ewu Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Megi została odrobaczona i odpchlona. ostatnie wirusówki ma w 2009, więc ją zaszczepimy. Quote
ewu Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Lacia']Super że Tila jedzie do nowego domu! trzymak kciuki żeby było ok. Poza tym może chciały ktoś wspomóc nas w opłatach za hotelik Rudej?[/QUOTE] Megi chyba nieprędko będzie adopcyjna:( Jest niestety bardzo nieufna... Quote
kolejna kobietka Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 podnosze dziewczynki wsparcie bardzo potrzebne :modla: Quote
ewu Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 (edited) [quote name='kolejna kobietka']podnosze dziewczynki wsparcie bardzo potrzebne :modla:[/QUOTE] Bardzo , prosimy o pomoc. Edited May 30, 2013 by ewu Quote
Panna Marple Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Lacia']Super że Tila jedzie do nowego domu! trzymak kciuki żeby było ok. Poza tym może chciały ktoś wspomóc nas w opłatach za hotelik Rudej?[/QUOTE] Dajcie Ciotki numer konta-wesprę jednorazowo:lol: Quote
paula_t Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 A ja cała w nerwach co tam u Tili, bo chyba spodobało jej się u Anetki i nie za bardzo chciała pakować się do samochodu. W drodze była trochę niespokojna, wierciła się, próbowała przeskakiwać na przednie siedzenie, za dużo tych zmian w tak krótkim czasie dla niej. Mam nadzieję, że i Kasia i Tila spokojnie i bez problemów zniosą podróż. To już koniec malutka, koniec zmian, już teraz będzie tylko lepiej:) Quote
ewu Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='paula_t']A ja cała w nerwach co tam u Tili, bo chyba spodobało jej się u Anetki i nie za bardzo chciała pakować się do samochodu. W drodze była trochę niespokojna, wierciła się, próbowała przeskakiwać na przednie siedzenie, za dużo tych zmian w tak krótkim czasie dla niej. Mam nadzieję, że i Kasia i Tila spokojnie i bez problemów zniosą podróż. To już koniec malutka, koniec zmian, już teraz będzie tylko lepiej:)[/QUOTE] Paula dziękuję:):):) Quote
ewu Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Paula widziała Megi , już merda ogonkiem na widok Anetki:) Quote
Panna Marple Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 Poleciała stowka dla Rudej. Basiu, czy p. Anetka ma miejsce dla niedużej suni? Quote
ewu Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='Panna Marple']Poleciała stowka dla Rudej. Basiu, czy p. Anetka ma miejsce dla niedużej suni?[/QUOTE] Aniu a dla jakiej? Quote
agusiazet Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='ewu']Tila w domu:):):)[/QUOTE] Super, oby tylko to był ten domek! Powodzenia psinko:) Quote
ewu Posted May 30, 2013 Posted May 30, 2013 [quote name='agusiazet']Super, oby tylko to był ten domek! Powodzenia psinko:)[/QUOTE] Myślę,że tak. Pani jest bardzo fajna i będzie z kontakcie z Kasią, która wiozła niunię:)( tfu, tfu , tfu) Quote
kolejna kobietka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 (edited) [quote name='ewu']Tila w domu:):):)[/QUOTE] kolejny ocalony i szczesliwy psiak :) Edited May 31, 2013 by kolejna kobietka Quote
ewu Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [B]Dziewczyny na cito potrzebna pa w Namysłowie dla szczeniorka. Nikogo nie znam , pomocy!!![/B] Quote
Lacia Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Panna Marple']Poleciała stowka dla Rudej. Basiu, czy p. Anetka ma miejsce dla niedużej suni?[/QUOTE] Bardzo dziekujemy :loveu: Quote
kolejna kobietka Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='ewu'][B]Dziewczyny na cito potrzebna pa w Namysłowie dla szczeniorka. Nikogo nie znam , pomocy!!![/B][/QUOTE] Moze Monika by mogla pomoc? [url]http://www.dogomania.pl/forum/members/107821-monikapf[/url] Quote
toyota Posted May 31, 2013 Author Posted May 31, 2013 [quote name='__Lara']To jedna psinka ma już ds? :)[/QUOTE] [B]Obie suczki z tego wątku nadal szukają DS[/B]. Ewu umieściła w tym samym hoteliku co czarną Megi z tego wątku, także drugą suczkę z innego miejsca w Polsce, bo była likwidacja przytuliska i Tila miała jechać do Radys. [B]To właśnie Tila znalazła już DS. [/B] Quote
ewu Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 [quote name='Makila']Są jakieś info z nowego domku Tili ???????????[/QUOTE] Tak cały czas jestem w kontakcie. Była niespokojna w pierwszy dzień, nie chciała przebywać w domu. Pani nie odchodziła od Tili nawet na moment. Dzisiaj po 8 rano dostałam smsa ,że Tila przespała spokojnie całą noc, oczywiście obok Pańci:) Quote
Recommended Posts