Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To się zrewanżowała za zeszły tydzień kiedy Bella jej prawdopodobnie rozwaliła nos , i to przed sesją - trzeba się było nieźle namęczyć w photoshopie żeby to jakoś wyglądało :) Jak się ogarnę w okolicach niedzieli czy poniedziałku to porobię ogłoszenia Bruna, Hajdi, Belli i Pedra na forach i stronach związanych z psimi sportami, aktywnym wypoczynkiem z psem. Tam jest szansa trafić na ludzi którzy lubią ruszać tyłki, którzy ogarną ich wariackie natury i przy których te psy będą przede wszystkim szczęśliwe.

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karolakola napisał(a):
Jak się ogarnę w okolicach niedzieli czy poniedziałku to porobię ogłoszenia Bruna, Hajdi, Belli i Pedra na forach i stronach związanych z psimi sportami, aktywnym wypoczynkiem z psem. Tam jest szansa trafić na ludzi którzy lubią ruszać tyłki, którzy ogarną ich wariackie natury i przy których te psy będą przede wszystkim szczęśliwe.

fantastycznie .

Posted

Dzwonił dziś do mnie facet o "tą suczkę co ma takie niemieckie imię " :D No i tak słucham i serce mi rośnie, że to może ten dom, bo chcą aktywnego psa, do długich spacerów, do towarzystwa w wypadach z dziećmi nas San i wogóle...i potem czar pryska, w domu nie ma ogrodzenia i pies będzie wiązany. Mówię, że nie damy psa na wiązanie, nie ma mowy. No to foch : to niech se siedzi w tym kojcu 2 na 2 u was.....

Posted

A pewnie, niech se siedzi, spacery ma, Wisłok zamiast Sanu, doborowe towarzystwo, przystojniaka cały dzień pod ręką, jest kto ją po wkurzać (Bella) co tu więcej chcieć od życia, to niech se siedzi, aż znajdzie się prawdziwy miłośnik naszej niemieckiej modelki :diabloti:

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='Becia66']Figuniu ty chyba już wyzdrowialaś całkiem

w tej chwili używamy z Rudolfem tego samego nebulizatora , i tego samego leku , tylko ja mam dawkę 4x silniejszą :evil_lol:
no i oczywiście mamy różne maseczki ( Rudolf większą ) , biedny pies nie mógł zrozumieć co ja robię sobie , a nie jemu , a Paweł po skończeniu zapytał mnie czy ma mi dać smaczki jako nagrodę :diabloti:
ale chodzę do pracy , tylko coś mi się porobiło

bardzo podoba mi się to zdjęcie Hajdi :loveu:

Posted

[quote name='figa33']czy był jakikolwiek telefon o Hajdi ?

wykupiłam dla Hajdi i Elvisa wyróżnione ogłoszenia na tablicy.pl[/QUOTE]

Figuniu miałam jeden telefon o nią, dzwonił jakiś pan z Niska , ponoc już dzwonił w sprawie któregoś z naszych psów około roku temu, ale w końcu wybrał jakiegoś owczarka niemieckiego z hodowli, ten psiak mu uciekł i wpadł pod auto. Niby miał lię zastanowić i jeszcze dzwonić, ale ja nie czekam na ten kontakt..i to tyle.....