Mysza2 Posted November 19, 2013 Posted November 19, 2013 [quote name='paula_t']Ja tam nie mam nic przeciwko:D Jakoś tak wolę jak psiak troszkę okrąglejszy niż taka chudzinka:evil_lol: Myślę, że Baksik chyba jednak preferowałby jakiegoś kurczaczka czy wołowinkę ;)[/QUOTE] Pewnie tak:) Paula Wracaj Quote
paula_t Posted November 19, 2013 Author Posted November 19, 2013 Wracam Eluś, wracam:) To już jutro!:multi: Nawet nie wiecie jak się stęskniłam za Bandziorem! Rozmawiałam z moja mama na skypie i mówi do niego "Paulina jutro wraca", a on zaczął się wyrywać z rąk i pobiegł do drzwi wejściowych i czekał :( Dlatego moje imię przez ostatnich 5 tygodni było słowem, którego wypowiadać nie wolno:eviltong: Quote
Mysza2 Posted November 20, 2013 Posted November 20, 2013 To są takie mądre bestie i mają szósty zmysł:):) Się ucieszy chłopak dzisiaj:):) Quote
zolziatko Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 Pusto tutaj.... Baksiku gdzie Twój domek? Quote
paula_t Posted November 22, 2013 Author Posted November 22, 2013 Zolziatko i na wątku cisza i w ogłoszeniach :( Zmuszę TŻ-a do napisania nowego tekstu i wyróżnimy Baksikowi ogłoszenie, zobaczymy co wtedy będzie... Wklejam fakturę za szczepienie Baksika: [IMG]http://img607.imageshack.us/img607/7888/keye.jpg[/IMG] Quote
Panna Marple Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 No pewnie, że jesteśmy! Zawsze i wszędzie;) Quote
asiuniab Posted November 23, 2013 Posted November 23, 2013 [quote name='Panna Marple']No pewnie, że jesteśmy! Zawsze i wszędzie;)[/QUOTE] jesteśmy, choć nie zawsze piszemy;) Quote
AgusiaP Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Pewnie, że jesteśmy :) nie ma innej opcji :) Quote
paula_t Posted November 28, 2013 Author Posted November 28, 2013 (edited) Jak zawsze wierna i niezawodna ekipa:loveu: Dziękuję Wam!:Rose: Zolziatko, mogłabyś zapytać na fb fundację czy udało się zapłacić za szczepienie Baksika? Edit: widzę, że na fb uwzględniona jest faktura, więc pewnie zapłacone :) Dopisuję do pieniążków Baksika 25 zł ze sprzedaży pozabazarkowej od Nikaragua:) Brakuje 75zł do zapłaty hoteliku w tym miesiącu, ale dołożę ze swoich, bo niestety nie udało mi się zrobić bazarku:oops: Na przyszły miesiąc już będzie na bank ;) Edited November 28, 2013 by paula_t Quote
asiuniab Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 jak się Baksik do zimy szykuje?? jakiś dodatkowy tłuszczyk czy więcej futerka?? Quote
Panna Marple Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 najlepiej jedno i drugie-to zawsze pomaga:evil_lol: Quote
asiuniab Posted December 2, 2013 Posted December 2, 2013 [quote name='Panna Marple']najlepiej jedno i drugie-to zawsze pomaga:evil_lol:[/QUOTE] no dla nas lepiej, ale niech się Baks w tym nie rozpędza, szczególnie w tym tłuszczyku:) Quote
AgusiaP Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Baksiku a gdzie ta Pańcia, co Cię znalazła się podziewa ;):) Quote
Makila Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 [quote name='asiuniab']jak się Baksik do zimy szykuje?? jakiś dodatkowy tłuszczyk czy więcej futerka??[/QUOTE] Futerka troszkę więcej, a tłuszczyku ostatnio duuuużo przybyło :lol: Baksiu ostatnio je za dwoje, robi się z niego kuleczka :lol: Quote
from_wonderland Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Oj taam, on tylko do zimy się szykuje, ponoć ma być zima stulecia :razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 Wszystko mi się pomieszało :( myślalam ,że Baksik już w domu i nie zaglądałam od dawna :( Quote
Mysza2 Posted December 4, 2013 Posted December 4, 2013 jak mnie nie pogonicie to Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Robina,[COLOR=#ff0000][B] [SIZE=4]wszystko w opcji KUP TERAZ[/SIZE][/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-11-12-2013[/URL] Quote
paula_t Posted December 6, 2013 Author Posted December 6, 2013 [quote name='asiuniab']jak się Baksik do zimy szykuje?? jakiś dodatkowy tłuszczyk czy więcej futerka??[/QUOTE] Baksik to wylatuje na chwilę na zewnątrz i zaraz goni do środka, bo doopka marznie:evil_lol: [quote name='AgusiaP']Baksiku a gdzie ta Pańcia, co Cię znalazła się podziewa ;):)[/QUOTE] Przepraszam, że ostatnio tak rzadko bywam, ale jestem w trakcie przeprowadzki i jest dramat, wieczorami już tak padałam na twarz, że nawet nie miałam siły wchodzić na dogo:shake: Dzisiaj zasiadłam, bo muszę wreszcie ponadrabiać zaległości w ogłoszeniach. [quote name='Rudzia-Bianca']Wszystko mi się pomieszało :( myślalam ,że Baksik już w domu i nie zaglądałam od dawna :([/QUOTE] Niestety Rudziu, czeka na domek, jak i Twój Ramzio:( [quote name='Mysza2']jak mnie nie pogonicie to Zapraszamy z Agusiąp na bazarek dla Robina,[COLOR=#ff0000][B] [SIZE=4]wszystko w opcji KUP TERAZ[/SIZE][/B][/COLOR] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248915-KUP-TERAZ-ciuchowisko-dla-Robina-do-11-12-2013"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...-do-11-12-2013[/URL][/QUOTE] Eluniu, wklejaj co tylko chcesz:loveu: Zrobiłam przelew za hotelik Baksika. Dzisiaj wpłynęła deklaracji od Dancik, bardzo dziękuję:loveu: Quote
AgusiaP Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 E jak to przeprowadzka to spoko ;) bo już się martwiłam i miałam dzwonić ;) Quote
paula_t Posted December 8, 2013 Author Posted December 8, 2013 [quote name='AgusiaP']E jak to przeprowadzka to spoko ;) bo już się martwiłam i miałam dzwonić ;)[/QUOTE] Hahahaha, już jedna Ciotka do mnie dzwoniła i pytała czemu mnie nie ma;) Na szczęście wszystko gotowe, teraz mam tylko nadzieję, że już niedługo uda nam się tam zamontować internet i nie będę cały czas z doskoku:p Quote
paula_t Posted December 10, 2013 Author Posted December 10, 2013 [quote name='Mysza2']To dobrze bo brakowało nam Ciebie:)[/QUOTE] Nawet nie wiesz, jak ja muszę walczyć teraz z moim uzależnieniem:evil_lol: Quote
Recommended Posts