Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='from_wonderland']Jakie wspaniale wiesci! Jestescie niesamowite, dziewczyny, w tak krotkim czasie uratowac dwie sunie. Chwila do 21,czekamy,czekamy :)[/QUOTE]
Czekamy.
Sunie uratowane ale prosimy o deklaracje na hoteliki:)

Posted

Dzwoniła Anetka. Sunia jest kłębkiem strachu. Przerażona wbiła się w kąt i jedynie obraca głowę.
Czekam na kolejny telefon.
Mam nadzieję ,że bidusia odzyska równowagę.
Martwię się....

Posted

[quote name='ewu']Czekamy.
Sunie uratowane ale prosimy o deklaracje na hoteliki:)[/QUOTE]

Deklaracji już nie wydolę,ale będę robić bazarki,fantów trochę jeszcze zostało

Posted

Tila , która też dzisiaj dotarła do Anety jest już z wszystkimi zaprzyjaźniona.
Szaleje właśnie z psiakami w ogrodzie:)
A ta bidusia umiera ze strachu...:(
Proponowałam bazarek imienny czy ktoś go może zrobić?

Posted

[quote name='cancer43']Deklaracji już nie wydolę,ale będę robić bazarki,fantów trochę jeszcze zostało[/QUOTE]
Dobre i to:) Ja mam od dzisiaj Danusiu dwa wielkie psy w hoteliku....Nie liczę reszty...
Na tirówkę nie mam kwalifikacji ale na babę pod kościół chyba się nadam:):):)

Posted

[quote name='ewu']Dzwoniła Anetka. Sunia jest kłębkiem strachu. Przerażona wbiła się w kąt i jedynie obraca głowę.
Czekam na kolejny telefon.
[B]Mam nadzieję ,że bidusia odzyska równowagę.[/B]
Martwię się....[/QUOTE]

tez mam taka nadzieje, biedulka :sad: najwazniejsze, ze juz bezpieczna, teraz juz musi byc tylko lepiej :)

Posted

[quote name='kolejna kobietka']tez mam taka nadzieje, biedulka :sad: najwazniejsze, ze juz bezpieczna, teraz juz musi byc tylko lepiej :)[/QUOTE]
Skoro ona jest taka pro -ludzka , to jak są wycofane te pozostałe.....

Posted

[quote name='kolejna kobietka']tez mam taka nadzieje, biedulka :sad: najwazniejsze, ze juz bezpieczna, teraz juz musi byc tylko lepiej :)[/QUOTE]
jezeli sie boi bez podwujnego zabezpieczenia nie mozna wyjsc z nia do ogrodu,powinna miec adresowke i na wew.stronie obrozy powinien byc numer kontaktowy w przypadku ucieczki psa.
jak sie boi nalezy ja ignorowac ,nie probowac ja na sile dotykac,nie patrzec na nia,tylko w pozycji siedzacej zblizyc sie do psa
Zobacie watek o Samsungu zalozony przez Lilk_a, tam na ostatnich postach sa wklejone krotkie filmiki pokazujace jak sie pracuje z wystraszonym psem

Posted

ewu, nie zostaniesz sama z problemem kasy na hotelik, 20 złociszy ode mnie od czerwca - wiem, że niewiele, ale boję się, że za chwilę przestanę już ogarniać moje deklaracje :shake:

Posted (edited)

[quote name='agat21']ewu, nie zostaniesz sama z problemem kasy na hotelik, 20 złociszy ode mnie od czerwca - wiem, że niewiele, ale boję się, że za chwilę przestanę już ogarniać moje deklaracje :shake:[/QUOTE]
Dziękuję:) Ja już dawno nie ogarniam, a wzięłam na siebie dodatkowo dwa wielkie psy. Nie mogłam im nie pomóc...

Edited by ewu
Posted

[quote name='xxxx52']jezeli sie boi bez podwujnego zabezpieczenia nie mozna wyjsc z nia do ogrodu,powinna miec adresowke i na wew.stronie obrozy powinien byc numer kontaktowy w przypadku ucieczki psa.
jak sie boi nalezy ja ignorowac ,nie probowac ja na sile dotykac,nie patrzec na nia,tylko w pozycji siedzacej zblizyc sie do psa
Zobacie watek o Samsungu zalozony przez Lilk_a, tam na ostatnich postach sa wklejone krotkie filmiki pokazujace jak sie pracuje z wystraszonym psem[/QUOTE]
Wszystkie psy Anety mają adresówki. Ona dopiero przyjechała. Ma obrożę od Toyoty ale dokupimy co będzie potrzebne.

