Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mojenwpierniczaja az milo ;)
Ale Toncio tez mi sie wydaje chudawy.. moze szczniorki nam rosna, taki teraz wiek prEchodza chlopiecy- jak podrostki i sie im teraz sylwetki ksztaltuja?

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy wiadomości dobre, nawet bardzo. Dziś Maupa4 wykonała wizytę pa w miłym domku dla szczekacza. Domek wypadł wspaniale, zresztą w czasie rozmowy telefonicznej wydał mi się już przemiłym i sensownym domkiem.
Państwo starsi są stale w domu, pożegnali ostatnio swojego siedemnastoletniego pieska podobnego do szczekacza, szczególnie uszyska miał takie same duże.
Wiedzą co oznacza posiadanie szczeniaka, są w pełni świadomi, wiedzą,że nasz szczeniak jeszcze obawia się ludzi - ale nam już pozwala się wygłaskać i wydrapać.

Właśnie rozmawiam z sylwija (dziewczyna niezawodna i niesamowicie pomocna) o transporcie gdyż my samochodu nie mamy i nie mamy jak dowozić piesków tak jak wcześniej.

Dziękuję Maupa4 za pomoc, za poświęcenie czasu na wizytę pa. Bardzo dziękuję.

A tu nasz coraz milszy szczekacz.

Posted

Srajtuś w swoim domu. Zawiozła nas Sylwija ze swoim TZ-em, za co pięknie dziękujemy. Po dojechaniu na miejsce srajtuś przeszedł na swoich nóżkach całą ulicę Ursynowską i nie panikował. Wszedł też bez problemu po schodach na 2 piętro. Zamieszkał w ładnej kamienicy, dobrze ogrodzonej z ogródeczkiem. Państwo od pierwszej sekundy zauroczyli się pieskiem, szczególnie pan nie mógł wytrzymać i ciągle wyciągał ręce do zestresowanego srajtka. Srajtuś będzie miał w tym domu super, jestem o tym przekonana, a nawet więcej niż przekonana.Jeszcze raz dziękuję za pomoc w ogłoszeniach, za wizytę pa, za podwiezienie.Srajtuś w drodze do nowego, lepszego życia.

Posted

[quote name='TZmestudio']możnaby zmienić już tytuł wątku, tak na wszelki wypadek...

TZmestudio[/QUOTE]

No dzięki za tę uwagę.

Załóż sobie swój wątek i zmieniaj tytuł nawet codziennie:eviltong:

A tak serio to rozmawiałam z panią i wszystko u malucha jest dobrze, nawet ładnie macha już ogonkiem :loveu:

Posted

[quote name='mestudio']

A tak serio to rozmawiałam z panią i wszystko u malucha jest dobrze, nawet ładnie macha już ogonkiem :loveu:

Uffff ...
To dobrze :)
Bo zawsze mam stresa czy przypadkiem nie dałam się zrobic w trąbę :roll:

Posted

[quote name='Maupa4']Uffff ...
To dobrze :)
Bo zawsze mam stresa czy przypadkiem nie dałam się zrobic w trąbę :roll:[/QUOTE]

zawsze istnieje szansa że nas wszystkich zrobili w trąbę. Ale na razie nic na to nie wskazuje. Jeszcze raz dziękujemy.

TZmestudio

Posted

Żartowałam - trochę - z tym robieniem w trąbę.

Myślę że nie zrobili - tym bardziej że wzięłam ich z zaskoczenia i od razu powiedziałam "czy Państwo zdają sobie sprawę że to SZCZENIAK ??? I będzie sikał, robił kupy i będzie wszystko zjadał ??? A Państwo mają biały dywan :crazyeye: ... A poza tym to przyszłam zobaczyć czy Państwo nie chca go na łańcuch i prosze mi pokazac ten łańcuch :razz: ... No i będą musieli go Państwo WSZYYYSTKIIEGO nauczyc ...:diabloti: "

Nie wyrzucili mnie za drzwi więc myślę że naprawdę im zależało. I to właśnie na nim :)

Posted

[quote name='Maupa4']Żartowałam - trochę - z tym robieniem w trąbę.

Myślę że nie zrobili - tym bardziej że wzięłam ich z zaskoczenia i od razu powiedziałam "czy Państwo zdają sobie sprawę że to SZCZENIAK ??? I będzie sikał, robił kupy i będzie wszystko zjadał ??? A Państwo mają biały dywan :crazyeye: ... A poza tym to przyszłam zobaczyć czy Państwo nie chca go na łańcuch i prosze mi pokazac ten łańcuch :razz: ... No i będą musieli go Państwo WSZYYYSTKIIEGO nauczyc ...:diabloti: "

Nie wyrzucili mnie za drzwi więc myślę że naprawdę im zależało. I to właśnie na nim :)

:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Brawo! :)

Posted

Wczoraj rozmawiałam z nowym domkiem i okazuje się, że szczeniaczek ładnie zachowuje czystość. Jest jednak nadal wystraszony (cofnął się sporo w zachowaniu). Można go brać na ręce, głaskać ale potrafi nagle skoczyć na ziemię i zwiać. Zaczyna powoli obszczekiwać gości - to dobry znak - u nas dziamgolił na zapas jak słyszał, że ktoś łazi w ogrodzie,a nie wiedział kto :-).
Nie ma oznak niechęci u Państwa, Pan jest nieco rozżalony, bo to kolejny pies, który bardziej lubi panią, a pan pokłada się po podłogach żeby psiaka do siebie przekonać.

Posted

[quote name='Gusiaczek']Dobre wieści :)
Panu trzeba podesłać przepis na ciasteczka wątróbkowe i ma psa .... w kieszeni ;)[/QUOTE]

no właśnie, przekupstwo jest dobre na wszystko ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;