Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Ewu na pewno nie odmówi:)[/QUOTE]

A pewnie, że i nie odmówiła :)
Dziękuję ewu:loveu:
Wstrzymam się póki co z wierszykowymi ogłoszeniami do czasu,aż będą nowe fotki:)

Posted

Nie wiem czy osoby uczestniczące w wydarzeniu na fb czasem tutaj zaglądają, ale chciałam bardzo serdecznie podziękować Pani Jolancie K. za kolejną wpłatę dla Baksika :Rose: Pani Jolanto z całego serca wielkie, ogromne dziękuję za to, że jest Pani z nami od początku i od początku nas Pani wspiera. Mam nadzieję, że kiedyś będę mogła wreszcie napisać, że Baksiak jest w swoim nowym, wymarzonym domku, w którym będzie kochany i rozpieszczany do końca swoich dni. Póki co niestety cisza z ogłoszeń, może po wakacjach kogoś ruszy serducho :(

Posted

Najgorsze jest to, że Baksik jest w ciągłym ruchu i ciężko mu zrobić dobre zdjęcia do ogłoszeń:roll: Właśnie siedzę i myślę jak to rozwiązać, kto mógłby się ze mną wybrać do Anetki i zrobić mu taką "profesjonalną" sesję:roll:

Dostałam od ewu mmsa w piątek. Zdjęcie zrobione, ale chyba tylko dlatego, że Baksik akurat pił;)

Posted

[quote name='paula_t']Najgorsze jest to, że Baksik jest w ciągłym ruchu i ciężko mu zrobić dobre zdjęcia do ogłoszeń:roll: Właśnie siedzę i myślę jak to rozwiązać, kto mógłby się ze mną wybrać do Anetki i zrobić mu taką "profesjonalną" sesję:roll:

Dostałam od ewu mmsa w piątek. Zdjęcie zrobione, ale chyba tylko dlatego, że Baksik akurat pił;)[/QUOTE]
Paula, to w takim razie trzeba przed sesją chłopaka wybiegać, żeby na czas sesji, był bardziej stateczny do zdjęć;

Posted

Całkiem niespodziewanie Baksik został dzisiaj odjajczony- okazało się, że Pan weterynarz ma wolny termin :) Koszt zabiegu to 170 złotych, paragon wrzucę za parę dni, jak już Baksik będzie po wizycie kontrolnej.

Dobrze, że udało się to tak szybciutko załatwić, bo popęd Baksika był już nie do opanowania, zaczął nawet podkopywać się pod ogrodzeniem do Megi będącej pod opieką ewu:razz: Anetka mówiła, że jak już upatrzył sobie "ofiarę", to był koniec i robił dosłownie wszyyyyystko, żeby się do niej dostać ;)

Baksik po zabiegu czuje się dobrze, jest tylko troszkę zestresowany i bardzo denerwuje go kołnierz;)

Przelałam dzisiaj pieniążki za hotelik Baksika. Niestety pieniążki na moim koncie topnieją, więc niedługo trzeba będzie skorzystać z pieniędzy będących na koncie fundacji.

Posted

[quote name='hop!']Niespodziewane odjajczenie. :lol: Cena za kastrację całkiem dobra, ale ciężko uzbierać taką sumę.[/QUOTE]

Hop, na szczęście pieniążki na kastrację są :)

Posted

[quote name='paula_t']Hop, na szczęście pieniążki na kastrację są :)[/QUOTE]

Co za optymistyczna wiadomość. :) Ostatnio zwykle słyszę na co brakuje i na co nie ma. ;)

Posted

Aguś, wklejaj co i gdzie chcesz. Oby się tylko psinka znalazła :(

Dzwoniłam do Anetki, u Baksika wszystko w porządku, dzisiaj miał jechać na kontrolę po odjajczaniu;)
Jest troszkę wystraszony i przygnębiony przez to, że musi chodzić w tym kołnierzu i musi spać w klatce kennelowej (takiej dużej, w której by się ze 3 Baksiki zmieściły;)), żeby inne psiaki się do rany nie dobierały, ale jeszcze kilka dni musi wytrzymać :)

Posted

[quote name='hop!']Co za optymistyczna wiadomość. :) Ostatnio zwykle słyszę na co brakuje i na co nie ma. ;)[/QUOTE]

Pieniążki z dogo powoli się kończą, ale dzięki pieniążkom z fb jakoś się trzymamy;)