Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Bardzo dziękuje OMI , CERIS , EWU, MDK8 i PANI DOROCIE L. za pomoc w spłacie mojego długu za benzynę w tym ważnym dla Argusia i dwóch psiaków wyciągnietych z Olkusza dniu. Ślicznie dziękuję ...

Edited by Mortes
  • Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,że z innej beczki ale w dniu dzisiejszym do domku poszła malutka sunia z łańcucha.Pojechała do Dąbrowy Górniczej i zaginęła.Podobno wysmyknęła się z obroży...Proszę rozsyłajcie i gdyby ktokolwiek widział prosimy o kontakt pod nr tel 531042244

Posted

[quote name='Malgoska']Jaka szkoda, że uciekła.
Ktoś jej szuka?[/QUOTE]

Tak, dziewczyny jej szukały, znalazły, ale nie da się jej złapać, jest zbyt przerażona :(
Uciekła z DS. Jutro przyjeżdża Ania, u której była na DT i będzie "przynętą" na małą.

Posted

[quote name='Mortes']A jeszcze żebym potrafiła ;/[/QUOTE]

Mortes, tak jak robiłaś przy tytule bazarku.
1) kliknij w edytuj post pod pierwszym postem
2) jak Ci się otworzy post to kliknij w edycję zaawansowaną i wyświetli Ci się tytuł do zmiany.

Posted

[quote name='Mazowszanka']Mortes, tak jak robiłaś przy tytule bazarku.
1) kliknij w edytuj post pod pierwszym postem
2) jak Ci się otworzy post to kliknij w edycję zaawansowaną i wyświetli Ci się tytuł do zmiany.[/QUOTE]

Dzięki :) :)

Posted

Zadzwoniłam dzis na stację w Książu Wielkim ( tylko tam mam tel) i pan powiedział że piesio bardzo dobrze się zaklimatyzował , uwielbia swojego pana i jego dzieci :) Z ciekawostek , dowiedziałam się też że znalazł sie własciciel Arge ( teraz Misio ) , to jakiś ksiądz z Książa Małego ( nie wiem czy dobrze usłyszałam nazwę miejscowości) Podobno ten ksiadz też go przygarnąl ale mu uciekł ( !!!). Piesio u księdza nazywał się Muniek. Przyjechał ten ksiądz nawet do Słomnik do Arge , panowie porozmawiali i ostatecznie pies został u pana ze stacji ( całe szczęście). Mam nadzieję że Argusia tułaczka juz sie zakończyła na dobre i piesio wreszcie trafił na swoich ludzi ;) Bardzo trzymam za niego kciuki :)
Na pewno kiedyś go odwiedzę

• 2 weeks later...
Posted

Jadąc do Krakowa odwiedziłam Arge. Zostawiłam mu trochę smakołyków. psiak wygląda bardzo ładnie i już zaaklimatyzował się w nowej rodzinie.

Posted

Niestety nie wzięłam bo Państwo nie są zbyt zadowoleni z mojego zainteresowania psiakiem ...
Argusiowi nic sie tam nie dzieje ale tym razem pan nie był zbyt miły ( pani trochę milsza). Nie wiem z czego to wynika ...ja w każdym razie byłam miła i uprzejma ...
Mimo wszystko za jakiś czas jeszcze tam zajrzę