Agula99 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Hajdi jest coraz fajniejsza, dziś tak do mnie lgnęła, cieszyła się, widac, że jak nie ma Belli to trochę się atmosfera oczyściła, ale ona mimo to ma zakodowane we łbie i leci jak strzała do siatki gdzie zawsze się darły z Bellą, prześmisznie to wygląda :) Quote
majuska Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 liczyłam na to, bo ona miała klapki na oczach na Belkę, a z Elviniem by jej nie zaprzyjaźnił? bo chłopina nie ma teraz z kim szaleć żywcem Quote
Agula99 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 [quote name='majuska']liczyłam na to, bo ona miała klapki na oczach na Belkę, a z Elviniem by jej nie zaprzyjaźnił? bo chłopina nie ma teraz z kim szaleć żywcem[/QUOTE] Nie wiem, musicie spróbować w sobotę, wziąć miotły i w razie czego walić po łbach :evil_lol: Quote
majuska Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 sory , ale niedawno skończyłam pracę.. No wiec tak...siedzę sobie w domku , 14.30.., dzwoni telefon : a bo my w schronisku jesteśmy i niech ktoś przyjdzie, bo chemy psa. No to ja: ale teraz nie da rady, do nas się trzeba umawiać, u nas nie ma 24 na dobę..." A bo wie pani, nam suczka umarła, my chcemy jakiegos zaadoptować, u nas by miał dobrze, jest 30 arów, spanie w łóżku, ogród ogrodzony....no to co miałam zrobić...szybka akcja- mobilizacja...Mada poganałą, ja wpadłam po papiery do gabinetu i też do schronu pognałam....a tam co ? Sielaneczka, Hajdi gotowa do wyjazdu, ludziska superowi, sympatyczni, w psach zakochani, jest do dyspozycji duży , dobrze ogrodzony ogród, w nim 2 budy, gdyby pies chciał, jak chce w domu to do domu, jak w łózku to do łóżka...dom pod Rzeszowem, okolice Trzciany, Państwo zapraszają w każdej chwili, mamy mieć niebawem jakies foty, no ogólnie rewela, Państwo mieli cały bardzo porządny sprzęt czyli obroże skórzaną i smycz, jako, że na Hajdi ona była za duża , wzięli Hajdi w tej co była, a tą swoją nową nam zostawili, nie wiem co jeszcze ....jeszcze nie wyszłam w szoku.....dziś dwie nasze zaciekłe względem siebie zołzy znalazły dom :D ...piję browarka z tej okazji :D Na razie takie foty mam: Jeszcze mi pobrzmiewa w uszach : " oczywiście, że doszczepimy na wirusówki, wirusówki muszą być, proszę Pani u nas to jest tak, że my nie dojemy, ale pies ma wszystko zapewnione " :D Quote
Becia66 Posted February 5, 2014 Posted February 5, 2014 to wszystko jest niesamowite, mam nadzieję że nie obudzę sie za chwilę i wszystko nie okaże sie tylko dobrym snem... Quote
figa33 Posted February 5, 2014 Author Posted February 5, 2014 i Hajdi się doczekała , bardzo się cieszę :loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='figa33']czy był jakikolwiek telefon o Hajdi ? [/QUOTE] raptem 3 dni temu zadałaś takie pytanie, a tu Figuniu popatrz...uderzenie z grubej rury :loveu: Quote
figa33 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Becia66']raptem 3 dni temu zadałaś takie pytanie, a tu Figuniu popatrz...uderzenie z grubej rury :loveu:[/QUOTE] fajne są takie uderzenia :-D Quote
majuska Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 tymczasem znalazłam w spamie ( nie wiem czego to wywala do spamu, a te wszystkie goowniane reklamy mam normalnie na poczcie ) Hajdi poznaje okolicę ciekawam jak spała i gdzie ?? potem zadzwonię ;) Quote
majuska Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 tak, chyba z telefonu :) chyba zrobione zaraz po przyjeździe na miejsce, bo jeszcze jasno jest, oni gdzieś koło 16 wyjechali od nas Quote
karolciasz28 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Dziewczyny to jakieś czary?:cool3::multi: Quote
Becia66 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='karolciasz28']Dziewczyny to jakieś czary?:cool3::multi:[/QUOTE] czary-mary, hokus-pokus :-D Quote
ariete2503 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 Ja do tej pory nie mogę wyjść z szoku! Veni-Vidi-Vici czyli: Zaglądnęli-Zobaczyli-Zaadoptowali. A Hajdi istatnio rzeczywiście bardzo fajna się zrobiła; na spacerach tuliła się do człowieka i domagała głasków jak nigdy wcześniej. Cieszę się, że jej się udało! Ale wizyta poadopcyjna to będzie, prawda? Quote
majuska Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 nie dzwoniłąm jeszcze....to tak jak Becia do Belci ..chcę dać czas na dogranie :) Quote
figa33 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 fajne dni mamy , co nie ?:bigcool::loveu: żyć nie umierać :loveu::loveu: Quote
Becia66 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='figa33']fajne dni mamy , co nie ?:bigcool:[/QUOTE] ciekawe kto będzie następny...:razz: Quote
figa33 Posted February 6, 2014 Author Posted February 6, 2014 [quote name='Becia66']ciekawe kto będzie następny...:razz:[/QUOTE] tak sobie marzę po cichutko ,że może Elvinio ..... Quote
Becia66 Posted February 6, 2014 Posted February 6, 2014 [quote name='figa33']tak sobie marzę po cichutko ,że może Elvinio .....[/QUOTE] Elvinio to moje największe marzenie. Quote
ariete2503 Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 Ma ktoś jakiekolwiek wieści Hajdusiowe? Quote
majuska Posted February 7, 2014 Posted February 7, 2014 mam kolejną porcję fotek, miałam dziś dzwonić, ale miałam totalny meksyk przez cały dzień, a teraz już chyba za późno, jutro tyrknę, tymczasem wklejam foty, wnioskuję z nich, że bestyj ajednak grasuje na zewnątrz :) ...no ale myślę, że ludziska i na domowanie ją w końcu namówią ;) [IMG]http://img593.imageshack.us/img593/8589/30cq.jpg[/IMG] [IMG]http://img545.imageshack.us/img545/6164/w6sx.jpg[/IMG] [IMG]http://img32.imageshack.us/img32/5629/3x3p.jpg[/IMG] [IMG]http://img834.imageshack.us/img834/6730/ebfl.jpg[/IMG] Quote
ariete2503 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='majuska']tymczasem wklejam foty, wnioskuję z nich, że bestyj ajednak grasuje na zewnątrz :) ...no ale myślę, że ludziska i na domowanie ją w końcu namówią ;)[/QUOTE] Też mam taką nadzieję, chociaż może im to zająć trochę czasu; Hajdi chyba nigdy przedtem nie była w domu. No ale nie ma rzeczy niemożliwych - choćby casus Hektora. Trzymam kciuki za Hajdunię. Quote
Recommended Posts