Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

natija napisał(a):
powaznie nie bylam:oops:
wiesz ja mam jakis slaby zaplon,bo zawsze dochodze na samym koncu;):eviltong:

No proszę jakie się tu tematy zaczynają . . .:evil_lol:
Twoja nieobecność zostanie ci usprawiedliwiona i wybaczona;):diabloti:

Posted

Majkowska napisał(a):
Franca, a Ty się może coś grafiką zajmujesz z zawodu?
Tak mi się już kilka razy obiło o ucho, ale jakoś nie wnikałam, a teraz mnie to zaintrygowało.

Teoretycznie nie. :evil_lol: Zawodowo nie jestem ani grafikiem ani fotografem (jestem samoukiem). Ale dla firmy robie zdjecia produktowe do katalogu, wszelkie zdjecia w firmie ja robie nawet ja sa potrzebne foki samochodow by je sprzedac. Do firmowej strony tez robie ja grafike. Prowadze takze serwis internetowy opierajacy sie w 90% wylacznie na wlasnej roboty fotkach. Fotografia i grafika to moje kolejne pasje. ;)

Posted

Franca81 napisał(a):
Teoretycznie nie. :evil_lol: Zawodowo nie jestem ani grafikiem ani fotografem (jestem samoukiem). Ale dla firmy robie zdjecia produktowe do katalogu, wszelkie zdjecia w firmie ja robie nawet ja sa potrzebne foki samochodow by je sprzedac. Do firmowej strony tez robie ja grafike. Prowadze takze serwis internetowy opierajacy sie w 90% wylacznie na wlasnej roboty fotkach. Fotografia i grafika to moje kolejne pasje. ;)

eeee to zdolniacha jesteś :)
Kurcze zazdroszczę. Też dawniej miałam pasję taką i też dużo umiałam zrobić sama. Nie sądziłam że tak szybko takie umiejętności mogą minąć jak sie wyjdzie z wprawy.
A zarabiasz na tym jakieś dobre pieniążki?

Posted

Robie to za darmo (ale premie czasem szefostwo da). ;) To taki dodatek do moich zwyklych czynnosci w pracy. Najwazniejsze ze szefowie sie zgodzili bym mogla psa do pracy codziennie przyprowadzac. Dzieki temu po 6 latach bezpsowych mam moje marzenie fafluniaste obok siebie. :loveu: Bo tak to nie moglam miec psa bo mnie w domu nie ma po okolo 12 godzin....

Posted

dobrej nocki i zdrowka dla wszystkich a zwlaszcza koteczki :kciuki: jak towarzycho sie wysypuje to i ja ;) a co! zeby pozniej nie bylo ze gadam o nieobecnych ;)

Posted

O proszę, na co tu rozmowy schodzą. Ale widzę, że dopiero coś się zaczęło a już się kończy. Może ktoś się podzieli doświadczeniami, jedna za wcześnie dochodzi, ktoś jeszce jakieś ciekawe przeżycia?O:evil_lol:

Posted

leónowa napisał(a):
O proszę, na co tu rozmowy schodzą. Ale widzę, że dopiero coś się zaczęło a już się kończy. Może ktoś się podzieli doświadczeniami, jedna za wcześnie dochodzi, ktoś jeszce jakieś ciekawe przeżycia?O:evil_lol:

opowiem Ci jutro :diabloti:

edit...
kurcze co odswieze subskrypcje to widze nowe wpisy na watkach i jakas moc mnie tam ciagnie.... i znow sie nie wyspie.... :(

Posted

:mad: przybyła ta nieobecna . . .
Widzę że ja was muszę tu pilnować bo się niegrzeczne robicie:diabloti:
A wielki brat czuwa:D
Dogomania schodzi na psy:evil_lol: Zamiast komciać fociszki i rozmawiac o pieseczkach to tu takie tematy niegrzeczne:shake::diabloti:

Posted

ta temat o psach czasem sie zdazy,jak sie komus cos przypomni:evil_lol:
ja tez sie nie wyspalam i rano byla masakra jak wstawalam i znowu sobie obiecalam,ze pojde wczesnie spac:shake:

Posted

(:Buńka:) napisał(a):
:mad: przybyła ta nieobecna . . .
Widzę że ja was muszę tu pilnować bo się niegrzeczne robicie:diabloti:
A wielki brat czuwa:D
Dogomania schodzi na psy:evil_lol: Zamiast komciać fociszki i rozmawiac o pieseczkach to tu takie tematy niegrzeczne:shake::diabloti:

bo pieseczki są fajne no ale ileż można gadać o jednym i tym samym :D:diabloti:

Posted

natija napisał(a):
ta temat o psach czasem sie zdazy,jak sie komus cos przypomni:evil_lol:
ja tez sie nie wyspalam i rano byla masakra jak wstawalam i znowu sobie obiecalam,ze pojde wczesnie spac:shake:

Ja sobie to obiecuję codziennie od wielu lat. :roll: i w 99% mi nie wychodzi a rano tragedia....

Bo jak zwykle się dziś nie wyspałam. :evil_lol: