Franca81 Posted October 7, 2013 Author Posted October 7, 2013 Jeszcze potestujemy tesciowa. ;) Ja wiem, ze robila wszystko dla dobra psa. Bo to zloty czlowiek. Po prostu jej szczeniaki byly inne. Wiec "problemy" oszolomkowej Sintry nie sa jej znane. Zreszta sama zauwazyla, ze mloda trzeba wyczuc (jak byly na spacerze w lesie) bo ona ma inne zachowania i inaczej sie bawi. To nie jest typ czlowieka, ktory by robil na zlosc. Raczej moge to ujac tak, ze ma doswiadczenie psami ale nie tak nadaktywnych jak Sintra. ;) Quote
qmu Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 no to w takim razie trzymamy z Negrą kciuki i łapki za teściówkę :):kciuki::kciuki: Quote
Franca81 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Dzis mialysmy ciezki piateczek. W sumie to powinnam mowic za siebie. Najpierw mloda ugruzla mnie w reke (mam ladne krwiaczki przy kosciach). Nie zrobila tego specjalnie. Chciala tylko lepiej wgryzc sie w szarpaka. Przy drugim spacerku rozwalila mi do krwi palec. Tez nie specjalnie. Po prostu szarpnela smycza i nie mam pojecia jak to sie stalo ale zobaczylam krew i palec dosc gleboko rozciety. No coz do jakiegos wesela sie zagoi. Wracalysmy dzis pociagami z pracy a mloda w drugim pociagu zaczynala szalec(a byl tlok jak masakra). Wiec dawalam jej kawaleczki kielbaski.Ale trzymalam je w rekach a mloda starala sie je wygryzac. Efektem sa pieknie pocharatane paznokcie... Do tego mam wielka szrame na nodze. Tak po prawdzie to juz trzecia obecnie bardzo widoczna. Moglabym to zaliczyc jako czwarta bo mloda przejechala mi pazurem po starej ktora juz od 2 miesiecy mi schodzi. :roll: To tez bylo niechcacy. Wiec jak tylko wrocilam do domu to jedyne o czym marzylam to prysznic i zimne piwko... Ale mam sie czym pochwalic! Dzis znecalam sie sadystycznie na Sintrze! :diabloti: Ale tak posrednio. Wpakowalam jej do konga wedzone ucho wewnetrzne (chyba to bylo wewnetrzne bo takie male i krecone). Wyciagnac to tego zbytnio sama nie potrafie. Wiec mala sie meczyla i meczyla az sie poddala, padla i zasnela. A wedzonka nadal w kongu. Quote
Kaaasia Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Przygód nie zazdroszczę. Sama mam psiego kretyna, więc rozumiem. Siniaków i zadrapań nie liczę bo się nie da. Teraz mam pięknego krwiaka pod kolanem (nie wiem jak się tą smyczą oplątałam :roll:) i wcale nie schodzi. Fajna forma znęcania, tylko miłego wyciągania tego ze środka :eviltong:. Raz też tak napchałam konga, a potem wyjąć tego się nie dało. Quote
Franca81 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 Az sie nie moge doczekac spotkania naszych psich kretynkow. Moze sie ubrac w stroj pozoranta? Zawsze bezpieczniej przy spotkaniu takich torped. Ja juz tez nie licze. Wymienilam tylko te, ktore mnie bola wiec o nich pamietam. :diabloti: Juz mialam kilka spojrzen i pytan czy mnie facet nie bije bo wszedzie mam siniaki. :razz: Zlaszcza jak z mloda poszalejemy za mocno to mam cale rece posiniaczone. I nie od jej zabkow tylko od jej niezgrabnosci polaczonej z niedelikatnoscia. Quote
Kaaasia Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Niestety Milo zapomina się w zabawie i nie myśli co łapie, ważne aby było blisko :roll:. A od szarpania na smyczy czasem ręką ruszać nie mogę. Quote
Franca81 Posted October 11, 2013 Author Posted October 11, 2013 [quote name='Kaaasia']Niestety Milo zapomina się w zabawie i nie myśli co łapie, ważne aby było blisko :roll:. A od szarpania na smyczy czasem ręką ruszać nie mogę.[/QUOTE] Ja juz sie wycwanilam i jak idziemy gdzies dalej to smycz idzie od psa do mojej drugiej reki z tylu. Sintra chodzi z prawej smycz idzie z tylu a koniec trzymam w lewej rece. Wiec jak ja chce poprawic to po komendzie rownaj sciagam lewa reke do siebie a prawa noga do tylu. Nie potrzeba wtedy tyle wysilku wkladac. Wiec przy dluzszych trasach jest to bardziej wygodne. I ma ten plus ze latwiej jest mi pilnowac by glowe miala bardziej przy mojej nodze niz z przodu. Quote
*Magda* Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 To kiedy będzie Wasz wspólny spacer? Chętnie zobaczę rodzeństwo razem :) Quote
natija Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Ja też chętnie zobaczę fotki ze wspólnego spaceru, ale myślę , że relacje będą jeszcze lepsze ;-) Quote
