Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ogłoszenia:
przygarnij zwierzaka,
adopcja psa,
adopcje psów,
olx,
morusek,
do adopcji,
gumtree,
tablica,
cafeanimal,
sanok24,
krosno24,
rzeszów24,
rzeszowiak,
przmeyślak,
brzozowiak,
tarnowiak,
anonse,
stalowe miasto,
ogłoszenia tarnobrzeg

Posted

Karolciu kochana bardzo dziekujemy, będziemy teraz cię cisnąc więcej bo Figa33 wyjeżdża na 2 tygodnie, a ogłoszenia trzeba odświeżać. Dobrze że mamy teraz tak mało psiaków. Żeby któryś z tych dwóch dużych huncwotów opuścił przytulisko, ile by nam to ułatwiło.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Zrobiłam jej jeszcze alegratkę, bo Figa zawsze robi tam ogłoszenia i odzew stamtąd jest.
EDIT i jeszcze ogłoszenie na wp ;)

no własnie z alegratki Terrutek znalazł dom. :lol:

Posted

świeży pakiet i juz sie kosmici rozdzwonili :D

najpierw jeden :
-dzwonię w sprawie tego owczarka,
-którego
-no a ile ich pani ma
-jak ma na imie
-nie wiem
-no ale w ogłoszniu na pewno jest podane imie, wystrczy przeczytac tytuł
- jakoś na H
- Hajdi?
-chyba tak, a zreszta , zaraz zadzwonię...

drugi telefon:
- ja w sparwie tej suczki hajdi, czy on alubi inne zwierzatka
- a jakie ma pani zwierzątka
-kurki, kaczki, no takie gospodarstwo mamy ( ja już widze w tle rozklekotaną bude i łańcuch, a wokół klepisko )
- no niestety ona chyba dusi kurki i kaczki bo jest bardzo żywiołowa
-aha....

Posted

A dzisiaj był bardzo sympatyczny pan, któremu bardzo spodobała się Hajdi! Obydwoje wpadli sobie w oko! Wypuściłam ją a ona miła, grzeczna, łasząca się, normalnie cudo pies :evil_lol:. Ech super było by żeby coś z tego wynikło, dom z ogrodem, rodzice kochają psy. Na razie pan wyjeżdża i wraca po 15, a Hajdi ma cieczkę...no nic trzeba czekać, a nóż się doczekamy!!! :)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Będzie coś z tego domu czy nie?

who knows.
Ale nie nastawiaj się Karolciu, po Joko też mieli przyjśc na drugi dzień i po Sandy też mieli przyjechać.

Posted

Becia66 napisał(a):

Ale nie nastawiaj się Karolciu, po Joko też mieli przyjśc na drugi dzień i po Sandy też mieli przyjechać.

Luz, teraz to dopiero jak pies odsiedzi trochę w nowym domu można odetchnąć. A ludzi nie zrozumiem...

Posted

Wariatka, w sumie kocham tego szalonego stwora i liczę, że jej się poszczęści, bo mimo wszystko to ona strasznie potrzebuje jakiegoś ludzia, chciała by się tulić, głaskać, biegać, tylko że ciążko to ogarnąć, kiedy każdy inny pies też tego potrzebuje....ech wariatko, wariatko, trzymam za ciebie kciuki!!! :)

Posted

Becia66 napisał(a):
Agula napisz co ten pan mówił, wiem że wyjechał i wraca po 15 lipca ale czy dał jakąs nadzieję na adopcję ?

To jest znajomy Renaty, robiła w sobotę zdjęcia szczeniakom, bo chcą pieska, mieli ale odszedł, był chory. Szczeniaki go nie zachwyciły, bo jak sam mówi oni zawsze mieli owczarki, duże psy i on by chciał większego, dużego a najlepiej suczkę! No to przedstawiłam mu Hajdi, która zaprezentowała się od razu jak rasowa dama :) Bardzo mu się spodobała, że ładna, że grzeczna, że miła, a jego mama to dba lepiej o psa niż o niego :evil_lol: ale jak sam powiedział, pies to nie jest ot taka decyzja hop siup! No i że na razie wyjeżdża i że wszystko przemyśli i się odezwie....no to czekamy, co nam innego zostaje????