Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

bo Majkowskiej komputerek lubi robić problemy ;)

kochana, zostawże u mnie jakąś foteczkę,bo ja lecę dalej za moment i już się dziś nie odezwę :)
co do jutra,to chętnie wyjdę, ale późno, na pewno po południu ;)

tż wszedł do domu, spojrzał na podłogę i pyta: "a tu co się stało? :crazyeye:"

powiedziałam, że Majkowska chodziła na bosaka :evil_lol:

Posted

Mówiłam, dajże mopa to ci zetrę, bo to mój pies tam największy brud narobił. Mogłaś choć powiedzieć że to Kinia:evil_lol:
Czarna podłoga i pies to jednak bardzo nieszczęśliwe rozwiązanie.

Waldziu wczoraj miał dzień utraty mózgu.
Nie dziwię mu się , ten tydzień był dla iego makabrycznie kiepski, wychodził głownie na fizjo i wieczorami biegać z psami w parku. Jakkolwiek ruch miał, tak jak wyszedł w swój teren to oszalał, wczoraj miałam go ochotę rozwalić.

Ale za to żeby gdzieś wpakować energię zaczął się bawić z Patem. Pierwszy raz chyba ich spotkanie to była normalna psia zabawa a nie "chodź biegniemy w krzaki". Nie sądziłam nawet że tak ładnie potrafią, były gonitwy i przeciąganie patyczkiem, a potem w domu podskoki, gwałty i tarmoszenie konga.

No i Warchlincze dostało od Pata legowisko - śpi na nim jak dziecko , śmiejemy się że czuje zapach matki :loveu:.

A fotek zgrac nie mogę, nie wiem co się stało ;( Będę się starała...

Posted

ja bym Patryka za nic w świecie nie mogła włożyć do szafy :eviltong: dramat.
cieszę się, że Waldkowi służy legowisko,no ale ono się do pralki nadaje średnio, dlatego u Was na pewno będzie wygodniejsze niż u mnie, gdzie wpychałam je na kopa do prania raz w tygodniu..

a ja swojego prezentu jeszcze nie rozdziewiczyłam, ale na pierwszy ogień pójdą chyba placki ziemniaczane :evil_lol:

Posted

To faktycznie pracowity dzień miałaś i męczący.
Nie trzymałam psa w szafie, więc Ci nie powiem, ale tak sobie myślę, że skoro sporo osób ma u siebie takie rozwiązanie to pies chyba nie śmierdzi? ;)
Czekamy na szczęście, by móc pooglądać foootki :loveu:

Posted

Majkowska napisał(a):
Ale za to żeby gdzieś wpakować energię zaczął się bawić z Patem. Pierwszy raz chyba ich spotkanie to była normalna psia zabawa a nie "chodź biegniemy w krzaki". Nie sądziłam nawet że tak ładnie potrafią, były gonitwy i przeciąganie patyczkiem.

No ładnie, to nam narobiłaś smaka na te fotki!

Posted

Hmmm no ja ogólnie piorę Walda legowisko, hmm, raz na 2 mce?
Do tego przy każdym odkurzaniu trzepię i odkurzam, więc aż takie siedlisko brudu to to nie jest.
Mimo wszystko ma jakiś zapach,ale nie urywa nosa, poprostu czuć że spał na tym pies.
Zastanowię sie nad tą szafą, choć już nastawiłam się na jej wywalenie,więc zobaczę.

Widzę natomiast że modna jest buda pod schodami. Tylko problem taki że nie mam schodów :evil_lol:

Wiecie co.. nie wiem co jest z tymi fotkami, podpięlam aparat i nic, nie transportują się...

Posted

[quote name='marta1624']Majkowska wstaw schody, to odejdzie ci problem z legowiskiem Waldka :D
Hahah myslałam o tym, tak dla zmyłki że mamy 2 piętrowe mieszkanie ( a na stopniach zrobić półki).

Fotki? Hmmm...

to słodka zapowiedź, reszta w toku jak się zechce wgrać

Posted

Faktycznie ma różowe jajka ;P

PowiemWam...że odzwyczaiłam się od tego, że psy w ogóle mają jajka :P Moje nie mają, i jakoś głównie obracamy się w towarzystwie suk... no i w większosći wszystko pokastrowane...

Gaszzz... psy mają jajka :P

Posted

Baski_Kropka napisał(a):
Faktycznie ma różowe jajka ;P

PowiemWam...że odzwyczaiłam się od tego, że psy w ogóle mają jajka :P Moje nie mają, i jakoś głównie obracamy się w towarzystwie suk... no i w większosći wszystko pokastrowane...

Gaszzz... psy mają jajka :P

no to to to własnie :P
jak widze psa z jajami to to takie dziwne jest :D odwykłam