Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Becia66']może Joko rozpocznie dobrą passę dla reszty...[/QUOTE]

:D :D :D...że się zaśmieję z tego :D

co do Hajdi, to może jeszcze nie jest skreślona w tym domu Miszy....kto wie.....pani nadal o niej mówi, ale wciąż mają nadzieję na znalezienie tamtego łobuza...

• 2 weeks later...
Posted

Hajdi z Hekciem naprawdę super!!! Razem ich wypuszczam, a nawet byłabym a tym żeby spróbować ich zostawić na wybiegu, miałby chłop towarzystwo i zajęcie, nie chodziłyby mu po głowie czarne myśli jak Elvisowi!! Majuska, jak jesteś jutro rano, to może byś spróbowała ich zostawić, co o tym myślisz? Ja przychodzę o 15, to nie tak długo, może by spróbował??? :)

Posted

Agula i co zastałas jak przyszłaś, bo zostawiłam ich razem ???

A jeżeli chodzi o Hajdulinke, to jutro dostanie swoją szansę, miałam dziś fajny telefon o nia, rodzina z Głodgowa, dom z ogrodem i dobrym ogrodzeniem, dwoje dzieci , 5 i 9 lat, pies do domu, bardzo sympatyczni przez telefon, jutro chcą przyjechać ją obejrzeć po południu, trzymajcie kciuki!!!

Posted

Hajdi burknęła???? haaaaaaaaaa ale pierdoły!!!! Dziewczynki z 6 klasy ją wyprowadzają, biegają, głaszczą, przytulają i nie burczy, dziś burknęła, chyba ich popier.....sorry ale mnie to wkurza!!!!! Debile a nie ludzie!!

Posted

Też mi się nie chce wierzyć i zastanawiam się, czy nie warto czasem potowarzyszyć na takim spacerku potencjalnym zainteresowanym. Ciekawe, czy ci państwo mieli wcześniej jakiegoś psa, może po prostu nie posidają odpowiedniej wiedzy i to oni popełnili błąd. Fakt, gdyby to się stało na początku pobytu Hajdi w prezytułku - byłabym sklonna w to uwierzyć; wtedy była nieokrzesana, ale przecież ostatnio nie było z nią żadnych problemów, choć jest dość żywiołowa.

Posted

Nie wiem dziewczyny co zaszło, Kaśka mi mówiła, że od początku nie wyglądali na zachwyconych, więc może to wymyślili, ja dociekać sedna nie mam sił, interesuje mnie efekt końcowy, a jak widać nie ma dalszego ciągu..trudno