Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To może być logiczne. Właściciel stacji to nie koniecznie to samo, co pracownik :-)
Szczęscia życzę piesulkowi, ale trzeba by mieć oko na ten nowy domek. Tylko jak w tej sytuacji? Kto podejmie się odwiedzać nowy dom...

• Replies 173
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mortes nie tylko pojechała sprawdzić, czy pies jest faktycznie jest w domu...ale...pojechała wyrwać z Olkusza amstaffa i zawiozła go do hoteliku...a oprócz tego wyjęła szczeniaka :(

Jest niesamowita po prostu!!!!!!!!! :) :)

Posted (edited)

[quote name='andzia69']Mortes nie tylko pojechała sprawdzić, czy pies jest faktycznie jest w domu...ale...pojechała wyrwać z Olkusza amstaffa i zawiozła go do hoteliku...a oprócz tego wyjęła szczeniaka :(

Jest niesamowita po prostu!!!!!!!!! :) :)[/QUOTE]
Jest, potwierdzam:):):

Edited by ewu
Posted

[quote name='obiezyswiat75']A ja tak przyziemnie zapytam, czy jakaś zrzuta na paliwo dla Mortes to będzie? Toz Ona kilometry za własne pieniadze robi...
Ja się zrzucam, trzeba Mortes zwrócić za paliwo.

Posted

swietnie sie czyta dobre zakonczenia, wielkie podziekowania dla Mortens, za dowiezienie asta, a ja juz ostrzylam zeby na gmine Ks. Wielki, mam z nimi na pienku. Czy aby napewno jest winien wlasciciel stacji benzynowej ze pies trafil do OL? Podajcie prosze dokladna date wylapania psa, lub nr. tel. na stacje benzynowa, tak czy owak OL to nie schronisko i pies nie mial prawa tam trafic.

Posted

[quote name='Ada-jeje']swietnie sie czyta dobre zakonczenia, wielkie podziekowania dla Mortens, za dowiezienie asta, a ja juz ostrzylam zeby na gmine Ks. Wielki, mam z nimi na pienku. Czy aby napewno jest winien wlasciciel stacji benzynowej ze pies trafil do OL? Podajcie prosze dokladna date wylapania psa, lub nr. tel. na stacje benzynowa, tak czy owak OL to nie schronisko i pies nie mial prawa tam trafic.[/QUOTE]

Bardzo się cieszę,że ktoś nad tym czuwa.Bardzo....Mortes jest wielka,bardzo pomaga!!!:loveu:

Posted

[quote name='PaSja Hera']Bardzo się cieszę,że ktoś nad tym czuwa.Bardzo....Mortes jest wielka,bardzo pomaga!!!:loveu:[/QUOTE]
Setki psiaków ......w tym piekle....:(:(:(

Posted

tak chwilowo, odrosly mu skrzydla, sprawe ktora prowadziala nasza Fundacja w sadzie w OL prawie przez 4 lata zostala odroczona na dwa lata. Idiota mysli ze my nie zlozymy apelacji, w kolejnej sprawie czekamy na wyrok w czerwcu, a jeszcze inna jest juz w przygotowaniu, o wiele gorsza bo z PG, obejmie kilku hycli, i kilka schronisk. Nie odpuszcze dopoki zyje.

Posted

[quote name='Ada-jeje']tak chwilowo, odrosly mu skrzydla, sprawe ktora prowadziala nasza Fundacja w sadzie w OL prawie przez 4 lata zostala odroczona na dwa lata. Idiota mysli ze my nie zlozymy apelacji, w kolejnej sprawie czekamy na wyrok w czerwcu, a jeszcze inna jest juz w przygotowaniu, o wiele gorsza bo z PG, obejmie kilku hycli, i kilka schronisk. Nie odpuszcze dopoki zyje.[/QUOTE]

Jestem przekonana!

Posted

[quote name='Ada-jeje']tak chwilowo, odrosly mu skrzydla, sprawe ktora prowadziala nasza Fundacja w sadzie w OL prawie przez 4 lata zostala odroczona na dwa lata. Idiota mysli ze my nie zlozymy apelacji, w kolejnej sprawie czekamy na wyrok w czerwcu, a jeszcze inna jest juz w przygotowaniu, o wiele gorsza bo z PG, obejmie kilku hycli, i kilka schronisk. Nie odpuszcze dopoki zyje.[/QUOTE]
Ponoć ma "zagospodarować" nowy teren...

Posted

[quote name='andzia69']Mortes nie tylko pojechała sprawdzić, czy pies jest faktycznie jest w domu...ale...pojechała wyrwać z Olkusza amstaffa i zawiozła go do hoteliku...a oprócz tego wyjęła szczeniaka :(

Jest niesamowita po prostu!!!!!!!!! :) :)[/QUOTE]

super kobieta,dobrze wiedziec jej imie i nazwisko na faceeboku

Posted

Dlaczego to odroczenie na dwa lata ?

Posted

[quote name='ewu']Ponoć ma "zagospodarować" nowy teren...[/QUOTE]
Poszly juz odpowiednie pytania do starosty i do burmistrza, do 14 dni powinnysmy otrzymac odp. Wiem ze pismo od starosty dotarlo do PIW, a teraz my chcemy to wiedziec i miec na pismie. :evil_lol:

Posted

[quote name='Ada-jeje']Poszly juz odpowiednie pytania do starosty i do burmistrza, do 14 dni powinnysmy otrzymac odp. Wiem ze pismo od starosty dotarlo do PIW, a teraz my chcemy to wiedziec i miec na pismie. :evil_lol:[/QUOTE]

Jak to jest, że piwy akceptuja programy bezdomnosci gdzie jest wpisany jego schron???

Posted

Również wielkie pokłony ode mnie dla Mortes , która informowa nas na bierząco z sytuacją...i doprowadziła sprawę do końca i mamy Happy End dzięki niej.
Cały dzień pełen emocji, przyjechałyśmy do Olk.. okazało sie, że psa nie ma....więc odrazu telefon do Izy i wszystko się zaczęło...
Kochana!!