ewu Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 [quote name='Nicolette1']Nie wszyscy. Ja z moją sunią chodziłam do rodzinnej Lecznicy Cztery Łapy w Będzinie na ul. Sieleckiej. Bardzo dbali a raczej p. Magda bardzo dbała o moją sunię i nie zdzierała pieniędzy. A w Lecznicy mają wszystko. Jest tylko ona i do pomocy jej mąż. http://4lapy.bedzin.pl/ Możecie zobaczyć jak jest wyposażona ta Lecznica. I tam naprawdę dbają o zwierzęta. Pozdrawiam. Ja jestem z Gliwic, za daleko, szkoda... Quote
ala123 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Przyszłam do Feliksa na zaproszenie;na razie nie mogę wspomóc:roll: Quote
Nicolette1 Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Też jestem ciekawa. Sprawdzę na FB. Wiem, że mają problemy finansowe..takie Fundacje Non Profit zawsze muszą liczyć na pomoc i czyjeś dobre serce. A psiaków szkoda... Quote
Avilia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Mamy go dzisiaj zabierać z lecznicy...nie wiem gdzie. Niewykluczone, że będzie musiał wrócić do Punktu :( My nie mamy już ani grosza na nic :( Nasza sytuacja jest gorzej niż zła... Quote
Ada-Vebby Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Avilia']Mamy go dzisiaj zabierać z lecznicy...nie wiem gdzie. Niewykluczone, że będzie musiał wrócić do Punktu :( My nie mamy już ani grosza na nic :( Nasza sytuacja jest gorzej niż zła...[/QUOTE] ..kilka wpłat już poleciało,może już są na koncie.. Quote
Avilia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Ada-Vebby']..kilka wpłat już poleciało,może już są na koncie..[/QUOTE] Na pewno są, ale za samą operację będzie nie mało...a gdzie reszta? Hotel, druga lecznica :( ;( Czy naprawdę nikt nie może zabrać go na BDT?! Quote
Nicolette1 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Avilia']Na pewno są, ale za samą operację będzie nie mało...a gdzie reszta? Hotel, druga lecznica :( ;( Czy naprawdę nikt nie może zabrać go na BDT?! Moja też poszła. już powinna być na koncie. Niestety, choćbym chciała to nie mogę psiaka zabrać do siebie. Jeszcze się nie pogodziliśmy ze śmiercią naszej jamniczki.... Quote
Isiak Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Może zrobić mu ogłoszenie w "znalezionych" na plessie, może jego właściciel się znajdzie? Być może psiak wybiegł z jakiejś posesji i właściciel nie wie, co się z nim stało. Quote
kolejna kobietka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 Jestem na zaproszenie, niestety mogę jedynie podnieść :sad: jestem u pieseczka już na fb, przeczytałam, że dwie dobre duszyczki zadeklarowały wpłatę w wysokości 350 zł na jeden miesiąc hoteliku! :) ale tak jak pisze Avilia szkoda, że bdt brak, tutaj jeszcze koszty leczenia dochodzą :sad: Quote
mdk8 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 poleciały ode mnie 20,- na razie tylko tyle mogę. Quote
Nicolette1 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Isiak']Może zrobić mu ogłoszenie w "znalezionych" na plessie, może jego właściciel się znajdzie? Być może psiak wybiegł z jakiejś posesji i właściciel nie wie, co się z nim stało. Z tego co czytałam na temat Feliksa we wcześniejszych wpisach Zwierzęcej Arkadii wynika, że to właściciel tak bawił się z psem, że wpadł pod samochód. Zawiózł go w pudle do Przychodni i jak się dowiedział jakie pies ma obrażenia i ile będzie kosztować leczenie....zostawił go i kazał uśpić...więc może lepiej takiego dobrego "właściciela" nie szukać. Widział, że panie z Arkadii nim się zajęły...nic go to nie obchodziło. Wsiadł do samochodu i odjechał....dobry właściciel???? bardzo dobry!!!!! Nasza jamniczka ciężko chorowała, lekarstwo sprowadzaliśmy prywatnie z Anglii, leczenie było kosztowne, ale nigdy nie przyszło nam do głowy żeby ją uśpić czy porzucić bo drogo kosztuje. Załatwił ją guz przysadki mózgowej na co nie ma ratunku, jeśli chodzi o zwierzęta, miała bez 2 miesięcy 15 lat, a leczyliśmy ją do samego końca... Quote
ewu Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 [quote name='kolejna kobietka']Jestem na zaproszenie, niestety mogę jedynie podnieść :sad: jestem u pieseczka już na fb, przeczytałam, że dwie dobre duszyczki zadeklarowały wpłatę w wysokości 350 zł na jeden miesiąc hoteliku! :) ale tak jak pisze Avilia szkoda, że bdt brak, tutaj jeszcze koszty leczenia dochodzą :sad:[/QUOTE] To zawsze spora pomoc. On jest bardzo adopcyjny, ludzie lubią taki kudłacze:) Quote
ewu Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Czy wysyłać deklarującym na dogo numer konta, niektórzy mogli je przeoczyć...? Quote
kolejna kobietka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='ewu']To zawsze spora pomoc. On jest bardzo adopcyjny, ludzie lubią taki kudłacze:)[/QUOTE] tak, jest cudny, myślę, że szybko znajdzie domek :) Quote
kolejna kobietka Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='ewu']Czy podane jest na fb konto? tak, jest podane Quote
iwonamaj Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='ewu']Czy podane jest na fb konto? Tak, Basiu, widziałam w treści wydarzenia (po rozwinięciu całości) nr konta... Może lepiej byłoby podpiąć go, ale to już mogą zrobić organizatorki... Jestem i udostępniam, wysłałam ok. 200 zaproszeń na FB. Quote
Olena84 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 No jest konto, ale jak mam napisac adresata, że tak powiem;) Arkadia? Quote
Nicolette1 Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Olena84']No jest konto, ale jak mam napisac adresata, że tak powiem;) Arkadia? Fundacja Zwierzęca Arkadia ul. Sarenek 10 B 43-215 Jankowice tytułem FELIKS Quote
Avilia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Olena84']No jest konto, ale jak mam napisac adresata, że tak powiem;) Arkadia? Tak :) Fundacja "Zwierzęca Arkadia" - bo Fundacja jest właścicielem konta :) [FONT=lucida grande]Dzisiaj na cito chłopak został odebrany z lecznicy, bo wetki kazały go zabierać. Wzięła go do siebie do hoteliku [/FONT]Emiś[FONT=lucida grande]. Będzie tam miał wspaniałą i profesjonalną opiekę. Teraz tylko musimy mieć na utrzymanie i opłacenie leczenia. No i po wydobrzeniu malucha szukamy mu domu![/FONT] Quote
Recommended Posts