Franca81 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 Prawdopodobnie jutro zobacze Miluchnego! :multi: Na sama mysl o spotkaniu dwoch torped rece mi sie trzesa... Zobaczymy ktora z nas ma wiekszego glupka i oszoloma. :diabloti: Ja obstawiam moja! Moge sie zalozyc o sznurowki z frugo mojego szefa. :diabloti: Quote
Don_Vito Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Hmmm, nie wiem jak teraz, ale u hodowcy to Sintra była większym potfforkiem :eviltong: Miluch przyszedł i się tulił, a ta Twoja Franca to taka małpowata była, wyszłam z pogryzionymi rękoma :evil_lol: teraz to nie mam pojęcia, udanego spotkanka życzę oraz FOTKIIII PROOOOSZĘ! :loveu: Quote
Franca81 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='Don_Vito']Hmmm, nie wiem jak teraz, ale u hodowcy to Sintra była większym potfforkiem :eviltong: Miluch przyszedł i się tulił, a ta Twoja Franca to taka małpowata była, wyszłam z pogryzionymi rękoma :evil_lol: teraz to nie mam pojęcia, udanego spotkanka życzę oraz FOTKIIII PROOOOSZĘ! :loveu:[/QUOTE] I czemu zatailas przede mna ta okrotna prawde? :placz::placz: Fajnie teraz patrzec jak pies dreczy wlasciciela? :-( Jezeli juz wtedy byla taka francowata, to niestety nic sie nie zmienila. :eviltong: Uwielbia podgryzac rece i ma na wszystko wywalone. Mnie to sie jeszcze slucha czasem ale Tzta wcale. :diabloti: Wiec on ja klepie w tylek. On mysli ze ja skarcil a ona, ze zabawa sie zaczyna. I tak oto Sintra sie nauczyla ze klepniecie w zadek oznacza, ze Pan zaraz zacznie machac lapami i bedzie sie z nia silowac (wg Pana jest to odpychanie). I wtedy dorosly duzy facet wola mnie na pomoc. :evil_lol: Baterie juz naladowalam! Oj bedzie pogrom..... :loveu: Quote
Leokadia Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Wstawcie później dziewczyny też swoje foty, obtłuczone, z siniakami, śladami ząbków, co by nie było za słodko po tych zdjęciach małych,uroczych i niewinnych boksiów:evil_lol: Quote
Franca81 Posted October 13, 2013 Author Posted October 13, 2013 [quote name='leónowa']Wstawcie później dziewczyny też swoje foty, obtłuczone, z siniakami, śladami ząbków, co by nie było za słodko po tych zdjęciach małych,uroczych i niewinnych boksiów:evil_lol:[/QUOTE] Zebys Leonka wychwalala? Nie ma szans. Cierpienie zostawimy w czterech scianach a na dogo beda sweet focie boksiowe. :diabloti: Quote
Leokadia Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Aj tam swojego nie będę chwalić, obiecuję, mogę jedynie trochę po was pojeździć, jakie macie złe, niewychowane psy:evil_lol: Quote
natija Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 No to będzie zabawa, już się nie mogę doczekać:-) Quote
*Magda* Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Franca81'] Jezeli juz wtedy byla taka francowata, to niestety nic sie nie zmienila. :eviltong: Uwielbia podgryzac rece i ma na wszystko wywalone. Mnie to sie jeszcze slucha czasem ale Tzta wcale. :diabloti: Wiec on ja klepie w tylek. On mysli ze ja skarcil a ona, ze zabawa sie zaczyna. I tak oto Sintra sie nauczyla ze klepniecie w zadek oznacza, ze Pan zaraz zacznie machac lapami i bedzie sie z nia silowac (wg Pana jest to odpychanie). I wtedy dorosly duzy facet wola mnie na pomoc. :evil_lol: Baterie juz naladowalam! Oj bedzie pogrom..... :loveu: Czyli pasuje do Twojego nick'u :diabloti: Quote
Franca81 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='magdabroy']Czyli pasuje do Twojego nick'u :diabloti:[/QUOTE] A tym samym i do mnie. :diabloti::evil_lol: Nie lubię jak w życiu jest zbyt łatwo i zbyt spokojnie. :cool3: Nie ma to jak stwarzać sobie problemy. :loveu: Quote
Franca81 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 [quote name='Majkowska']Gdzie focisze ?[/QUOTE] Ja fotek dzis nie dam. W przeciwienstwie do mojego psa nie mam sil.... :shake: Quote
Don_Vito Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 [quote name='Franca81']I czemu zatailas przede mna ta okrotna prawde? :placz::placz: Fajnie teraz patrzec jak pies dreczy wlasciciela? :-( [/QUOTE] A się mnie kto pytał, że ona taka FRANCA? :eviltong: Quote
Franca81 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Fotki zwinięte od Kasi z fb. Chyba mi wybaczy ;) Quote
Recommended Posts