Majkowska Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 [quote name='(:Buńka:)']To znak . . .:D Uważaj Majeczka bo jeszcze hodowlę założysz:diabloti:[/QUOTE] No już pierwszy miot mi się szykuje:evil_lol: A do hodowli pointerów brakuje mi dobrego reproduktora. Bo sukę jakąś by sie tam znalazło. Może nie tą moją wyśnioną,ale jakąś tam. [quote name='leónowa']Matko, jaki chuderlak:p kocham ten jego zadarty nochal:loveu:[/QUOTE] Dopiero co bylam zadowolona że ładnie pojadł i się trochę wypełnił, to go wczoraj moja mamusia gulaszykiem załatwiła... Cholera, chyba go smalcem zacznę karmić... Oglądacie meczyk? J a zaczęłam ale jak pomyślalam ile mnie na dogo ominie to aż musiałam sprawdzić ;D Quote
Baton Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ja przyszłam się pozachwycać Waldkową figurą :loveu: Nie oglądam, bo nawet nie wiem, że jakiś jest :eviltong: Quote
Buńka Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 [quote name='Majkowska']No już pierwszy miot mi się szykuje:evil_lol: A do hodowli pointerów brakuje mi dobrego reproduktora. Bo sukę jakąś by sie tam znalazło. Może nie tą moją wyśnioną,ale jakąś tam. Dopiero co bylam zadowolona że ładnie pojadł i się trochę wypełnił, to go wczoraj moja mamusia gulaszykiem załatwiła... Cholera, chyba go smalcem zacznę karmić... Oglądacie meczyk? J a zaczęłam ale jak pomyślalam ile mnie na dogo ominie to aż musiałam sprawdzić ;D[/QUOTE] A na co ci reproduktor? Masz Waldemara cacy przecież...:evil_lol: a jaki meczyk? Czemu ja nic nie wiem? Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 E tam Waldemara. Waldemar to się pod skalpel nadaje ( ostatnio opalił jajka na czarno i wbudza mój niesmak stale leżąc na plecach i tymi jajuszkami świecąc...) i do emerytki na kanapę. Już wiem... oddam go mojej mamusi, ona tak go chciała:diabloti: Meczyk siatkówki. PL -USA. Ja tak rzucam okiem. Tam gra moj Kuba Jarosz ,a ja go lubię, bo on jest rudy ;) Rudawy. Jak ja :) Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Jak możecie nie oglądać meczu, ja tu tylko chwile na dogo, a i tak juz jednym okiem zerkam na siatkę:p Chociaż od siatki bardziej wole noge, to oglądam wszystko gdzie grają Polacy:loveu: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 a to ja nogi niebardzo właśnie, dostaję cholery jak te trąbki słyszę... ale siatkę jakoś lubię. Jak się ma tżta to oglądać nie trzeba, można siedzieć na dogo i raz na jakiś czas rzucić " i jak tam?" :D i już jestem doinformowana i chyba wiem że jest chyba 2-1 dla nas... Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ja piłką nożną po prostu żyję, śledzę na bieżąco wszystkie rozgrywki, ligi, puchary, mistrzostwa. Od dziecka z dziadkiem oglądałam wszystkie możliwe mecze, tak mi to w krew weszło. Mój mąż na pewno będzie piłkarzem:evil_lol: uhuhuhu, wygraliśmy!!!!!!:multi: Quote
Onomato-Peja Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ło matko, ja ze 'sportów' jedynie żużel toleruję. A może bardziej by tu pasowało... Kocham i wielbię? :) Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 jak chodzi o mnie to ja ze sportów preferuję tylko spacerki z psem :D Quote
Leokadia Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 O matulu, nie znajdę na tym forum żadnego podobnego do mnie zapaleńca?:mdrmed: Quote
Majkowska Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 mogę cię z moim tż zgadać... ale wtedy ja bym się stała niepotrzebna. A ja nie lubię być na drugim planie, nie lubię. Jezu, przysypia mi się już... a spałam pół dnia! Jutro pewnie znów nie będę mogła się zwlec z łóżka. Ale będę musiała bo tż idzie na 4 do pracy i mnie przypadnie spacerek w udziale. A potem w miasto załatwić sprawę, a potem z Nunką do weta na 17. Chyba mój pointer zabiorę ze sobą, ucieszę znowu mamusię :) Quote
