Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lacia']Super że Tila jedzie do nowego domu! trzymak kciuki żeby było ok. Poza tym może chciały ktoś wspomóc nas w opłatach za hotelik Rudej?[/QUOTE]
Megi chyba nieprędko będzie adopcyjna:(
Jest niestety bardzo nieufna...

Posted (edited)

[quote name='kolejna kobietka']podnosze dziewczynki wsparcie bardzo potrzebne :modla:[/QUOTE]
Bardzo , prosimy o pomoc.

Edited by ewu
Posted

[quote name='Lacia']Super że Tila jedzie do nowego domu! trzymak kciuki żeby było ok. Poza tym może chciały ktoś wspomóc nas w opłatach za hotelik Rudej?[/QUOTE] Dajcie Ciotki numer konta-wesprę jednorazowo:lol:

Posted

A ja cała w nerwach co tam u Tili, bo chyba spodobało jej się u Anetki i nie za bardzo chciała pakować się do samochodu. W drodze była trochę niespokojna, wierciła się, próbowała przeskakiwać na przednie siedzenie, za dużo tych zmian w tak krótkim czasie dla niej. Mam nadzieję, że i Kasia i Tila spokojnie i bez problemów zniosą podróż. To już koniec malutka, koniec zmian, już teraz będzie tylko lepiej:)

Posted

[quote name='paula_t']A ja cała w nerwach co tam u Tili, bo chyba spodobało jej się u Anetki i nie za bardzo chciała pakować się do samochodu. W drodze była trochę niespokojna, wierciła się, próbowała przeskakiwać na przednie siedzenie, za dużo tych zmian w tak krótkim czasie dla niej. Mam nadzieję, że i Kasia i Tila spokojnie i bez problemów zniosą podróż. To już koniec malutka, koniec zmian, już teraz będzie tylko lepiej:)[/QUOTE]
Paula dziękuję:):):)

Posted

[quote name='Panna Marple']Poleciała stowka dla Rudej. Basiu, czy p. Anetka ma miejsce dla niedużej suni?[/QUOTE]
Aniu a dla jakiej?

Posted

[quote name='agusiazet']Super, oby tylko to był ten domek! Powodzenia psinko:)[/QUOTE]
Myślę,że tak. Pani jest bardzo fajna i będzie z kontakcie z Kasią, która wiozła niunię:)( tfu, tfu , tfu)

Posted

[quote name='Panna Marple']Poleciała stowka dla Rudej. Basiu, czy p. Anetka ma miejsce dla niedużej suni?[/QUOTE]

Bardzo dziekujemy :loveu:

Posted

[quote name='__Lara']To jedna psinka ma już ds? :)[/QUOTE]

[B]Obie suczki z tego wątku nadal szukają DS[/B]. Ewu umieściła w tym samym hoteliku co czarną Megi z tego wątku, także drugą suczkę z innego miejsca w Polsce, bo była likwidacja przytuliska i Tila miała jechać do Radys. [B]To właśnie Tila znalazła już DS. [/B]

Posted

[quote name='Makila']Są jakieś info z nowego domku Tili ???????????[/QUOTE]
Tak cały czas jestem w kontakcie.
Była niespokojna w pierwszy dzień, nie chciała przebywać w domu. Pani nie odchodziła od Tili nawet na moment.
Dzisiaj po 8 rano dostałam smsa ,że Tila przespała spokojnie całą noc, oczywiście obok Pańci:)