Gusiaczek Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 nawet komentarza brak .... :shake: Fart, przyfarcisz na pewno byleby ludzkie goopole z dala od Cię były Quote
zozola77 Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 nie ma tego złego... kciukamy dalej.. Quote
Ellig Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 [quote name='zozola77']nie ma tego złego... kciukamy dalej..[/QUOTE] Tak jest, kciukamy dalej!:) Quote
Mattilu Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 I dalej brak sensownych zapytan, prawda? :( Quote
Murka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 [quote name='Mattilu']I dalej brak sensownych zapytan, prawda? :([/QUOTE] Nie wiem jak u mestudio, ale u mnie brak jakichkolwiek... Quote
mestudio Posted February 24, 2014 Author Posted February 24, 2014 Cisza straszna, jeden mail był dość rzewny, ale jak odpisałam to już nikt nie odpowiada. Quote
mestudio Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 Kochani, czy kogoś sensownego do wizyty pa z Lublina mamy? Wizytę trzeba przeprowadzić w miejscowości Wilczopole-Kolonia. Pan z żoną kończą budowę domu, mają rozbrykanego psa w typie husky i chcieliby drugiego do towarzystwa. Pies do domu, ewentualnie kojec na czas nieobecności. Żona nie pracuje, jest w domu raczej cały czas. Amstafy znają bo rodzina (chyba rodzice)zawsze mieli amstafy. Co o tym myślicie? Pan może też przyjechać do hoteliku do Farta? A może Murka za zwrot kosztów by zrobiła wizytę? Quote
TZmestudio Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='mestudio']Kochani, czy kogoś sensownego do wizyty pa z Lublina mamy? Wizytę trzeba przeprowadzić w miejscowości Wilczopole-Kolonia. Pan z żoną kończą budowę domu, mają rozbrykanego psa w typie husky i chcieliby drugiego do towarzystwa. Pies do domu, ewentualnie kojec na czas nieobecności. Żona nie pracuje, jest w domu raczej cały czas. Amstafy znają bo rodzina (chyba rodzice)zawsze mieli amstafy. Co o tym myślicie? Pan może też przyjechać do hoteliku do Farta? A może Murka za zwrot kosztów by zrobiła wizytę?[/QUOTE] Murka to dobry pomysł. W końcu ona zna najlepiej Farta. Nie wiem tylko czy będzie chciała (czytaj: będzie mogła :-) ). Quote
Murka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Moglibyśmy tam pojechać razem z TZem, może od razu też z Fartem - zobaczylibyśmy jak obie strony na siebie zareagują. A ten pies to pies czy sunia? Bo z suczką nawet dominującą nie będzie problemu raczej, ale z samcem to nie wiem... Żeby się nie pokłóciły chłopaki. Od nas to Wilczopole jest ok. 80 km. Quote
andzia69 Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 jeśli tam jest pies - samiec...to nie ryzykowałabym Quote
TZmestudio Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 [quote name='Murka']Moglibyśmy tam pojechać razem z TZem, może od razu też z Fartem - zobaczylibyśmy jak obie strony na siebie zareagują. A ten pies to pies czy sunia? Bo z suczką nawet dominującą nie będzie problemu raczej, ale z samcem to nie wiem... Żeby się nie pokłóciły chłopaki. Od nas to Wilczopole jest ok. 80 km.[/QUOTE] Ja jestem za, ale jeszcze mestudio niech się wypowie. Tylko jeden warunek/prośba: bądźcie bardzo krytyczni. Niech w końcu Fart dobrze trafi. Quote
Ellig Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='mestudio']Kochani, czy kogoś sensownego do wizyty pa z Lublina mamy? Wizytę trzeba przeprowadzić w miejscowości Wilczopole-Kolonia. Pan z żoną kończą budowę domu, mają rozbrykanego psa w typie husky i chcieliby drugiego do towarzystwa. Pies do domu, ewentualnie kojec na czas nieobecności. Żona nie pracuje, jest w domu raczej cały czas. Amstafy znają bo rodzina (chyba rodzice)zawsze mieli amstafy. Co o tym myślicie? Pan może też przyjechać do hoteliku do Farta? A może Murka za zwrot kosztów by zrobiła wizytę?[/QUOTE] Trzymam kciuki, jest duza szansa,ze bedzie dobrze! Quote
mestudio Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Dziś zadzwonię do Państwa potwierdzić czy nadal są zainteresowani gdyż wczoraj prosiłam o adres mailowy aby wysłać ankietę i pan twierdził, że ma problem chwilowo z internetem. Także zadzwonię późnym popołudniem sprawdzić co i jak. Dzwoniła kolejna pani w sprawie Farta z okolic Świdnika, wszystko super piesek by miał, ale jak doszło do wizyty pa to pani ma remont i dom wygląda dziwnie, a kojec gdzie miałby czasami być pies jest zagracony więc wolałaby żeby nikt nie przychodził......ale warunki pies miałby super wg pani w tym kojcu. No i z rozmowy trudno było w końcu wywnioskować gdzie ten pies miałby mieszkać bo w domu to tak, ale potem nie, a w kojcu graty :-). Quote
TZmestudio Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 [quote name='mestudio']Dziś zadzwonię do Państwa potwierdzić czy nadal są zainteresowani gdyż wczoraj prosiłam o adres mailowy aby wysłać ankietę i pan twierdził, że ma problem chwilowo z internetem. Także zadzwonię późnym popołudniem sprawdzić co i jak. Dzwoniła kolejna pani w sprawie Farta z okolic Świdnika, wszystko super piesek by miał, ale jak doszło do wizyty pa to pani ma remont i dom wygląda dziwnie, a kojec gdzie miałby czasami być pies jest zagracony więc wolałaby żeby nikt nie przychodził......ale warunki pies miałby super wg pani w tym kojcu. No i z rozmowy trudno było w końcu wywnioskować gdzie ten pies miałby mieszkać bo w domu to tak, ale potem nie, a w kojcu graty :-).[/QUOTE] Przy budzie i ma odstraszać intruzów. Quote
Mattilu Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Kciukam, żeby z tym Wilczopolem wyszło (a przede wszystkim żeby husky to była ona a nie on). Quote
Murka Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 Jak mieliśmy amstafkę Mojrę to też zgłaszała się cała masa ludzi delikatnie mówiąc dziwnych. Chyba taki urok tej rasy. Miejmy nadzieję, że z tego wszystkiego wyłoni się w końcu sensowny DS. Póki co Farciarz poznał siostrę Gracji (tej rudej, co to się tak pięknie maltretowały). Nefra przyjechała do nas w sobotę i nie odwzajemnia na razie chęci do szaleństw Farcika. On by chciał tak jak z Gracją, a Nefra trochę delikatniejsza :) Ale znalazła sposób na Farta - bawi się z nim w ganianego. Farcik nie ma z nią żadnych szans, w sumie to nawet nie za bardzo chce mu się biegać za nią, tylko się czai i poluje jak przebiega ;) [IMG]http://images64.fotosik.pl/718/94492a0dd0d434bf.jpg[/IMG] [IMG]http://images61.fotosik.pl/715/37995719cc749972.jpg[/IMG] [IMG]http://images62.fotosik.pl/717/d03fc73698a97da4.jpg[/IMG] [IMG]http://images65.fotosik.pl/717/46a2173644fc2d4c.jpg[/IMG] A tu Farcik skręca Alaskę :) [IMG]http://images65.fotosik.pl/717/ddf9b21ff96a6797.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts