Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ariete2503']Też mam taką nadzieję, chociaż może im to zająć trochę czasu; Hajdi chyba nigdy przedtem nie była w domu. No ale nie ma rzeczy niemożliwych - choćby casus Hektora. Trzymam kciuki za Hajdunię.[/QUOTE]
A jak już zasmakuje domowych luksusów to nie odpuści :razz::lol:.

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nawet jak grasuje tylko na działce to ma 35 arów do dyspozycji. Nowe ładne miski i to aż 3, w miskach jedzenie, swieża woda - dla większości psów to i tak luksus. Może ona wchodzi do domu bo to że miski stoja na zewnątrz o niczym nie świadczy. U mnie psiaki też w domu nie jedzą, stoi tylko miska z wodą, sa tak przyzwyczajone ze nawet jak dostaną w domu cos do pysia, to lecą prosto do drzwi żeby ich wypuścić i tam każda ma swoje ulubione miejsce gdzie sie delektuje w spokoju. Najwazniejsze że Haidi ma fajnych ludzi, lada moment życie zacznie toczyć sie na podwórku i będzie z nimi spędzać multum czasu. A może już spędza ?

Posted

Dzwoniłam do Hajdi, jest bardzo grzeczna, posłuszna i towarzyska, lata po całym ogrodzie uchachana, ma jakies piszczące zabawki kupione ( bo do tego zachęcałam Państwa ) ponoć lata i nimi piszczy cały czas :D do domu też zagląda, ale żywiołem jest jednak ogród i nie ciągną jej na siłę do domu.

Posted

wiesz majuska , przeczytałam jeszcze raz Twój opis z adopcji Hajdi , popatrzyłam na zdjęcia z domku i pysk mi się śmieje od ucha do ucha :multi:
huuuuurraaa !!!!!!!!!:multi:

Posted

przeczytałam na FB , że Hajdi już zadomowiła się w nowym domu - wpis Pana Hajdi :multi::multi:
czas przenieść wątek do szczęśliwych adopcji :multi:

swoją drogą to nasz Boguchwalski FB tętni życiem :lol: , dużo wpisów , dużo komentarzy , widziałam też ,że nowi właściciele logują się tam
fajnie :lol:

Posted

[quote name='Becia66']
tylko piesów brak :lol:.[/QUOTE]

po prostu miód na serce :loveu:
ale raz miałyśmy ,że dosłownie żadnego pieska nie było w przytulisku :lol:
a potem ...ech..
tfu tfu

Posted

z drugiej strony myslę o tym, że mała ilośc psów w przytulisku wcale nie świadczy o tym że tych bezpańskich czy wyrzuconych mniej, tylko nie miały szczęścia do nas trafić. Lepiej już żeby u nas były bezpieczne i miały szanse na dom.

Posted

Dziś do mnie dzwoniła pani Hajdi, pytała jaką ona u nas karmę jadła, bo im nie chce jeść suchego, powiedziałam, że Brita, pomieszanego z Chapi lub Pedigree, mają próbować tak :D :D :D a tak poza tym to wszystko u nich git, Hajdi czuje sie u siebie na włościach , jej żywiołem jest stróżowanie, zabawa piszczałkami, wpadnie czasem do domu chwile polata i wychodzi, własnie była w trakcie zakopywania kostek i pańcia mi zrobiła fotkę z tej akcji:

[IMG]http://img208.imageshack.us/img208/3168/eteq.jpg[/IMG]

Posted

wpadnie do domu , zobaczy czy wszystko na miejscu , i dalej do stróżowania
widać ,ze szczęśliwy pies
bardzo się cieszę :loveu:

ale co to jest ,ze psy tak lubią chapi albo pedigree :cool3: