ceris Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 To może być logiczne. Właściciel stacji to nie koniecznie to samo, co pracownik :-) Szczęscia życzę piesulkowi, ale trzeba by mieć oko na ten nowy domek. Tylko jak w tej sytuacji? Kto podejmie się odwiedzać nowy dom... Quote
andzia69 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Mortes nie tylko pojechała sprawdzić, czy pies jest faktycznie jest w domu...ale...pojechała wyrwać z Olkusza amstaffa i zawiozła go do hoteliku...a oprócz tego wyjęła szczeniaka :( Jest niesamowita po prostu!!!!!!!!! :) :) Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 (edited) [quote name='andzia69']Mortes nie tylko pojechała sprawdzić, czy pies jest faktycznie jest w domu...ale...pojechała wyrwać z Olkusza amstaffa i zawiozła go do hoteliku...a oprócz tego wyjęła szczeniaka :( Jest niesamowita po prostu!!!!!!!!! :) :)[/QUOTE] Jest, potwierdzam:):): Edited June 3, 2013 by ewu Quote
Anula Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Faktycznie Mortes jest Kochana.Wielkie ukłony przesyłam.Kochana Cioteczka-Mortes! Quote
Malgoska Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Zapraszamy Pana na wątek i prosimy o info o psiaku. Quote
obiezyswiat75 Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 A ja tak przyziemnie zapytam, czy jakaś zrzuta na paliwo dla Mortes to będzie? Toz Ona kilometry za własne pieniadze robi... Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A ja tak przyziemnie zapytam, czy jakaś zrzuta na paliwo dla Mortes to będzie? Toz Ona kilometry za własne pieniadze robi... Ja się zrzucam, trzeba Mortes zwrócić za paliwo. Quote
ceris Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Ja wpłacę to co deklarowałam wcześniej na hotelik. Niech będzie na paliwo :-) Mortes - kochanieńka, daj nr konta. Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 swietnie sie czyta dobre zakonczenia, wielkie podziekowania dla Mortens, za dowiezienie asta, a ja juz ostrzylam zeby na gmine Ks. Wielki, mam z nimi na pienku. Czy aby napewno jest winien wlasciciel stacji benzynowej ze pies trafil do OL? Podajcie prosze dokladna date wylapania psa, lub nr. tel. na stacje benzynowa, tak czy owak OL to nie schronisko i pies nie mial prawa tam trafic. Quote
PaSja Hera Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ada-jeje']swietnie sie czyta dobre zakonczenia, wielkie podziekowania dla Mortens, za dowiezienie asta, a ja juz ostrzylam zeby na gmine Ks. Wielki, mam z nimi na pienku. Czy aby napewno jest winien wlasciciel stacji benzynowej ze pies trafil do OL? Podajcie prosze dokladna date wylapania psa, lub nr. tel. na stacje benzynowa, tak czy owak OL to nie schronisko i pies nie mial prawa tam trafic.[/QUOTE] Bardzo się cieszę,że ktoś nad tym czuwa.Bardzo....Mortes jest wielka,bardzo pomaga!!!:loveu: Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='PaSja Hera']Bardzo się cieszę,że ktoś nad tym czuwa.Bardzo....Mortes jest wielka,bardzo pomaga!!!:loveu:[/QUOTE] Setki psiaków ......w tym piekle....:(:(:( Quote
PaSja Hera Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='ewu']Setki psiaków ......w tym piekle....:(:(:([/QUOTE] Straszne,aż się chce wyć! Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 tak chwilowo, odrosly mu skrzydla, sprawe ktora prowadziala nasza Fundacja w sadzie w OL prawie przez 4 lata zostala odroczona na dwa lata. Idiota mysli ze my nie zlozymy apelacji, w kolejnej sprawie czekamy na wyrok w czerwcu, a jeszcze inna jest juz w przygotowaniu, o wiele gorsza bo z PG, obejmie kilku hycli, i kilka schronisk. Nie odpuszcze dopoki zyje. Quote
PaSja Hera Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ada-jeje']tak chwilowo, odrosly mu skrzydla, sprawe ktora prowadziala nasza Fundacja w sadzie w OL prawie przez 4 lata zostala odroczona na dwa lata. Idiota mysli ze my nie zlozymy apelacji, w kolejnej sprawie czekamy na wyrok w czerwcu, a jeszcze inna jest juz w przygotowaniu, o wiele gorsza bo z PG, obejmie kilku hycli, i kilka schronisk. Nie odpuszcze dopoki zyje.[/QUOTE] Jestem przekonana! Quote
ewu Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ada-jeje']tak chwilowo, odrosly mu skrzydla, sprawe ktora prowadziala nasza Fundacja w sadzie w OL prawie przez 4 lata zostala odroczona na dwa lata. Idiota mysli ze my nie zlozymy apelacji, w kolejnej sprawie czekamy na wyrok w czerwcu, a jeszcze inna jest juz w przygotowaniu, o wiele gorsza bo z PG, obejmie kilku hycli, i kilka schronisk. Nie odpuszcze dopoki zyje.[/QUOTE] Ponoć ma "zagospodarować" nowy teren... Quote
majku33krakow Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='andzia69']Mortes nie tylko pojechała sprawdzić, czy pies jest faktycznie jest w domu...ale...pojechała wyrwać z Olkusza amstaffa i zawiozła go do hoteliku...a oprócz tego wyjęła szczeniaka :( Jest niesamowita po prostu!!!!!!!!! :) :)[/QUOTE] super kobieta,dobrze wiedziec jej imie i nazwisko na faceeboku Quote
barb Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ada-jeje']tak chwilowo, odrosly mu skrzydla, sprawe ktora prowadziala nasza Fundacja w sadzie w OL prawie przez 4 lata zostala odroczona na dwa lata. Idiota mysli ze my nie zlozymy apelacji, w kolejnej sprawie czekamy na wyrok w czerwcu, a jeszcze inna jest juz w przygotowaniu, o wiele gorsza bo z PG, obejmie kilku hycli, i kilka schronisk. Nie odpuszcze dopoki zyje.[/QUOTE] Dlaczego to odroczenie na dwa lata ? Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='ewu']Ponoć ma "zagospodarować" nowy teren...[/QUOTE] Poszly juz odpowiednie pytania do starosty i do burmistrza, do 14 dni powinnysmy otrzymac odp. Wiem ze pismo od starosty dotarlo do PIW, a teraz my chcemy to wiedziec i miec na pismie. :evil_lol: Quote
Malgoska Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ada-jeje']Poszly juz odpowiednie pytania do starosty i do burmistrza, do 14 dni powinnysmy otrzymac odp. Wiem ze pismo od starosty dotarlo do PIW, a teraz my chcemy to wiedziec i miec na pismie. :evil_lol:[/QUOTE] Jak to jest, że piwy akceptuja programy bezdomnosci gdzie jest wpisany jego schron??? Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='barb']Dlaczego to odroczenie na dwa lata ? w/g sadu jest winny ale dostal szanse na dwa lata, przypuszczamy ze ma to zwiazek z sprawa prowadzona w Chrzanowie p/ko burmistrzowi OL. http://proanimals.org/images/OLKUSZ/dokumenty/11-03-08-akt_oskarzenia.pdf Quote
barb Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 [quote name='Ada-jeje']w/g sadu jest winny ale dostal szanse na dwa lata, przypuszczamy ze ma to zwiazek z sprawa prowadzona w Chrzanowie p/ko burmistrzowi OL. http://proanimals.org/images/OLKUSZ/dokumenty/11-03-08-akt_oskarzenia.pdf Jutro kliknę w link. Quote
missiaa Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Również wielkie pokłony ode mnie dla Mortes , która informowa nas na bierząco z sytuacją...i doprowadziła sprawę do końca i mamy Happy End dzięki niej. Cały dzień pełen emocji, przyjechałyśmy do Olk.. okazało sie, że psa nie ma....więc odrazu telefon do Izy i wszystko się zaczęło... Kochana!! Quote
missiaa Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 A kobieta z gminy powinna być natychmiast dyscyplinarnie zwolniona za swoje zachowanie!!!! Urzędniczka, która ma być pomocna dla ludzi!!! Pffff... Quote
missiaa Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 nie wiem kiedy został wyłapany ale do Olk przyjechał 01.06 Quote
Recommended Posts