Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A mnie nie było bo walczyłam wczoraj.... jakby ktoś chciał szczególików to tu tylko dość obrzydliwe momentami...nie czytać przy jedzeniu [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Ha%C5%82abaj%C3%B3wce-czyli-co-w-s%C5%82omie-szczeka-)?p=21525220#post21525220"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Ha%C5%82abaj%C3%B3wce-czyli-co-w-s%C5%82omie-szczeka-)?p=21525220#post21525220[/URL] ;)

Posted

[quote name='Hałabajówka']A mnie nie było bo walczyłam wczoraj.... jakby ktoś chciał szczególików to tu tylko dość obrzydliwe momentami...nie czytać przy jedzeniu [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240827-W-Hałabajówce-czyli-co-w-słomie-szczeka-)?p=21525220#post21525220[/URL] ;)[/QUOTE]

Ja znowu przy ciastku wiec po raz drugi nie chce tego zobaczyc, fuuuj

Posted

Bez jedzenia tez obrzydliwe. Ale takie jest zycie...Eteryczne księżniczki na szpilkach raczej znajdek nie przygarniają. Na mnie robale w kupie wrażenia juz nie robią. Raz jedyny moj żołądek się zbuntował na widok robali wychodzących z uszu...

Posted

A ja przeczytałam bezpośrednio po obiedzie i wszystko w porządku, widocznie mam kiepską wyobraźnię.
Ale nie przypuszczałam, że może być aż tak źle.Ja szczeniaki mojej suni odrobaczałam, bo mądrzy ludzie mówili, że tak trzeba, ale robiłam to bez przekonania. Teraz wiem, że mądrych ludzi trzeba słuchać.

Posted

[quote name='obiezyswiat75'] Na mnie robale w kupie wrażenia juz nie robią. Raz jedyny moj żołądek się zbuntował na widok robali wychodzących z uszu...[/QUOTE]A mój żołądek prawie że się zbuntował na widok świerzbowca usznego pod mikroskopem.Świerzbowiec pochodził z ucha mojego psa a ja go po uszkach często całuje.
Ale mamy tematy w świąteczne popołudnie.

Posted

[quote name='Olena84']Dobra chcę zrobić porządek na wątku, na razie zrobiłam rozliczenie w 3 poście, ale chcę wszystko poskładać do k.. y[/QUOTE]

Chcieć, to móc :cool3: .Oby tylko cioteczka się zbytnio nie rozochociła i nie chciała przefarbować Maksia np. na biało...bo niby czyściejszy będzie :eviltong:

Posted

[quote name='jolantina']Ja też witam cioteczki i czekam na wujka, który kiedyś obiecał mądre rady dla Maksia.[/QUOTE]
Coś go od tego czasu głowa boli, że aż myśleć nie może:siara:

Rady już poleciały jakiś czas temu na Olenowe PW:evil_lol:

Posted

[quote name='Maciek777']Coś go od tego czasu głowa boli, że aż myśleć nie może:siara:

Rady już poleciały jakiś czas temu na Olenowe PW:evil_lol:[/QUOTE]

zaglądam do Maksia, bo mnie wierszyk w podpisie Oleny zaintrygował...
a zainteresował, bo i ja mam problem - z rudą sunią dzikuskiem

czyżby wujek Maciek dobrych rad udzielał? ;)

Posted

[quote name='Maciek777']Coś go od tego czasu głowa boli, że aż myśleć nie może:siara:

Rady już poleciały jakiś czas temu na Olenowe PW:evil_lol:[/QUOTE]

No dostałam te rady, ale miały być na razie tylko dla mnie, bo wujek sie wstydził, że niby się wtrąca :cool3:

Posted

[quote name='Olena84']No dostałam te rady, ale miały być na razie tylko dla mnie, bo wujek sie wstydził, że niby się wtrąca :cool3:[/QUOTE]

[quote name='zozola77']jak został poproszony o wtrącanie to nie musi sie wstydzic...:)

pokazujemy MAksia[/QUOTE]

wręcz przeciwnie - wujek Maciek może być dumny, że kolejnemu psiakowi w potrzebie pomaga :)