natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 powaznie nie bylam:oops: wiesz ja mam jakis slaby zaplon,bo zawsze dochodze na samym koncu;):eviltong: Quote
Buńka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 natija napisał(a):powaznie nie bylam:oops: wiesz ja mam jakis slaby zaplon,bo zawsze dochodze na samym koncu;):eviltong: No proszę jakie się tu tematy zaczynają . . .:evil_lol: Twoja nieobecność zostanie ci usprawiedliwiona i wybaczona;):diabloti: Quote
Ana :) Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Piękna laseczka :D weź zapakuj i wyślij mi kurierem bo ja też chce !! Quote
Franca81 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Majkowska napisał(a):Franca, a Ty się może coś grafiką zajmujesz z zawodu? Tak mi się już kilka razy obiło o ucho, ale jakoś nie wnikałam, a teraz mnie to zaintrygowało. Teoretycznie nie. :evil_lol: Zawodowo nie jestem ani grafikiem ani fotografem (jestem samoukiem). Ale dla firmy robie zdjecia produktowe do katalogu, wszelkie zdjecia w firmie ja robie nawet ja sa potrzebne foki samochodow by je sprzedac. Do firmowej strony tez robie ja grafike. Prowadze takze serwis internetowy opierajacy sie w 90% wylacznie na wlasnej roboty fotkach. Fotografia i grafika to moje kolejne pasje. ;) Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 wiesz ktos nam zazuca ,ze my o sexie,a my nic z tych rzeczy:evil_lol: Quote
Majkowska Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Franca81 napisał(a):Teoretycznie nie. :evil_lol: Zawodowo nie jestem ani grafikiem ani fotografem (jestem samoukiem). Ale dla firmy robie zdjecia produktowe do katalogu, wszelkie zdjecia w firmie ja robie nawet ja sa potrzebne foki samochodow by je sprzedac. Do firmowej strony tez robie ja grafike. Prowadze takze serwis internetowy opierajacy sie w 90% wylacznie na wlasnej roboty fotkach. Fotografia i grafika to moje kolejne pasje. ;) eeee to zdolniacha jesteś :) Kurcze zazdroszczę. Też dawniej miałam pasję taką i też dużo umiałam zrobić sama. Nie sądziłam że tak szybko takie umiejętności mogą minąć jak sie wyjdzie z wprawy. A zarabiasz na tym jakieś dobre pieniążki? Quote
Franca81 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Robie to za darmo (ale premie czasem szefostwo da). ;) To taki dodatek do moich zwyklych czynnosci w pracy. Najwazniejsze ze szefowie sie zgodzili bym mogla psa do pracy codziennie przyprowadzac. Dzieki temu po 6 latach bezpsowych mam moje marzenie fafluniaste obok siebie. :loveu: Bo tak to nie moglam miec psa bo mnie w domu nie ma po okolo 12 godzin.... Quote
Franca81 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 Ciekawe tematy sie tu zaczynaja :evil_lol: sex i inne takie. Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 juz sie skonczyly,polowia tak sie rozmarzyla,ze poszla pouzywac;) Quote
Franca81 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 pewnie za szybko dochodza :lol: a jedna to juz nawet zaszla :evil_lol: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 ta teraz to juz specjalnie nie wejda,zeby siary nie bylo:diabloti: Quote
Majkowska Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Nie mówi się o nieobecnych ;) A ja już się robie nieobecna. Idę spać. Dobranoc mili państwo. Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 jak nie jak tak,dopiero jest zabawa jak ich nie ma;) widzisz nastepna niby idzie spac,nie wiedzialam ,ze az tak to zaraza:eviltong: Quote
Franca81 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 dobrej nocki i zdrowka dla wszystkich a zwlaszcza koteczki :kciuki: jak towarzycho sie wysypuje to i ja ;) a co! zeby pozniej nie bylo ze gadam o nieobecnych ;) Quote
Leokadia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 O proszę, na co tu rozmowy schodzą. Ale widzę, że dopiero coś się zaczęło a już się kończy. Może ktoś się podzieli doświadczeniami, jedna za wcześnie dochodzi, ktoś jeszce jakieś ciekawe przeżycia?O:evil_lol: Quote
natija Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 powoli chetni sie zbieraja,tez chca goracy temacik na patelni;) Quote
Franca81 Posted June 26, 2013 Author Posted June 26, 2013 leónowa napisał(a):O proszę, na co tu rozmowy schodzą. Ale widzę, że dopiero coś się zaczęło a już się kończy. Może ktoś się podzieli doświadczeniami, jedna za wcześnie dochodzi, ktoś jeszce jakieś ciekawe przeżycia?O:evil_lol: opowiem Ci jutro :diabloti: edit... kurcze co odswieze subskrypcje to widze nowe wpisy na watkach i jakas moc mnie tam ciagnie.... i znow sie nie wyspie.... :( Quote
Buńka Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 :mad: przybyła ta nieobecna . . . Widzę że ja was muszę tu pilnować bo się niegrzeczne robicie:diabloti: A wielki brat czuwa:D Dogomania schodzi na psy:evil_lol: Zamiast komciać fociszki i rozmawiac o pieseczkach to tu takie tematy niegrzeczne:shake::diabloti: Quote
Leokadia Posted June 26, 2013 Posted June 26, 2013 Tu już dawno przestało się wspominać o psach, więc nie wiem skąd to zdziwienie:evil_lol: Quote
natija Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 ta temat o psach czasem sie zdazy,jak sie komus cos przypomni:evil_lol: ja tez sie nie wyspalam i rano byla masakra jak wstawalam i znowu sobie obiecalam,ze pojde wczesnie spac:shake: Quote
Ana :) Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 (:Buńka:) napisał(a)::mad: przybyła ta nieobecna . . . Widzę że ja was muszę tu pilnować bo się niegrzeczne robicie:diabloti: A wielki brat czuwa:D Dogomania schodzi na psy:evil_lol: Zamiast komciać fociszki i rozmawiac o pieseczkach to tu takie tematy niegrzeczne:shake::diabloti: bo pieseczki są fajne no ale ileż można gadać o jednym i tym samym :D:diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Zboczuchy :evil_lol: A co do banerka to swego czasu był na dogo wątek, gdzie można było zamówić dla siebie za free jakiś. Może jeszcze jest? Quote
natija Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 jest dalej,musze tylko jakies zdjecia ladne znalesc:) Quote
Franca81 Posted June 27, 2013 Author Posted June 27, 2013 natija napisał(a):ta temat o psach czasem sie zdazy,jak sie komus cos przypomni:evil_lol: ja tez sie nie wyspalam i rano byla masakra jak wstawalam i znowu sobie obiecalam,ze pojde wczesnie spac:shake: Ja sobie to obiecuję codziennie od wielu lat. :roll: i w 99% mi nie wychodzi a rano tragedia.... Bo jak zwykle się dziś nie wyspałam. :evil_lol: Quote
Recommended Posts