Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='teresaa118']A ja dla Feliksa troche kasy wygrzebalam. Niech piesek szybko dochodzi do zdrowia. Jest sliczny. Rozkoszniak[/QUOTE]

Pięknie dziękujemy!

• Replies 216
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Emiś']Byliśmy wczoraj na kontroli. Felix dostał "głupiego jasia" i zapozował do 2 zdjęć RTG. Widać na nich, że łapka pomału się zrasta. Za 4 tyg. ma mieć kolejną kontrolę, możliwe, że będzie można już wtedy usunąć gwoździe z łapki. Zostałby wtedy od razu wykastrowany.[/QUOTE]
To dobrze,że zdrowieje:)

Posted

[quote name='teresaa118']A ja z niesmialym zapytaniem, doszla kasa?[/QUOTE]

Nie robiłam jeszcze rozliczenia, bo byłam bez stałego dostępu do kompa. Dziś wieczorem postaram się zamieścić aktualne :) Najdalej jutro.

Posted

[FONT=lucida grande]WPŁATY:[/FONT]

[FONT=lucida grande]Teresaa118 - 248,48zł
[/FONT]
[FONT=lucida grande]DZIĘKUJEMY TERESA!!!!!! :)[/FONT]

[FONT=lucida grande]WYDATKI:[/FONT]
[FONT=lucida grande]faktura z lecznicy za operację (skan wstawię po weekendzie) -454,63 zł[/FONT]
[FONT=lucida grande]hotelowanie - 212zł[/FONT]

[FONT=lucida grande]Stan konta na dzień 31.07.2013: 340,85 zł

[/FONT]

Posted

[h=5]Zaczął się nowy miesiąc, więc zamieszczam rozliczenie za hotel i nowe Felkowe fotki. Chłopak ma się nieźle, mimo, że najmniejszy to i tak dokazuje - typowy terierowy charakterek. Potrafi obburczeć 3x większego kolegę. Przy kontroli u weta będzie trzeba zwrócić uwagę na przednią łapkę, bo wydaje mi się, że trochę ją odciąża.

Rozliczenie:
hotel 310zł, wyżywienie 62zł, transport do weta 35zł = 407zł
[/h]

Posted

Faktura z lecznicy:

[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/524024_631960363489715_1406900481_n.jpg[/IMG]

[COLOR=#ff0000][B][SIZE=5]Stan konta Feliksa na dzień dzisiejszy to -116,15zł :(

***[SIZE=1][SIZE=3]

[/SIZE][/SIZE][/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Czerwiec 2013[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Anna M-S - 10[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Iwona Sz - 10[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Joanna P - 20[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Beata O - 30[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Małgorzata J - 20[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Madziakato - 3[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Bartosz B. - 350[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ewu - 100[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Barbara O - 20[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Aga J - 50[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Nicolette1 - 50[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Katarzyna09 - 10[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]MDK8 - 20[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Olena84 - 20[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Zozola77 - 10[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Panna Marple - 50[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Od psa Bastka, od dziewczyn z wątku - 120[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Ada-Vebby - 20zł[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]WYDATKI:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]-134 zł - faktura z pierwszej lecznicy[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]WPŁATY lipiec:[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Teresaa118 - 248,48zł[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]WYDATKI:[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]faktura z lecznicy za operację (skan wstawię po weekendzie) -454,63 zł[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]hotelowanie - 212zł[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]faktura za chipowanie + głupi jaś do badania - 70zł[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]hotelowanie, transport - 407zł[/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]STAN KONTA NA DZIEŃ 06.08.2013: -116,15zł[/FONT][/COLOR]

Posted

Olena84 napisał(a):
No taki przystojniak i takie fotki że domki bedą się bić!

Akurat! Chyba, że ktoś nic nie wie o terierkach i zakocha się w urodzie. A urody jest wyjątkowej. Lepiej uprzedzić kolejkę domków, czego się może spodziewać :eviltong:
Żartuję. Zawsze mówię, że warto pokochać terierka - może być ciężko, ale za to ile radości wniesie do domku! Na widok terierka nie sposób się nie uśmiechnąć. Ale co najmniej trzy razy dziennie ma się ochotę go zamordować. Wiem, co mówię.
Kibicuję i trzymam kciuki.

Posted

agata51 napisał(a):
Akurat! Chyba, że ktoś nic nie wie o terierkach i zakocha się w urodzie. A urody jest wyjątkowej. Lepiej uprzedzić kolejkę domków, czego się może spodziewać :eviltong:
Żartuję. Zawsze mówię, że warto pokochać terierka - może być ciężko, ale za to ile radości wniesie do domku! Na widok terierka nie sposób się nie uśmiechnąć. Ale co najmniej trzy razy dziennie ma się ochotę go zamordować. Wiem, co mówię.
Kibicuję i trzymam kciuki.

Hehe, coś o tym wiem, bo mam mieszankę... :)

A Feliks jest śliczny, śliczny. Porobię mu ogłoszenia :)

Posted

Lara, ogłoszeń nie trzeba. Dwa dni temu zrobiłam mu pakiet, powyróżniałam na tablicy, morusku i doadopcji. I muszę przyznać, że odzew jest bardzo duży. Część dzwoniacych to niestety jedna wielka pomyłka, ale na tę chwilę szykują się 2 wizyty przed adopcyjne u osób, które sensownie wypełniły ankietę. Tak więc jest szansa, że niedługo chłopak będzie raczył swym urokiem swoją nową rodzinkę. A po weekendzie kontrola u Weta i - miejmy nadzieję - wyciąganie gwoździ + kastracja.

Posted

Emiś napisał(a):
Lara, ogłoszeń nie trzeba. Dwa dni temu zrobiłam mu pakiet, powyróżniałam na tablicy, morusku i doadopcji. I muszę przyznać, że odzew jest bardzo duży. Część dzwoniacych to niestety jedna wielka pomyłka, ale na tę chwilę szykują się 2 wizyty przed adopcyjne u osób, które sensownie wypełniły ankietę. Tak więc jest szansa, że niedługo chłopak będzie raczył swym urokiem swoją nową rodzinkę. A po weekendzie kontrola u Weta i - miejmy nadzieję - wyciąganie gwoździ + kastracja.

Super! :) on jest taki urodziwy, że to było pewne :) jedyne co to trzeba podkreślać jego terierowaty charakter, sprawdzić doświadczenie ludzi w obcowaniu z tego typu psami, ale to już pewnie wiesz najlepiej cioteczko :)

Posted

__Lara napisał(a):
Super! :) on jest taki urodziwy, że to było pewne :) jedyne co to trzeba podkreślać jego terierowaty charakter, sprawdzić doświadczenie ludzi w obcowaniu z tego typu psami, ale to już pewnie wiesz najlepiej cioteczko :)

Na wizytę jedziemy we dwie tak więc - prześwietlimy wzdłuż i wszerz :D