Posted

[quote name='agat21']ewu, nie zostaniesz sama z problemem kasy na hotelik, 20 złociszy ode mnie od czerwca - wiem, że niewiele, ale boję się, że za chwilę przestanę już ogarniać moje deklaracje :shake:[/QUOTE]

przez pierwsze 3 miesiące hotelik jest opłacony z tego co wyczytałam

Posted

[quote name='Lacia']przez pierwsze 3 miesiące hotelik jest opłacony z tego co wyczytałam[/QUOTE]
no to moje zostaną na później - czas szybko leci i 3 miesiące miną jak z bicza strzelił

Posted

[quote name='Lacia']przez pierwsze 3 miesiące hotelik jest opłacony z tego co wyczytałam[/QUOTE]
Ogonek zostanie ale nieduży... Ale ja mam tam od dzisiaj dwa psy...niestety...
Tę bidusię i Tilę uratowaną przed Radysami..Też wielką...

Posted

[quote name='agat21']no to moje zostaną na później - czas szybko leci i 3 miesiące miną jak z bicza strzelił[/QUOTE]
Na brakujący ogonek będzie:)

Posted

Tila miała jechać do Radys , niestety gmina likwiduje fajne przytulisko.
Dziewczyny uratowały ponad 20 psów.
Zostało pięć... Postanowiłam wziąć Tilę do hoteliku...
Dzisiaj Tila dotarła na miejsce.
Jak przeczytałam ten wątek i zobaczyłam dogodny transport( wszystko się jakoś tak poskładało), to uznałam ,że nie ma na co czekać ...
Tak więc dwie duże dziewczynki są uratowane:)

Posted

Teraz w ogóle widzę że macia też nie pisała ale Ruda jest już u nas. W drodze, w samochodzie zachowywała się bardzo grzecznie. W hoteliku zapoznanie z innymi naszymi, dużymi psami przebiegło ok. Te dwie nasze suki które tam trzymamy są bardzo miłe dla innych psów i Rudą choć na początku trochę wystraszona już po chwili wyluzowała. Jutro jedziemy do dziewczyny i porobimy zdjęcia. Dziś nie było na to czasu bo musiałyśmy 3 inne nasze psy zabrać z innego hoteliku i gdzieś poumieszczać więc było trochę zamieszania. Poza tym Ruda została przez nas dzisiaj odrobaczona i odpchlona. Prosimy również o wsparcie na hotelowanie suni. My mamy 11 psów z czego ani jeden nie ma żadnej deklaracji. Niedługo założymy (tzn. macia założy :evil_lol:) osobny watek Rudej.

Posted

[quote name='Lacia']Teraz w ogóle widzę że macia też nie pisała ale Ruda jest już u nas. W drodze, w samochodzie zachowywała się bardzo grzecznie. W hoteliku zapoznanie z innymi naszymi, dużymi psami przebiegło ok. Te dwie nasze suki które tam trzymamy są bardzo miłe dla innych psów i Rudą choć na początku trochę wystraszona już po chwili wyluzowała. Jutro jedziemy do dziewczyny i porobimy zdjęcia. Dziś nie było na to czasu bo musiałyśmy 3 inne nasze psy zabrać z innego hoteliku i gdzieś poumieszczać więc było trochę zamieszania. Poza tym Ruda została przez nas dzisiaj odrobaczona i odpchlona. Prosimy również o wsparcie na hotelowanie suni. My mamy 11 psów z czego ani jeden nie ma żadnej deklaracji. Niedługo założymy (tzn. macia założy :evil_lol:) osobny watek Rudej.[/QUOTE]
Ona jest podobno fantastyczna.
Pan Paweł w czasie drogi zakochał się w suni:)
Dziewczyny kochane jak wy sobie dajecie z tym radę......
Ja też założę czarnulce i Tili osobne wątki.