Ana :) Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Ja bym sobie pooglądała coś, cokolwiek ale telewizor mi nie działa :shake: Quote
Franca81 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 [URL="https://lh4.googleusercontent.com/-ZAr1VWbPf5w/Udmdoogs1jI/AAAAAAAALWo/uuS1VLcm-00/s512/wartki%20061.jpg"]https://lh4.googleusercontent.com/-ZAr1VWbPf5w/Udmdoogs1jI/AAAAAAAALWo/uuS1VLcm-00/s512/wartki%20061.jpg[/URL] jejciu ale on ma zisające jajca.... Quote
Sonka95 Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja to piłke nożną lubie ogladać , ale grać to już nie za bardzo :evil_lol: wtedy wole siatke :diabloti: Quote
Kaaasia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Przybyłam do Waldusia :smile: Przeczytać nic nie przeczytałam ale wszystkie zdjęcia oglądnełam ;) Quote
AMIGA Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 I ja przybyłam i przeczytalam wszyściuteńko. I widzę, że tu jest Ktoś nie do zdarcia. Z gorączką, w malignie ale nad zalew poszła :mad:;) Quote
FredziaFredzia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Historia z sikającym TŻtem dobra :lol: Waldunia fajny jest, fajny! Quote
Buńka Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja tam piłkę nożną lubię (oglądać) ale tylko jak Polacy grają . . . taka patriotka ze mnie:evil_lol: A w siatkę to lubię grać:eviltong: Oglądać hmmm niespecjalnie ale mi się zdarza;) Quote
Ana :) Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja uwielbiam te jego wystające kości z każdej strony :D Quote
Leokadia Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 Ja mogłabym cały dzień i grać i oglądać noge, nie tylo naszych, wszystkich:loveu: Quote
zmierzchnica Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Ja jeśli chodzi o sport, to sama lubię uprawiać - biegać, w coś grać, pływać kocham :p Ale oglądanie jest nuuuudneeee, ile można gapić się na ruszających się ludzi? Lepiej samemu się poruszać! :eviltong: [URL="https://lh5.googleusercontent.com/-2zAnWxDo9jU/UdmlEn7hSII/AAAAAAAALXw/N6tTvX5Qx0Y/s640/Ska%C5%82kowo.jpg"]https://lh5.googleusercontent.com/-2zAnWxDo9jU/UdmlEn7hSII/AAAAAAAALXw/N6tTvX5Qx0Y/s640/Ska%C5%82kowo.jpg[/URL] On ma naprawdę ogromny wdzięk osobisty :loveu: Quote
Franca81 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 [quote name='zmierzchnica']Ja jeśli chodzi o sport, to sama lubię uprawiać - biegać, w coś grać, pływać kocham :p Ale oglądanie jest nuuuudneeee, ile można gapić się na ruszających się ludzi? Lepiej samemu się poruszać! :eviltong: [URL]https://lh5.googleusercontent.com/-2zAnWxDo9jU/UdmlEn7hSII/AAAAAAAALXw/N6tTvX5Qx0Y/s640/Skałkowo.jpg[/URL] On ma naprawdę ogromny wdzięk osobisty :loveu:[/QUOTE] Zwłaszcza na pierwszej fotce po lewej :loveu: Quote
groszek83 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-SWN186s5dWY/Udmds_GjkBI/AAAAAAAALXQ/bA6NX8oXukw/s640/wartki 091.jpg[/URL] przystojniacha:loveu: No i jak tam Inusia? Quote
Buńka Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 A ja bym zapytała co z Majeczką? Czyżby mała Majkunia pchała się już na ten świat?:cool3: Quote
Kosmaty Gałganek Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 [url]https://lh4.googleusercontent.com/-ZAr1VWbPf5w/Udmdoogs1jI/AAAAAAAALWo/uuS1VLcm-00/s512/wartki[/url] 061.jpg Świetny jest :loveu: Chyba ma taki radosny charakter? Przynajmniej tak wygląda na zdjęciach :lol: Witam się po raz pierwszy i idę oglądać zdjęcia od początku ;) Quote
Recommended Posts