Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochani, czy kogoś sensownego do wizyty pa z Lublina mamy? Wizytę trzeba przeprowadzić w miejscowości Wilczopole-Kolonia.
Pan z żoną kończą budowę domu, mają rozbrykanego psa w typie husky i chcieliby drugiego do towarzystwa. Pies do domu, ewentualnie kojec na czas nieobecności. Żona nie pracuje, jest w domu raczej cały czas. Amstafy znają bo rodzina (chyba rodzice)zawsze mieli amstafy.

Co o tym myślicie? Pan może też przyjechać do hoteliku do Farta?

A może Murka za zwrot kosztów by zrobiła wizytę?

Posted

[quote name='mestudio']Kochani, czy kogoś sensownego do wizyty pa z Lublina mamy? Wizytę trzeba przeprowadzić w miejscowości Wilczopole-Kolonia.
Pan z żoną kończą budowę domu, mają rozbrykanego psa w typie husky i chcieliby drugiego do towarzystwa. Pies do domu, ewentualnie kojec na czas nieobecności. Żona nie pracuje, jest w domu raczej cały czas. Amstafy znają bo rodzina (chyba rodzice)zawsze mieli amstafy.

A może Murka za zwrot kosztów by zrobiła wizytę?[/QUOTE]
Murka to dobry pomysł. W końcu ona zna najlepiej Farta. Nie wiem tylko czy będzie chciała (czytaj: będzie mogła :-) ).

Posted

Moglibyśmy tam pojechać razem z TZem, może od razu też z Fartem - zobaczylibyśmy jak obie strony na siebie zareagują. A ten pies to pies czy sunia? Bo z suczką nawet dominującą nie będzie problemu raczej, ale z samcem to nie wiem... Żeby się nie pokłóciły chłopaki. Od nas to Wilczopole jest ok. 80 km.

Posted

[quote name='Murka']Moglibyśmy tam pojechać razem z TZem, może od razu też z Fartem - zobaczylibyśmy jak obie strony na siebie zareagują. A ten pies to pies czy sunia? Bo z suczką nawet dominującą nie będzie problemu raczej, ale z samcem to nie wiem... Żeby się nie pokłóciły chłopaki. Od nas to Wilczopole jest ok. 80 km.[/QUOTE]
Ja jestem za, ale jeszcze mestudio niech się wypowie. Tylko jeden warunek/prośba: bądźcie bardzo krytyczni. Niech w końcu Fart dobrze trafi.

Posted

[quote name='mestudio']Kochani, czy kogoś sensownego do wizyty pa z Lublina mamy? Wizytę trzeba przeprowadzić w miejscowości Wilczopole-Kolonia.

A może Murka za zwrot kosztów by zrobiła wizytę?[/QUOTE]

Trzymam kciuki, jest duza szansa,ze bedzie dobrze!

Posted

Dziś zadzwonię do Państwa potwierdzić czy nadal są zainteresowani gdyż wczoraj prosiłam o adres mailowy aby wysłać ankietę i pan twierdził, że ma problem chwilowo z internetem. Także zadzwonię późnym popołudniem sprawdzić co i jak.

Dzwoniła kolejna pani w sprawie Farta z okolic Świdnika, wszystko super piesek by miał, ale jak doszło do wizyty pa to pani ma remont i dom wygląda dziwnie, a kojec gdzie miałby czasami być pies jest zagracony więc wolałaby żeby nikt nie przychodził......ale warunki pies miałby super wg pani w tym kojcu. No i z rozmowy trudno było w końcu wywnioskować gdzie ten pies miałby mieszkać bo w domu to tak, ale potem nie, a w kojcu graty :-).

Posted

[quote name='mestudio']Dziś zadzwonię do Państwa potwierdzić czy nadal są zainteresowani gdyż wczoraj prosiłam o adres mailowy aby wysłać ankietę i pan twierdził, że ma problem chwilowo z internetem. Także zadzwonię późnym popołudniem sprawdzić co i jak.

Dzwoniła kolejna pani w sprawie Farta z okolic Świdnika, wszystko super piesek by miał, ale jak doszło do wizyty pa to pani ma remont i dom wygląda dziwnie, a kojec gdzie miałby czasami być pies jest zagracony więc wolałaby żeby nikt nie przychodził......ale warunki pies miałby super wg pani w tym kojcu. No i z rozmowy trudno było w końcu wywnioskować gdzie ten pies miałby mieszkać bo w domu to tak, ale potem nie, a w kojcu graty :-).[/QUOTE]
Przy budzie i ma odstraszać intruzów.

Posted

Jak mieliśmy amstafkę Mojrę to też zgłaszała się cała masa ludzi delikatnie mówiąc dziwnych. Chyba taki urok tej rasy. Miejmy nadzieję, że z tego wszystkiego wyłoni się w końcu sensowny DS.

Póki co Farciarz poznał siostrę Gracji (tej rudej, co to się tak pięknie maltretowały). Nefra przyjechała do nas w sobotę i nie odwzajemnia na razie chęci do szaleństw Farcika. On by chciał tak jak z Gracją, a Nefra trochę delikatniejsza :) Ale znalazła sposób na Farta - bawi się z nim w ganianego. Farcik nie ma z nią żadnych szans, w sumie to nawet nie za bardzo chce mu się biegać za nią, tylko się czai i poluje jak przebiega ;)

[IMG]http://images64.fotosik.pl/718/94492a0dd0d434bf.jpg[/IMG]

[IMG]http://images61.fotosik.pl/715/37995719cc749972.jpg[/IMG]

[IMG]http://images62.fotosik.pl/717/d03fc73698a97da4.jpg[/IMG]

[IMG]http://images65.fotosik.pl/717/46a2173644fc2d4c.jpg[/IMG]

A tu Farcik skręca Alaskę :)
[IMG]http://images65.fotosik.pl/717/ddf9b21ff96a6797.jpg[/IMG]