karolciasz28 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='ariete2503']Też mam taką nadzieję, chociaż może im to zająć trochę czasu; Hajdi chyba nigdy przedtem nie była w domu. No ale nie ma rzeczy niemożliwych - choćby casus Hektora. Trzymam kciuki za Hajdunię.[/QUOTE] A jak już zasmakuje domowych luksusów to nie odpuści :razz::lol:. Quote
figa33 Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 nie zdawałam sobie sprawy ,ze Hajdi nie zna domu.. to co , poczekać przepisowy tydzień , czy już zmienić tytuł ? :cool3::multi: Quote
Becia66 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 nawet jak grasuje tylko na działce to ma 35 arów do dyspozycji. Nowe ładne miski i to aż 3, w miskach jedzenie, swieża woda - dla większości psów to i tak luksus. Może ona wchodzi do domu bo to że miski stoja na zewnątrz o niczym nie świadczy. U mnie psiaki też w domu nie jedzą, stoi tylko miska z wodą, sa tak przyzwyczajone ze nawet jak dostaną w domu cos do pysia, to lecą prosto do drzwi żeby ich wypuścić i tam każda ma swoje ulubione miejsce gdzie sie delektuje w spokoju. Najwazniejsze że Haidi ma fajnych ludzi, lada moment życie zacznie toczyć sie na podwórku i będzie z nimi spędzać multum czasu. A może już spędza ? Quote
majuska Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Dzwoniłam do Hajdi, jest bardzo grzeczna, posłuszna i towarzyska, lata po całym ogrodzie uchachana, ma jakies piszczące zabawki kupione ( bo do tego zachęcałam Państwa ) ponoć lata i nimi piszczy cały czas :D do domu też zagląda, ale żywiołem jest jednak ogród i nie ciągną jej na siłę do domu. Quote
figa33 Posted February 8, 2014 Author Posted February 8, 2014 wiesz majuska , przeczytałam jeszcze raz Twój opis z adopcji Hajdi , popatrzyłam na zdjęcia z domku i pysk mi się śmieje od ucha do ucha :multi: huuuuurraaa !!!!!!!!!:multi: Quote
figa33 Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 przeczytałam na FB , że Hajdi już zadomowiła się w nowym domu - wpis Pana Hajdi :multi::multi: czas przenieść wątek do szczęśliwych adopcji :multi: swoją drogą to nasz Boguchwalski FB tętni życiem :lol: , dużo wpisów , dużo komentarzy , widziałam też ,że nowi właściciele logują się tam fajnie :lol: Quote
Becia66 Posted February 13, 2014 Posted February 13, 2014 Figuniu wszystkie swoje wątkowe psy rozprowadziłaś po domach, czas na kolejny wątek tylko piesów brak :lol:. Quote
figa33 Posted February 13, 2014 Author Posted February 13, 2014 [quote name='Becia66'] tylko piesów brak :lol:.[/QUOTE] po prostu miód na serce :loveu: ale raz miałyśmy ,że dosłownie żadnego pieska nie było w przytulisku :lol: a potem ...ech.. tfu tfu Quote
Becia66 Posted February 14, 2014 Posted February 14, 2014 z drugiej strony myslę o tym, że mała ilośc psów w przytulisku wcale nie świadczy o tym że tych bezpańskich czy wyrzuconych mniej, tylko nie miały szczęścia do nas trafić. Lepiej już żeby u nas były bezpieczne i miały szanse na dom. Quote
majuska Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Dziś do mnie dzwoniła pani Hajdi, pytała jaką ona u nas karmę jadła, bo im nie chce jeść suchego, powiedziałam, że Brita, pomieszanego z Chapi lub Pedigree, mają próbować tak :D :D :D a tak poza tym to wszystko u nich git, Hajdi czuje sie u siebie na włościach , jej żywiołem jest stróżowanie, zabawa piszczałkami, wpadnie czasem do domu chwile polata i wychodzi, własnie była w trakcie zakopywania kostek i pańcia mi zrobiła fotkę z tej akcji: [IMG]http://img208.imageshack.us/img208/3168/eteq.jpg[/IMG] Quote
figa33 Posted February 19, 2014 Author Posted February 19, 2014 wpadnie do domu , zobaczy czy wszystko na miejscu , i dalej do stróżowania widać ,ze szczęśliwy pies bardzo się cieszę :loveu: ale co to jest ,ze psy tak lubią chapi albo pedigree :cool3: Quote
ariete2503 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Ale fajnie ją widzieć i słyszeć o niej takie dobre rzeczy. A co do karmy, to rzeczywiście coś jest w tym Pedigree. Kaja uwielbia saszetki i czasami jej serwuję dla urozmaicenia diety. Quote
karolakola Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Dziewczyny, zauważyłam parę dni temu że na tablicy.pl wciąż wisi ogłoszenie Hajdi, skoro już przekopuje grządki w swoim prywatnym ogrodzie to może warto je usunąć ?:) Quote
Becia66 Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 no właśnie z tym przekopywaniem może być problem jeśli dorwie się do ostatniego krzaka :diabloti:. Quote
majuska Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Póki co w głosie pańci słyszałam wyraźną radość, że Hajdunia ma takie fajne zajęcie :D Quote
Recommended Posts