malawaszka Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 ona cała jest rozczulająca - niewyobrażalnie słodka! szok jak ktoś mógł takie cudowne stworzonko wyrzucić! Quote
ania0112 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 Deli dzisiaj trochę schizuje... siada i kuli się jak taki pokurcz, niby chce coś lizać ale to w zupełnie innym miejscu niż rana jest. Przysiada co jakiś czas bo ją gila lub ciągnie ale na dworze jest okej - biega, chce poznawać psy i bawić się z Inką jej patykiem. apetyt jej dopisuje , rana sucha czysta i ładna :) goi się jak na psie. ranę ma śliczną malutką aż jestem w szoku. mam zdjęcia jak siedzi taki pokurczony okruch ale wrzucę jutro. A Brokat pobija rekordy w zwracaniu na siebie uwagi - on jest zazdrosny o małą ( ona taki wiercipiętek że wszędzie jej pełno i nie patrzy czy stoi na Brokacie czy nie )i nie okazuje tego na niej tylko wzbudzając sobą jeszcze więcej uwagi. Mama mówi ze teraz szczeka więcej niż kiedykolwiek, ja mam wrażenie, ze na dworze bardziej uwaza na nas, jak się cieszy to biegnie i nie patrzy czy wyhamuje czy nie a dziś jak przyniosłam smaczka którego bardzo lubi to stanął na 2 łapach i tak stał.. i to na panelach!:crazyeye: on ledwo podskakuje na panelach bo sie rozjeżdża a tu stójkę robił..:razz: Quote
malawaszka Posted May 26, 2013 Author Posted May 26, 2013 swędzi ją brzuszek bo golony był do zera i to będzie jej teraz bardziej przeszkadzać niż ta ranka Quote
wilczy zew Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 mój tymczas to też przez kilka dni po kastracji świrował z siadaniem :) Quote
ania0112 Posted May 26, 2013 Posted May 26, 2013 no wiem, że Zefir tak robił i Silv też ale jakoś u suczek tego nie zaobserwowałam. zresztą ja się tym nie martwię bo widać, że jej nic nie ma :) no ale teraz testuje wzrok "spod miski" bo te jej kochane duże oczka patrzą tak jakby była bardzo pokrzywdzona, śmiszna jest - siada tak, że tylne nóżki ma przed przednimi.. tak się zawija chudzielec :razz: Quote
AnkaG Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Ale pyszczolek fajowy :) To trzymamy za szybkie gojenie :) Quote
natie Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 pokazałam mojemu TZ te fociszka a on: ej, co tam robi nasza Zuza?:P piękna jest!! Quote
AnkaG Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Łoj jaki słodki pysio :) A sorki za pytanko, ta dama to kto to? Quote
ania0112 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 no jak mowa o człowieku to moja mama :) Delci jest cudna i słodka, rzuca się jak szczeniak do gryzienia nosa ale jak już dotyka to zaczyna lizać. całą noc spała przy mnie koło poduszki, a rano z radości, że idzie na spacer to staranowała mi twarz.. Brokat też chciał:shake: nawet mi rano przez szyje i klatke piersiową się położył i tarzał... on pobija rekordy zwracania uwagi na siebie:p Delci jest radosna, reaguje na każdy mój mruk na dworze, przyjazna, zabawna... no bomba! Quote
AnkaG Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Nio pytałam o mamę :) No co, ciekawska jestem :) Brokat zazdrosny :) U mnie Keysi jak TZ wstanie to namiętnie się wyciera grzbietem na jego miejscu. Chyba chce Pańciem pachnieć hi hi Quote
ania0112 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 a teraz obiecane zdjęcia Deli z wczoraj - jak siedzi jak taka biedna sierota, tylne łapki przed przednimi, taki mały rogalik :) i wolne, leniwe popołudnie z psami :) Quote
malawaszka Posted May 27, 2013 Author Posted May 27, 2013 haha Brokat jak mój Drops najchętniej stałby na glowie :lol: Quote
ania0112 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 Inka staje przednimi łapami nam na kolanach i Brokat się tego nauczył.... i to zaadoptował po swojemu:p Quote
zerduszko Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='malawaszka']haha Brokat jak mój Drops najchętniej stałby na glowie :lol:[/QUOTE] Ja tam widzę, ze stoi na czym innym, facet :evil_lol: Quote
ania0112 Posted May 27, 2013 Posted May 27, 2013 [quote name='zerduszko']Ja tam widzę, ze stoi na czym innym, facet :evil_lol:[/QUOTE] pomocny facet :) w końcu masaż pierwsza klasa :cool1: Quote
Margi Posted May 28, 2013 Posted May 28, 2013 http://imageshack.us/a/img845/898/dscf5340d.jpg ma takie spojrzenie,że można ją zjeść.;) Quote
Recommended Posts