zdjęciu - średniak. Mam już tymczas. Ania i Piotr jak zwykle ratuja z opresji. Dziękujemy.
Będziemy teraz robili z niej cudo.[/QUOTE]

Ania i Piotr mieli sznupeczka tego co został u nich na stałe??? oj jak cudownie, że jest DT :loveu:

Posted

U nas w Fundacji takich "dziwolągów" więcej. Ania i Piotr - od wielkiej dostojnej Buni do sznupów; Boogie - od swojej onkowatej Azuni - do mixa chichuachua - teodora (1,5 kg). Jakas totalna degrengolada.

Posted

[quote name='supergoga']U nas w Fundacji takich "dziwolągów" więcej. Ania i Piotr - od wielkiej dostojnej Buni do sznupów; Boogie - od swojej onkowatej Azuni - do mixa chichuachua - teodora (1,5 kg). Jakas totalna degrengolada.[/QUOTE]
w sumie o mało co bym miała pekińczyka ;)